-
دوست عزیز :72:..به نظر من با این شرایط روحیت اگه الان ازدواجم بکنی توی زندگیت دچار مشکل میشی...بهتره با یه روانشناس مشاوره داشته باشی..بیشتر از دارو به مشاوره احتیاج داری تا مثبت فکر کردن و اعتماد به نفس رو تمرین کنی و خودت رو باور داشته باشی..من به عنوان یه پسر هیچوقت به خاطر دماغ کسی نه بهش جذب میشم و نه ازش دوری میکنم..مشکل تو افکارته که توی ذهنت میسازیشون و بهشون شاخ وبرگ میدی..قوی باش وسعی کن خودت رو دوس داشته باشی تا بقیه هم بهت جدی فکر کنن..
-
پسر ایرونی من کم اوردم من لیسانس روان شناسی بالینی دارم روانشناس درمان من نیست
-
شما مشکلتون اینه که به جای اینکه عزت نفس رو در خودتون قوی کنید، غرورتون رو بالا بردید. دماغ؟! شما اگر ملکهی زیبایی جهان هم که باشید نهایتا یه مرد میتونه یه ماه باهاتون زندگی کنه، یا بهتره بگم تحملتون کنه. تا وقتی عزت نفس ندارید پیش بقیه عزیز نمیشید. همهی ما صفات خوب و بد زیاد داریم. ولی بعضی از صفات هست توی خواستگاری خودشو نشون نمیده. مثلا غیبت کردن صفت بدی هست اما توی خواستگاری دیده نمیشه و اگرم بشه به اون صورت باعث نمی شه که روی نظر طرف تاثیر بذاره اما برعکس صفاتی هست مثل غرور که شدیدن خودشون رو نشون میدن.
شما عزت نفستون رو بالا ببرید و غرور رو پایین بعد ببینید چه طوری خواستنی میشید.
شنیده بودم کوزهگر از کوزه شکسته آب میخوره ولی تا حالا مصداقش رو در مورد روانشناسها ندیده بودم!
-
یعنی چی شما میگید روانشناس ها خدا هستند
ولی چون روانشناسم دیدم استادام حتی دوست روان پزشک دارم هر کدوم یه مشکلی دارن
من نمیدونم شما به قصد توهین به من اومدید یا کمک
واقعا روان شناس ها حق دارن رشته شونه نگن چه ربطی داره
مگه یه دکتر متخصص داخلی مریض نمیشه
واقعا از حرفهای شما متاسف و پشیمون که چرا رشته خودمو مطرح کردم
در ضمن اگر روانشناسی نخونده بودم شاید الان خودکشی کرده بودم
پس تونستم در کنترل خودم موفق باشم
من هم سرکار میرم هم مطالعه دارم فقط توی مورد ازدواج مشکل دارم که الان تو ایران خیلی ها دارن
به خاطر بی مسئولیتی بعضی ها بیکاری تورم
- - - Updated - - -
خواهش میکنم تا تاریخچه زندگی کسی نپرسیدید براش نسخه نپیچید و از خودتون حکم ندید روان شناس ها همیشه سالم هستند
-
شما بهترین قیافه رو هم که داشتید فرقی نمیکرد. اگه تونستید تا سال دیگه یه نفر رو پیدا کنید بیاید اینجا هرچی خواستید به من بگید...
یه مرد میمیره برای زنی که در عین حیا و نجابت و سربلندی، جلوی اون انعطاف داشته باشه. دلش میخواد زنش برای بقیه مثل سنگ باشه، سفت و محکم، اما برای اون ذوق کنه و نرم بشه مثل ژلهی میوهای!
به بقیه هم کاری نداشته باشید، اینجا پر است از ازدواجها و جداییها و مشکلات رنگارنگ.
شما طرح زندگیتون رو خودتون رنگ کنید، هر رنگی دوست دارید.
ببینیم چی کار میکنید...
-
یعنی چی شما برای آدم دعای تنهایی میکنید
آدم اینجا بیشتر مشکلاتش یادش میاد
اشتباه کردم مطرح کردم
باید اینجا رو پاک کنم
فقط انرژی منفی گرفتم
من همین الانم خواستگار دارم
خودم قبول نمیکنمچون کامل میخوام پیرمرد نمیخوام
متاسف شدم برای خودم
- - - Updated - - -
نتونستم پاک کنم ولی هیچ وقت اینجا سر نمیزنم
واقعا هنر نکردید به کسی که دلش شکسته نا امیدترش کردی همه اینجا میان درست بشن
امیدوارم شاد باشید
-
سلام دوست من
شما می تونی انتخاب کنی حرف های ناراحت کننده رو بشنوی و روت تاثیر بذاره، یا کلا فراموشش کنی. (درست شبیه همین چند پست اخیر)
توی زندگی واقعی هم همینطور. می تونی انتخاب کنی حرف های ناراحت کننده و نظرات مایوس کننده دیگران رو بشنوی و تاثیر بپذیری یا از این گوش بشنوی از آن گوش بندازی بیرون.
من نیاز تو را درک می کنم، اما متاسفانه این مشکلی هست که گریبانگیر خیلی از دختران هست و در چارچوب عرفی جامعه ما هم قدم پیش گذاشتن دختران کمتر پذیرفته شده است. نتیجه اینکه به جای اینک تمرکز خودت را روی این مسئله بگذاری و فشارهای ناشی از تلخی این موضوع تو را فلج کند، راه های دیگری برای کسب روحیه و موفقیت و نوازش مثبت پیدا کن. خوشحالم که کار می کنی و مستقل هستی. می توانی کارت را گسترده تر کنی. درست را ادامه دهی. زندگیت را عمیق تر کنی. کارهایی که دوست داری را پی بگیری و .... علاوه بر این گسترده کردن تماس های تو (در محیط کار، درس، ورزش و ...) می تواند شانس دیده شدنت را زیاد کند. در ضمن بهتر است مواردی که برایت پیش می آید را هم با دید ملایمتری بررسی کنی. اگر مشکل تو تا اینجا کمالگرایی بوده، لازم است آن را درمان کنی. شاید لازم باشد کمی آسانتر بگیری تا بتوانی در مقابل حداقل های مورد نیازت را بدست آوری.
اینقدر ناامید نباش خانم :-*
-
با سلام دوست خوب وخواهر محترم!!!
خیلی بد شده رسم زمانه!!!دخترانی که غرق صداقتند در کنج خونه با دیده اشک آلود وپسرانی که غیرتمندند وخلاف همسررا قبول نکرده بخاطر مهریه تو کنج زندانها اشک میریزند؟!!ایا خدا این اشک ها را میبینئد؟می بیند !!اما از زجر حیاتی اینها مطلع هست!!!پس چرا بی تفاوت هست؟اخه میگن او رحمان هست!!او .......و....
واقعا تاسف بار هست دختر جونش به لب اید وتو سایت مجازی طلب شوهر نماید ننگ باد برتو ای مقصران ماجراها!!!!
بیا در مطالب من سرنوشت منو بخون ببین من هم دست کمی ازتو ندارم.
-
همه را خواندم.ساناز گرامی.
فقط این را تقدیم می کنم:
کشتی شکستگانیم ای باد شرطه برخیز
باشد که باز بینیم دیدار آشنا را
تنها نیستی.ما هم همین مشکل را داریم.به روش دیگر.