سلام Eram عزیز امروز که نشد زود پاشم دیشب تا موقع اذان بیدار بودم بعد از نماز خوابیدم و باز ساعت 2 بیدار شدم. شبها نمی تونم زود بخوابم میترسم زود برم تو رختخواب باز فکرهای منفی بیاد سراغم واسه همین تا وقتی خوابم نیاد نمیرم بخوابم. از فردا همه ی سعیم رو می کنم که زود بیدار شم که عادت بشه برام. دیشب قبل از خواب مجله روانشناسی می خوندم یکیش از مطالبش یه تمرین هایی داشت که باید قبل از خواب انجام می دادم. تمرین هاش این بود که قبل از خواب خاطرات اتفاقهای مثبت زندگیت رو مرور کنی و از اتفاقهای بد هم قسمتهای خوبشو به یاد بیاری که چه درسی گرفتی و بابت داشته هات خدا رو شکر کنی و کلا قبل از خواب حرفهای خوب بزنی به خودت. من این کارو انجام دادم خوب بود حس بهتری پیدا کردم. می خوام برم موهامو کوتاه کنم موی کوتاه بهم میاد فکر می کنم خوبه تو روحیه ام اثر مثبت میذاره.
دیگه حس نمی کنم تنهام و از وقتی اومدم تاپیک دادم حس می کنم خالی شدم تا حدودی. من قبلا مشکلات خیلی بزرگتری رو پشت سر گذاشتم شکست عشقی داشتم یک سال قبل از نامزدی اما چون دانشجو بودم و سرم گرم بود پیاده روی هم می رفتم با دوستم خیلی زود فراموش کردم. بازم میام اینجا از حال و روزم می گم. ممنون که تاپیکهای منو دنبال می کنی:rugby:.
محمد عزیز ممنون از همدردیت. دقیقا همینطوره همین حسهایی که گفتین رو من داشتم امیدوارم حال هر دومون به زودی خوب بشه. من هر چی نشستم کسی کاری نکرد واسم دیدم بهتره خودم خودمو نجات بدم. من خیلی آدم احساسی و زودرنجی هستم اما نمی خوام اینطوری باشم چون فقط خودم اذیت میشم. دلم می خواد قوی باشم. مطمئنا شما هم می تونین حال خودتونو خوب کنید. واسه من هم دعا کنید.