-
عشق چیه باباااااااااا
من یه پستی داشتم ،کسانی که کمکم کردن فک کنم خوندن
عاششق همکلاسیم بودم
اما . .. دوستان بهم گفتن اون داره ازت سواستفاده میکنه ، ولی منه احمق حرف گوش نکردم دوسشس داشتم ، فک میکردم اونم دوسم داره
ولی افسوس
افسوس
افسوس
امروز فهمیدم با یکی دیگه بود چند روزی میشد
بامن به بهونه خرج بیش از حد شارژ و رابطه رو تموم کرد
ولی الان فهمیدم همش بهم خیانت کرده بود
تو ژن این بود ، تو ذات این بود که با همه دوستی کنه و کارش به . .. بکشه
گذشت ، عیبی نداره ، گذشت ولی به هم نوع خودش بدی کرد ، ازم یه بشر بی احساس ساخت
یه چیزی ساخت که به هم نوع خودش بلایی بیارم که بدبخت بشه
تقصیر خودم بود
همش تقصیر خودمه که دوسش داشتم ، باید مثل همه مثل هرزه نگاه میکردم
عشقی نیست ، عشقی ووجوود ندااااااااااره
نه که نیست ، هست ،ولی عشق فقط مال مادر و خدا
ازم گوشت بی احساس سااخت
عشـــــــــــقی ووجود نداره
تا سرمون به سنگ نخوره ، نمیفهمیم سر شکستگی یعنی چی
تا دستمون نسوزه نمیفهمیم آتیش یعنی چی
عشقی وجووووووووووووود ندااره
اونی هم که میگه هست ، هنوز انگار چیزی تجربه نکرده بفهمه هست یا نیست
-
سلام عزيزم من اولين باره اينجا نظر مي دم چون خودم مشكلي داشتم و منتظر راهنمايي يا بهتر بگم دلداري بودم. تا آدما خودشون نخوان هيچ حرفي نمي تونه آدم و آروم كنه. شما 1 ساله تموم كرديد من 8 روزه كاملا تموم كردم و الان كسي كه چند سالم و براش گذاشتم با يكي ديگس. شبا با گريه مي خوابم چون داغم تازش. همش حرفاش تو گوشمه. من برعكس شما دوست پسرم در طول اين رابطه هيچ عملي كه بگم من و واسه چيزاي ديه مي خواست نداشت ولي به دلايلي كه فقط خودم مي دونم تموم كرديم. و ايشون هم حالا نمي دونم و نفهميدم چرا و چطوري در عرض 12 روز دوست دختر گرفتن و من و با كلي شك و سوال گذاشتن . بگذريم مي خوام بگم تنها نيستيد . به گول آقا محمد ديگه عشق واقعي وجود نداره. و بدترين چيزي كه واسه من به يادگار گذاشت بي اعتمادي به پسراست . ديگه تا مدتها دور اين چيزارو خط مي كشم و بعد اگه خدا بخواد از راه اصولي ازدواج مي كنم. نكردم هم مهم نيست چون ديگه احساسي ندارم و حس هيچ كاري.
-
کاش مردان حرمت مرد بودنشان را بدانند
و زنان شوکت زن بودنشان را؛
کاش مردان همیشه مرد باشند
و زنان همیشه زن!
آنگاه هر روز نه روز “زن”،
نه روز “مرد” بلکه روز “انسان” است…
-
خانم پروانه خسته من می دانم که آقا محمد و خانم یونیک چه تجربه های سختی داشته اند. اما یک نکته هست که باید بدانی. این دو عزیز راست می گویند که در این روابط عشق وجود ندارد. خود من هم همین مساله را برای خانم یونیک در یک پست مفصل توضیح دادم و به ایشان تاکید کردم که اصلا فکر نکنند روی رابطه ای وقت گذاشته اند و فرصت خوبی از دستشان رفته است. بلکه فقط به عنوان یک تجربه به آن نگاه کنند. اما من در همان پست گفتم عشق را باید در رابطه ی زناشویی و خانواده ( خانواده پدری ) جستجو کنند. من با این حرف موافق نیستم که اگر کسی کار زشتی انجام داد یعنی انسانیت وجود ندارد و باید به همه بدبین بود. بله باید به تمام کسانی که این گونه رفتارهای ناپسند را دارند بدبین باشی و اعتماد نکنی. اما دلیل ندارد از زندگی آینده و همسر آینده هم بیزار بود. من به شما اطمینان می دهم که اگر از راه درست وارد شوی بهترین همسر و لذت بخش ترین عشق را تجربه خواهی کرد. فقط شما و هر کس دیگر که این تاپیک را می خواند باید به این نکات توجه کنید :
1- از تعمیم دادن کار یک نفر به همه افراد و بدبینی به جنس مخالف پرهیز کنید.
2- مرثیه سرایی احساسی نکنید. ( این مطلب در همین سایت به تفصیل آمده است)
3- خود را به طور اصولی برای ازدواج آماده کنید. یعنی پیش یک مشاور امین بروید و بگویید می خواهید برای ازدواج آماده شوید و برنامه ای را برای شناخت خود ، شناخت خطاهای فکری ، شناخت شخصیت و ... زیر نظر مشاور شروع کنید. شما اگر می خواهید همسر خوبی داشته باشید اول باید خودتان یک همسر خوب باشید. با خانواده راجع به ازدواج صحبت کنید و اگر اختلافی هست حل کنید. کلا هر وقت نیاز داشتید راجع به ازدواج با پدر و مادر خود صحبت کنید. با این روش اعتماد آنها هم بیشتر می شود و رابطه شما محکم تر می شود. حتی می توانید به کمک خانواده مقدمات ازدواج را فراهم کنید. راجع به ازدواج تا می توانید مطالعه کنید. راجع به تفاوت های زنان و مردان و خصوصیات خاص هر جنس، راجع به موانع ازدواج مناسب ، و خلاصه هر چه که لازم است اطلاعات کسب کنید.
4- بعد از اینکه مورد 3 اجرا شد می توانید معیارهای همسر آینده را مشخص کنید و فقط افرادی را قبول کنید که از راه مناسب ( همراه خانواده ) اقدام کنند و با معیارهایتان منطبق باشند.
اقدام با خانواده می تواند شکل های مختلفی داشته باشد. مثلا یک روش این است که فرد مورد نظر ابتدا با خانواده بیاید و خانواده ها با هم آشنا شوند. اگر معیارهای هم را داشتند قرار یک آشنایی اصولی و با مدت معین و برنامه عملیاتی معین گذاشته می شود. اگر بعد از این مدت دختر و پسر هم را پسندیدند بقیه مراحل مثل بله برون و ... اجرا می شود.
پس می بینید که راه های رسیدن به عشق پاک و پایدار باز است. فقط بعضی رسم ها که بین همسالان ما رایج می شود نمی گذارد ما درست فکر کنیم. قبول دارم که همه ما جوان ها از همسالان خود تاثیر می گیریم. اما باید فکر بازی داشته باشیم و مهارت ( تفکر انتقادی ) را در خود پرورش دهیم. بسیاری از همسالان ما متاسفانه تصورات غلطی راجع به عشق ، ازدواج و مشارکت خانواده در ازدواج دارند و موفق نمی شوند. اما رواج یک رسم غلط دلیل این نیست که راه موفقیت بقیه که فکر متفاوتی دارند بسته است.
- - - Updated - - -