-
اقا سامان چقدر بحث داغ شد ببین گول نه گفتن پس نجیب رو نخور من دختر را خیلی خوب میشناسم فکر -عمل- حرف شون باهم خیلی فرق دارن شما پسرا باین که خودتون رو خیلی زرنگ میگیرید باید بدونید که نه بابا خیلیم ساده هستید راحت گول میخورید اگه اهل دوستی نیست پس چجوری با شما ملاقات کرد و چجوری دوبار میخواد این کار بکنه شاید یا تاز کاره یا این که خیلی زرنگ میدونی چیکار کنه.معذرت میخوام اگه به کسی برخورد این نظر منه.بیشتر دقت کن چون من احساس میکنم بسیار ادم احساسی باشی
-
آره من یک کمی احساسیم.ببینید نیلو جان من دخترا رو خوب میشناسم.تو گذشته تاریکم تجربه هایی رو دارم.راستش ملاقات اولم به این دلیل بود که بهم بگند نه!چون من خیلی گیر داده بودم.یعنی دختر خالم خیلی گیر داده بود.دختر خالم میگه کمی نرم تر شده.آخه یه کارایی کردم که کلا شخصیت اجتماعیم رفت بالا پیشش.(نمیتونم بگم)
- - - Updated - - -
این همسایه نامروت ما هم یه آش پخته بوش تا اینجا میاد.نا مروت نمیگه جماعت روزه ان.دارم میمیرم از ....
-
خب قرار ملاقات کی هست رفتی بیا طریف کن ببینیم چیکار کردی تو اولین پست گفتم چیکار کنی ولی زیادم خودتو مشتاق نشون نده چون اونجور نازش زیاد میشه یک وقتعای که دیدی زیاد ناز میکنه بگو هر جور صلاح میدونید اگه بازم گفت نه دیگه خودتو کوچیک نکن موفق باشی
-
سامان،اینجا یه تالاره که فقط آدمارو از روی اسم کاربری میشناسی،فکرنکن هرحرفی رو میتونی باشیطنت ومهارت بچسبونی تنگ حرفات.من ترک نیستم ولی اون حرف لاتین که نوشتی یه"فحش رکیکه"وخلاف قوانین تالار.امیدوارم مدیران این انجمن برخوردشایسته کنند.قرارنیست ما گول پستهای بچگانه شماروبخوریم واگه فریب نخوردیم فحش وناسزابشنویم.
-
آقا سامان چون شما گفتی که می خواهی حتما جواب مثبت دخترخانم را دریافت کنی و خیلی تاکید کردی منم گفتم یک کادوی با همان شرایط که گفتم تهیه کن. اگر خواستگاری رسمی بود می گفتم گل بگیر. اما چون خواستگاری نیست ، این خانم یک بار شما را رد کرده است و شما دوباره در پی جلب نظرش هستید و می گویید احساسی هستید و دخترخانم را دوست دارید پس خریدن یک کادوی مناسب را با مشخصاتی که در پست قبلم توضیح دادم پیشنهاد کردم. ناز کردن و منت کشی و ... این حرف ها به نظر من چیزهایی نیست که به خاطرش احترام و محبت را کنار بگذاریم. شما قصدت ازدواج است و اگر دخترخانم هم واقعا بخواهد ازدواج کند توی فاز این حرف های خاله زنکی نمی رود.
-
امین جان با عرض پوزش منم ترک نیستم و اون حرف مخفف یه حرف انگلیسیه.اگه دقت کنی میفهمی.البته معنیش یک کمی حالت مسخره کننده داره که یعنی امل بازی در نیاروالبته قصدم شوخی بود و اگر ناراحت شدین پوزش میخوام.
- - - Updated - - -
کادو میخوام واسه مزاح هم شده نوه داییم رو ببرم با خودم.خیلی میخنده نه؟
-
شاید کمی اضافه وزن داره(البته از نظ من) ولی کاری میکنم لاغر شه!.
سامان جان به عقیده من یکی از بزرگترین اشتباهاتی که افراد بعد از ازدواج انجام میدن تلاش برای تغییر همسرشونه.
به این روش تلاش میکند تا هویت و باورهای شخصی که سالها با یک روش زندگی کرده رو با روشی جدید و الگو خواست دل خودشون تغییر بدن. اینجاست که تضاد ها خودشونو نشون خواهند داد.
-
مجید جان اون شوخی بود.
راستش دلم بدجور کرفته الان دوست صمیمیم تو کماست.بدبخت تصادف کرده.حتی نمیتونم به خانوادش زنگ بزنم که کجاست و چه کمکی از دستم برمیاد.فقط یکی از دوستام بهم خبر داد.تازه بچه دار شده بود.
-
هنوزسوادم نم نکشیده.اگه قرارباشه فریب توجیهات وترجمه کذب شماروبخورم لایق همون فحشم.قبل عضویت قوانین روقبول کردی مطابق همون باشما دراین تالار رفتارمیشه.
-
امین جان همونطور که گفتم الان حوصله ندارم.خواهش میکنم اعصابمو نریز بهم دیگه.اصلا تو هرجور دوست داری فرض کن.دیگه هم پست نذار فکر کردم ییه نفر اومد پست گذاشت ها