-
به نظر من اون شما رو دوست داره ولی بخاطر خیانت و رفتارهای شل کن سفت کنهای شما در گدشته اعتمادش رو ازدست داده
و احساس عدم امنیت در برابر شما داره ولی احساسش بعضی مواقع بر عقلش غالب میشه و دوباره هوای شما رو میکنه.
شاید بهترین کار شما اگر واقعا خواهان اون هستید صحبت منطقی و دوستانه با ایشون و برخورد رسمی با این موضوع از طریق خانواده هاتون باشه.
-
اگه خیلی دوسش دارید انتخابو بر عهده ی خودش بگذارید اگه می خواد بره و اگرم دوستون داره بمونه.
ببینید با زنگ زدن به این خانم مشکلی حل نمی شه.اینطوری همش خودتونو و این خانم تو برزخ قرار می دید. یه مدت تماستونو قطع کنید. اگه به شما علاقه مند باشه دوریتونو تحمل نمی کنه و برمی گرده.
من فکر می کنم هنوز دوستون داره بهتره یکم بهش زمان بدید خودشو پیدا کنه.
-
با پسر ایرونی خیلی موافق نیستم.
اگر ارتباط قطع بشه، به احتمال زیاد دیگه برنمی گرده.
آخه این یه ارتباط 9 ساله است و اون خانم 34 سالشه.
همه راههایی که می شده رفت را احتمالا رفته و این نتیجه را گرفته.
اگر هم الان شل کن سفت کن می کنه، چون براش سخته. به قول سنجاب عزیز، احساسش نمی ذاره جدا بشه
نه سال رابطه شوخی نیست
اما عقلش می گه که باید بره
شما هم اگر واقعا مطمئن هستید که می خواهیدش
و می تونید شکها و بدبینی هاتون را کنترل کنید
بهتره اقدام جدی کنید.
9 سال پیش این دختر دستش در انتخاب بازتر از الان بود.
درست نیست که بعد از این همه سال، تنهاش بذارید.
ولی اگر باز هم می خواید آزارش بدید، رهاش کنید بهتره.
-
چرا مي خواي برگرده؟؟؟اين رابطه بدون هدف اونم با اون رفتاراي شما چن سال ديگه بايد ادامه پيدا كنه؟؟ببين آقاي محترماگر به جاي شما، اون خانم ميومد و تاپيك مي زدو همه كارايي كه شما باهاش كردي رو همينجا مطرح مي كرد تمام دوستان تالار بلااستثنا ازش ميخواستن كه رابطه رو قطع كنهمن نميدونم چرا بعضي دوستان ميگن اگر دوستت داره برمي گرده خودش!!!!!دوست داشتن كه نبايد با حماقت باشه!!!!دوستان اين آقا هرگونه بي احترامي به خانمي كه اصلا محرميتي باهاش نداره مي كرده و حتي كتكش مي زده؟؟ اون بيچاره بخاطر اينكه اين آقا رو دوست داشته حتي ازش كتك خورده.... 9سال براي ثابت كردن علاقه كافي نيس...حالا چرا بايد اگر دوستش داره برگرده دوباره؟؟اصلا چرا بايد دوستت داشته باشه آقا؟؟/.....وقتي كسي علاقمند به كسي شد كه نبايد تاوان دوست داشتنشو بده.......اون خانم بايد زودتر شما رو ول ميكرد آقاالانم منظورش از اين كارا اينه كه ميخواد ولت كنه ولي بيرون اومدن از يه رابطه 9ساله براش سختههمچنان كه براي خيلي از دخترخانومايي كه اينجا ميان و ميگن كه ميخوان از يه رابطه غلط بيرون بيان و براشون سخته...و دوستان تالار هم كمكشون ميكنن تا رابطه غلط رو هرچه سريعتر خاتمه بدن....آقاي محترم بهتره اين خانوم بيچاره رو ول كني تا بره دنبال زندگيش .......واقعا نيتت چيه؟؟دوباره باهات دوست بشه؟؟ميخواي 9 سال بشه چند سال؟؟10 سال ..... 15 سال..... چقدر؟؟يه دليل ديگه اي هم كه اين كاراش مي تونه داشته باشه اينه كه هر چند روز به شما زنگ ميزنه تا ببينه حرف جديدي داري بهش بگي.... تصميمي براي ازدواج گرفتي و موضوع ازدواجو باهاش مطرح ميكني .....ولي وقتي مي بينه شما هيچ حرفي از رسمي شدن رابطه نميزني و وقتي مي فهمه اگر دوباره برگرده بايد همچنان به رابطه بدون هدف و غيررسمي سابق رو ادامه بده ..... و ميدونه كه منطقي نيست و ديگه نميخواد غيررسمي باشه ميگه ولش كنيم تموم كنيم...بنابراين اگر دلت ميخواد اون برگرده و رابطتتون مثه قبل بشه بايد بگم اون هرگز قبول نميكنهالانم داره بهت فرصت ميده.....اگر بازم دست دست كني براي هميشه گوشيشو خاموش ميكنه و براي هميشه از دستش ميدي.....
-
دوستای عزیز و سرورهای گرامی
ممنون از راهنماییها و کمک هاتون.
الان چند روزی هست که میشه گفت برگشته از اون بابت میگم برگشته چون یه هفته ایی هست روزی یکبار زنگ میزنه و حرف میزنیم حدودا روزی 20 دقیقه اما بیشتر اوقات از گذشته حرف میزنه و من هم صدمیلیون بار بهش گفتم که اشتباه کردم و میخام جبران کنه فقط بهم فرصت بده.
لطفا حالا اگه بشه لطف کنین و راهنماییم کنید که چطور بهشاین باور رو بدم تا جبران کنم و باز هم برگرده کنارم و من هم چکار کنم تا ثابت کنم اشتباه کردم؟
نمیخام از دستش بدم تحت هیچ شرایطی
-
خوب اولین قدم اینه همین هفته یه مشاوره قبل از ازدواج بروید ببینید اصلا به صلاح جفتتون هست که این رابطه ادامه دار باشه یا نه با یه مشاور خبره شروع کنید هم واسه تشخیص ادامه رابطه هم برای اعتماد و اطمینان سازی بین شما طرفین و همچنین درمان شک و شبهات جنابعالی نسبت به مسائلی که عنوان کردید و الان بابتش همه اون مسائل پشیمان هستید و در صدد جبران ...
حتما اگه روزی 20 دقیقه باهم صحبت میکنید هدفدار صحبت کنید اگه تصمیم گرفتید که به مشاوره بروید حتما در موردش با این خانوم صحبت کنید بعد اگه جواب مشاوره مثبت بود و همچنان با ادامه مشاوره شما دو نفر در تکاپوی کارهای خواستگاری و ازدواج تا بعد از ماه رمضون باشید فکر نمیکنم دیگه وقت دست دست کردن یا تعلل باشه
-
امروز تولدم بود متاسفانه حتی یه پیامک تولدت مبارک هم نداد.
واقعا دلم گرفته و بهم ریخته هستم
سر در گم و آشفته وپشیمان از کارهای گذشته خودم .به هر دری میزنم که راهی واسه بخشش پیدا کنم و من رو ببخشه و باز هم برگرده به زندگیم.
واقعا بریدم و خسته از این زندگی شدم. راهی نیست .
صدهزاربار بهش گفتم که اشتباه کردم ازش خواهش کردم که ببخشه و فرصت بده جبران کنم ولی.......................................
دیگه تسلیم شدم توان جنگیدن رو از دست دادم
-
سلام کیوی عزیز.
یه مدت دست از مبارزه بردارید، هم به خودتون استراحت بدید، وهم بذارید نبودتون رو حس کنه.
اگه یه مدت سراغش نرید، و اجازه بدید حس کنه که از دستتون داده، ذهنش استراحت می کنه، و ممکنه تصمیم متفاوتی بگیره.
- - - Updated - - -
راستی تولدتون هم مبارکhttp://www.postsmile.net/img/28/2817.gif
یادتون باشه ممکنه دختری که برای شماست، این دختری نباشه که روش تمرکز کردید...
-
به نظر می رسه شما هنوز بعد از 9 سال نمی دونید توی این رابطه دنبال چی هستید؟ چطور انتظار دارید دیگران بتونند به شما کمک کنند تا اون دختر رو دوباره به این رابطه ای که هدفش مشخص نیست بکشونید. اول سنگهاتون رو با خودتون وا بکنید. بعد ما به شما برای رسیدن به هدفتون البته اگر به صلاح شما و اون دختر خانم باشه کمک می کنیم.