-
فعلا تحمل کن ، شاید جدایی به نفعت باشه . آخه شما که هنوز توی زندگی نرفتین این همه دعوا و اعصاب خوردی و بد دهنی داشتین ، بعد از ازدواج دیگه چی میشه .
بشین خوب فکرات رو بکن
ببین میتونی با این وضعیت تا آخر عمر تحمل کنی ؟ یا اینکه حاضری خودت رو تغییر بدی تا بتونی باهاش زندگی کنی ؟ توقع تغییر از اون نداشته باش . فقط به خودت فکر کن .
-
نه نمیتونم..معلومه که نمیتونم تبدیل بشم به یه آدم دیگه..همش فکر میکنم چرا باید اینطور بشه؟چرا باید خدا مهر کسیو به دلم بندازه بعد نتونم بهش برسم..چرا باید نامزدمو فراموش کنم..من خیلی سختی کشیدم واسه این رابطه..راحت دارم از دست رفتنشو میبینم و میشکنم...تو این5 سال اینقد سخت گیر نبود..از بعد از نامزدی اون روشو دارم میبینم..یعنی هنوز شخصیتش شکل نگرفته بوده که اینجوری نبود؟
چند روزه مدام زنگ میزنه میگه من نمیتونم..اما هنوزم با قلدر بازی ...حتی حاضر نیست یکم نرم حرف بزنه که من دلم نرم شه...میگه دیگه حرف بد نمیزنم و بد دلیامو میذارم کنار..اما حرفاش واسم تکراریه:(
دلم میخواد ببینم دارم خواب میبینم..اینقدر مشکلات تو این رابطه زیاده که واقعا نمیتون فکر کنم برگردم به این رابطه...تعصب شدید همراه با بد دلی..عصبی بودن و پرخاشگری...بد دهنی موقع عصبانیت..میدونم فایده نداره..از صداش فقط داد و بیداداش یادمه...لحظات خوبم داشتیم..اما هربار یهو گیر داده به یه چیزی و اون لحظاتو خراب کرده...
میدونم نمیتونم باش خوش باشم..هر بار میام فلش بک بزنم به چیزی..به جائی..یادش میفتم..5 سال کم نیست..چقدر خاطره..چقدر عشق...
هر راهی میرم بن بسته...دنبال کارم میرم پیدا نمیکنم...روزگار خیلی داره بهم سخت میگیره..خیلی :(
-
سلام عزیزم
امیدوارم تصمیم درستی گرفته باشی
روزای سخت به زودی تموم میشه.چند ماه تحمل تنهایی و سختی راحت تر از تحمل یه عمر سختی هستش.
من فکر میکنم این آقا هم تو این رابطه آسیب دیده.نمیتونیم این رو نادیده بگیریم.این 5 سال برای هر دوتون مضراتی داشته. ولی امیدوارم بتونید هر دو ازش تجربه بگیرید برای درست کردن آینده ای بهتر
انشاله کار هم پیدا میکنی.دنبالش باش
کسی از تو انتظار نداره یه روزه اون 5سال رو فراموش کنی که. کم کم خاطرات او سالها در ذهنت خودش کمرنگ میشه. فقط توکلت به خدا باشه و ازش بخواه همیشه تو تصمیم گیریهات همراهت باشه.:323:
این روزا هم بیکار نباش.با دوستان و خانواده تفریح برو.کلاس برو. درس بخون...
موفق باشی عزیزم:43: