-
سلام عزیزم منم یه جورایی مشکل شمارو دارم ولی خیلی بیشتر اگه من مشکلات زندگیمو بگم شوهرتو میزاری رو سرت.زیاد حساس نشو هرچی بیشتر بهش گیر بدی بدتر میکه.شوهرمنم عین شوهر شما البته خیلی خیلی خیلی بدتره.هر روز دروغ میگه دوستاشو یواشکی میاره خونمون .هزار جور کثافت کاری میکنه اول فقط فکر میکردم مشروب میخوره بعد 2 ماه از عروسیم فهمیدم سیگارم میکشه اول انکار کرد بعد انقد بهش گیر دادم که گفت میکشم که میکشم الانم بهش شک کردم که معتاد چون همش بهم دروغ میگه که با دوستاش باشه تازه من 25 سالمه اینارو گفتم شاید بهت کمک کنه فقط اشتباه منو نکن هر چی بیشتر بهش گیر بدی بیشتر ازت دور میشه .
- - - Updated - - -
به نظر من اصلا اهمیت نده نزار عشقتون از بین بره زیاد چیز مهمی نیست انقد من به این چیزای بی اهمیت و دروغای بیخودیش تو دوران عقد گیر دادم که هی دروغاش بزرگ تر شد بدتر از اونم عشقمون کامل الان از بین رفته
-
سلام كسي كه كمكم نكرد پس اين سوالم رو جواب بديد:
آيا تو اين سايت ميشه مشاوره ي خصوصي گرفت؟؟؟
- - - Updated - - -
لطفا اين يكي رو ديگه جواب بديد :47:
-
سلام دوست عزیز
اول اینکه اسم تاپیکتو عوض کن یا یه تاپیک جدید باز کن که اسمش گویاتر باشه. و دوم اینکه در مورد مشکلت واضح تر صحبت کن.الان مشکلت مصرف الکل همسرته؟ و یا میخوای با دوستاش کمتر ارتباط داشته باشه؟ دقیقا بگو درچه موردی مشورت میخوای؟
-
چشم كاري كه گفتيد رو انجام ميدم فقط قبلش به سوالم پاسخ بديد
آيا تو اين سايت ميشه مشاوره ي خصوصي هم گرفت؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
چشم كاري كه گفتيد رو انجام ميدم فقط قبلش به سوالم پاسخ بديد
آيا تو اين سايت ميشه مشاوره ي خصوصي هم گرفت؟؟؟؟؟؟
-
سلام
شمارو بخدا قسم جوابمو بدین
من خیلی نیاز به مشاوره دارم هم فردی هم خانوادگی
و برای درست مشاوره گرفتن هم نیازه خیلی چیزارو بگم که ممکنه شناخته بشم و نمیتونم بگم
همسرم به هیچ وجه قبول نمیکنه بریم مشاوره یعنی قبول نداره این چیزارو
تنهایی هم نمیتونم برم، هرجا بخوام برم باید شوهرم ببره
وضع مالی بدی هم داریم که توان پرداخت هزینه مشاوره رفتن رو نداریم
میخواهم بدانم آیا اینجا میشه مشاوره خصوصی گرفت که بتونم راحت از زندگیم بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم یکی جواب بده