خداراشکر همه چی بخیر شد! حالا موقعشه به عنوان آخرین پیشنهاد بهش بگید بیاد اینجا تایپیک بزنه تا ببینیم چه پیش میاد و کمکش کنن دوستان!
نمایش نسخه قابل چاپ
خداراشکر همه چی بخیر شد! حالا موقعشه به عنوان آخرین پیشنهاد بهش بگید بیاد اینجا تایپیک بزنه تا ببینیم چه پیش میاد و کمکش کنن دوستان!
سلام بر دوستان . فرشته عزیز شما امروز من رو خیلی مورد محبت خودتون قرار دادین. بسیار سپاسگزارم. باید بگم که ایشون به من میل زدن و با دیدن پستهای شما و سایر دوستان منششون رو می خان عوض کنن( البته نه فقط با من بلکه با خانمهای دیگر نیز هم. جون متوجه اسیب پذیریشون و سواستفاده های احتمالی هم شدن. ایشون انسان خوبی هستن و من مطمینم که تلاششون رو خاهند کرد)
از همین جا به عنوان یه زن از تمام دختران هم وطنم لااقل اونهایی که این تاپیکها رو می خونن خواهرانه م یخام که در روابطشون با اقایون مخصوصا متاهل ها توجه لازم رو داشته باشن . اینجا ایران. با تمام خوبیهاش بدیهایی روهم داره. شاید شما عاشق باشی اما به این هم فکر کنین که مرد به اندازه کافی بلکه بیش از حد نیاز:p هم هست. فکر نکنین دیگه نمی تونین عاشق شین. پس خاهشا به خاطر عشقتون زندگی یه خانواده رو خراب نکنین. همه می دونیم که ما خانمها پتانسیل زیادی داریم. هممون می دونیم که اگه بخایم می تونیم به راحتی زندگی بقیه رو خراب کنیم. این هنر نیست به خودتون مغرور نشین
اما کافی یه نیم نگاه به بچه اون خانواده که با عشق شما تبدیل میشه به بچه طلاق و زن اون خانواده که تا اخر عمرش احتمالا اسم مطلقه روش می خوره و دیگه حق انتخاب چندانی نداره هم فکر کنین. اینها عشق نیستن . هیچ عشقی با سرنوشت ادمها بازی نمی کنه. به قول امام موسی بن جعفر: شر را رها کن تا شر تو را رها کند
و شما اقایون محترم توجه داشته باشین که شاید شما همچین آش دهنسوزی هم نباشین:p اما عشق همسرتون هستین . محبتهای مفزط همسرتون شما رو مغرور نکنه. شاید خسته باشین شاید تنوع دوست داشته باشین اما مطمین باشین همسرتون هم اونا رو دوست داره با باز کردن پای خانمهای جدید به زندگیتون مشکلاتتون زیادتر می شن. اونها هم یه روزی تکرار می شن . کافی است همین خانموتن چند روز نباشن اونوقت می فهمین گه چقدر عاشقش بودین. پس نعمتهاتون رو با ندینشون از دست ندین
و شما خانمهای متاهل محترم. انقدر شوهراتون رو تحویل نگیرین;). البته منظورم اینکه با درایت و عقلانیت محبت کنین. تو این زندگی شما به اندازه شوهرتون انسان هستین بیش از حد از خودتون نگذرین. مادر همسرتون نباشین. خ همسرتون رو چک نکنین. بهش احترام بزارین. همون قدر که برا شوهرتون احترام قایلین برا ی خودتون هم باشین. اگه خیانتی دیدین اگه طرد شدین ( با تمام تلاشهاتون) نگران نباشین وجود شما به وجود و حضور هیچ انسانی وابسته نیست. همون خدایی که قبلا بوده الان هم هست. فکر نکنین می میرین. نه بجاش به فکر اغاز یه زندگی نو با شین . بی شک مردان شایسته شما هم منتظرتون هستن. با غصه خوردن و به انزوا کشیدن خودتون فرصتهاتون رو حذف نکنین. مثل اقایون که در انتخاب کیس جدید وقت هدر نمی دن;) شما هم وقت هدر ندین
از رها کردن کسی که رهاتون کرده نترسین !
من نام کاربریم رو عوض خاهم کرد. تا ناشناخته باشم. اگه پستم بیشتر هوای خانمها رو داشت از اقایون عذر م یخام. دیگه خودتون می بینین که چه خبره
سلامacuteعزيز
خوشحالم مشكلتون حل شد
و
ممنون از حرفهاى بسيار قشنگ و آرامش بخشت
این تاپیک به نتیجه رسیده اعلام می گردد
با آرزوی موفقیت روز افزون