نوشته اصلی توسط
tamanaye man
بی وفا اول اینکه معیارات خیلی معقول هستند و خوب کردی که همین اول همه رو گفتی ، چون چیزای بدی نیست . ولی خیلی کلی هست ، مگه کسی پیدا میشه که صداقت براش مهم نباشه ؟ یا کسی پیدا میشه که اخلاق خوب و خوشرویی براش مهم نباشه ؟یا دورویی ؟... چیزای خیلی کلی هسنتد ، اگر ساکت شده شاید به خاطر اینا بوده ...
مثلا اگر اون برمیگشت بهت میگفت که من دلم میخواد طرفم خوشبختم کنه ، مهربان و منطقی و عاقل باشه و ...
گفتن این حرف ها دردی رو دوا نمیکنه ، در عمل باید خودتون رو نشون بدید ، چون هیچ زنی دلش نمیخواد که بدبخت شه ، یا دلش نمیخواد که شوهرش مهربان و منطقی نباشه ...
یا در مورد گزینه ای که گفتی باید عاقل و فهیم و دانا باشه ، خوب خیلی کلی هست ، مگر غیر از این هم کسی از طرف مقابلش درخواست میکنه ؟
گفتن این موارد لزومی نداشته ، شاید برای همین ساکت شده .
- - - Updated - - -
یک چیز دیگه که یادم اومد ... اینی که میگی من زن نمیخوام و دارن مجبورم میکنند یعنی چی ؟؟؟؟؟؟ این جمله خیلی خطرناکه ... شاید دختره اون جور که باید به دلت ننشسته ... چون اگر خوب به دلت نشسته بود الان این حرف رو نمیزدی و دوست داشتی که زود بهش برسی
در مورد این مورد خوب فکر کن و سنگات رو با خودت وا بکن . و تکلیفت رو اول با خودت مشخص کن بعد یکی دیگه رو به زندگیت وارد کن .