تایپیک هایی که معرفی کردید رو خوندم .
این خصوصیت رو قبول دارم که خیلی برای خودم و زندگی ام برنامه می ریزم و یک موقع هایی خودم هم از دست این رفتارهام کلافه می شم. بیش از حد به آینده فکر می کنم و به چیزهای بی خود الکی گیر می دم . جدیدا خودم هم متوجه ای موضوع شدم و دارم سعی می کنم مثله یک آدم نرمال زندگی کنمنقل قول:
خصوصیات فرد کمالگرا این است که عزت نفس او پایین هست. چنین فردی برای جبران عزت نفس خودش، باید چیزی را کسب کند، باید اشکالی را برطرف کند. و مرتب در نقشه کشیدن برای کسب چیزی یا زدودن چیزی هست.
پیشرفتهای تحصیلی ، شغلی ، اجتماعی و ... فرد کمالگرا از روی عشق درونزاد او نیست. لذت فرایند کسب تحصیل و شغل و موقعیت را خوب درک نمی کند. او صرفا می خواهد نتیجه ای را کسب کند تا عزت نفس پایین خود را وصله کند.
البته هنوز هم فکر می کنم می تونستم بهتر از این باشم . فکر نمی کنم عزت نفسم پایین باشه . شایدم توی ناخودآگاهم احساس می کنم عزت نفسم پایینه .
راهکار هایی که معرفی شده
نقل قول:
۱ مدتی دست از تلاش برای شدن بردارد. و خود را بشناسد و خود را دوست بدارد. و به خود بگوید که من مساوی آنچه به دست می آورم نیستم. من مساوی هستم با آنچه که اکنون هستم.
۲ تمرین لذت بردن از فرایند و مسیر به جای هدف.
۳دست کشیدن از کسب آگاهی بیشتر، ارزیابی خویشتن و به جای آن عملگرایی کردن.۴
هدف ها رااولا : بر اساس لذتی که می برید( نه برای اینکه با آن شخصیت خودتون را وصله کنید)، انتخاب کنید.
ثانیا: هدف خود را به زیر هدف های کوچکتر تقسیم کیند. به نوعی که سهم یکسال به یکماه بشکند، سهم یک ماه به یک هفته بشکند، سهم یک هفته به یک روز و در نهایت سهم هر ساعت دقیقا مشخص شود.
۵به کمک یک روانشناس، بررسی کنیم تاچه اندازه هدف گذاری هایی که در زندگی داریم تحت تاثیر نیازهای ناشناخته درونی ماست
تسلط به احساساتم برام سخته ولی فکر می کنم تا الانم تونستم تاحدودی بشون تسلط داشته باشم . اما اگه می شد تسلط بشون برام سخت نبود خیلی بهتر بود .نقل قول:
زمانی انرژی احساسی، غیر صلح آمیز و تخریبی محسوب می شود که مرکز تصمیم گیری و انتخاب فرد را اشغال کند و قوه منطق و حل مسئله را در جهت ارضاء خود و احساس لذت به کار گیرد و "عکس العملهای لذت طلبانه آنی" جایگزین دوراندیشی ، صبر، تحمل و همه جانبه گرایی گردد و شیوه احساس محوری رویه غالب فرد باشد.
بیاییم احساسات را در غلظت کم غنی سازی کرده و بدینوسیله اعتماد دیگران را به خودمان جلب کنیم.
البته توی تایپیکی که معرفی کردید راهکاری ارائه نشده برای احساس مخوری
یک سوال : می شه بگید من چه تعرضات شناختی دارم ؟ چون خودم متوجه نمی شم ؟
توی بخش دوم درمان ناسازگاری های شناختی که در مورد خط قرمز ها حرف می زنه من هیچ خط قرمزی رو که بر مبنای اون سایر رفتارام رو باید شکل بدهم پیدا نمی کنم .
- - - Updated - - -
وای من توی هر تایپیکم دو یا سه تا غلط املایی دارم و تازه بعد از اینکه نوشته ام رو ارسال کردم نگاه می کنم چی نوشتم و متوجه اون ها می شم .
با عرض معذرت از جمیع دوستان :o
- - - Updated - - -
باید می نوشتم توی هر ارسالم نه هر تایپیکم . خواستم به غلط های املایی گیر بدم غلط محتوایی هم تو ارسالم ایجاد شد :dispirited: