نوشته اصلی توسط
curious5749
سلام نمیخاستم وارد بحث بشم ولی گفتم شاید این پستم باعث بشه یه سری مسایل برای خودم یا شاید بعضیا روشن بشه
عامل کشف حقیقت ها در علم آزمایش و عمل بوده نه سفسطه و فلسفه آوردن، ارسطو و امثالهم تو فیزیک دفاعیاتشون از نظر منطقی خیلی جالب بود ولی تو عمل اکثر جاها کاربردی نداشته و متناقض بوده نظراتشون با واقعیت به نظر من هر چیزی که از نظر عملی چه کوتاه مدت یا بلند مدت هیچ فایده ای نداشته باشه باید شوتش کرد دور ولو خیلی هم منطقی باشه، بعضی از خانومایی که نظر دادن حرفاشون منطقی ولی با واقعیت سازگار نیست
یه تحقیق بیست ساله توی آمریکا در طی سال های 1965تا 1985 در مورد روابط قبلی زوجین و موفقیتشون بعد از ازدواج به این نتیجه رسید که روابط قبل از ازدواج با موفقیت بعد از ازدواج رابطه معکوس داره پژوهشگرها هم عواملی مثل اخلاق و صبر و... را هم درنظر گرفتن و یه طرفه به قاضی نرفتن و نگفتن که بله روابط قبل از ازدواج باعث شکست در ازدواج میشه بلکه اونها توی تحقیقات بیشتر به این نتیجه رسیدند که بین روابط قبل از ازدواج و خارج شدن فرد از تعهدش ( اخلاقی) بعد از ازدواج ارتباط مستقیم وجود داره پس لطفا بدون دلیل نگید که روابط قبل از ازدواج بر ازدواج بی تاثیره اگر هم با دلیل حرف می زنید (صادقانه میگم) لطفا یه مقاله بنویسید و با دلیل به اون پژوهشگرا بفهمونید که اشتباه می کنند. منبع( ویکی پدیا، لینک دقیقش رو فعلا نمیدونم ، پیدا کنم قرار میدم)
پس لطفا به این دوستمون به خاطر پافشاریش سخت نگیرید ( حق داره پاک مونده دوست داره همسرش مثل خودش باشه اگه پاک نبود دیگه خودش بود و وجدانش)
واقعا برای یه مرد پاک خیلی دردناکه که بفهمه زنش قبلآ..... واقعا دردناکه ولی عرفآ گرفتن گواهی بکارت اصلآ جالب نیست یه جورایی توهین، ولی تو یه راه دیگه پیدا کن که از گذشته طرف مطمین بشی، اگه دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن که عالیه
موفق باشی