-
سلام دوست نگران.
من کار به پروسه طلاقت ندارم. اما میخوام راجع به نگرانیت صحبت کنم. ف هنگ های مختلف با هم تفاوت دارن درست. اما یه لحظه خودت رو از فرهنگ و بافت خونواده و شهرت بکش بیرون و به حرفهای من فکر کن شاید از نگرانیت کم بشه.
سرنوشت و زندگی شما یعنی تمام سال های آینده ای که قراره بیاد !!! الان این مهم تره یا اینکه پدرت تو رو مؤاخذه کنه؟؟؟ تو 4 سااااااال با کسی رابطه داشتی که محرم بوده!!! 4 روز که نبوده که الان به این حال و روز بیفتی!
در ثانی اگه جدا شدی و پس فردا خواستی ازدواج مجدد داشته باشی میخوای به طرفت دروغ بگی و شناسنامه سفید نشونش بدی؟؟؟؟ مسلما میگی 4 سال شوهر داشتم.
خب حالا طرف مقابلت باید به این اهمیت بده که تو این 4 سال چه آسیب های روحی و چه نقاط ضعفی در شما ایجاد شده یا اون موضوعی که شما رو میترسونه؟
بکارت روحت واسش مهم باشه بهتره یا جسمت؟
اونم تو این اوضاع فعلی جامعه که متأسفانه افرادی که هرگز شوهر عقدی و قانونی نداشتن ممکنه حال و روز الان شما رو داشته باشن و نگرانیشون از شما هم کمتره.
به نظر من تمرکزت رو بذار رو این که زندگیت رو نجات بدی و بهترین تصمیم رو بگیری نه این چیز ها.
-
منم موافقم با گل ارا همه می دونن 4 سال عقد یعنی چی.. شما فکر کردی پدرت نمی دونه؟ نمی دونم چرا انقد واسه خودت مساله رو گنده می کنی.. بابای شما زن نداشته؟ عقد نکرده؟! مسلما می دونه رابطه زن و شوهری چیه/اصلا فکرشو نکن
-
عزیزم نگران نباش همسرت حلالت بوده ، به هم که نامحرم نبودید . نگرانی پدرت رو درک کن .
به نظرت اگر پدرت متوجه بشه چی کار میکنه ؟ احتمال داره که به طلاق موافقت نکنه ؟
-
سارا جون عزیزم
یعنی چی بی آبرویی؟ بعدشم پدرتون فکر نکنم اگر هم چیزی متوجه بشن رو بزنن یا بیان به شما بگن که چرا؟
شما به مدت طولانی نامزد بودین ، نه یه ماه دو ماه که بشه از رابطه اجتناب کرد و نشه توجیهش کرد ( البته چون اینجا یه سایت عمومی هست منظورم این نیست که تبلیغ کنم این کار را )
آبرو ریزی واسه چی؟
خیلی سخت می گیری