سلام
با تشکر از همه دوستان
نقل قول:
با سلام
کاملا بنده شما را درک می کنم و کاملا نگاه شما و ناراحتی شما را می فهمم.
بنده ضمن عرض معذرت که نمی توانیم رضایت کاربران عزیز را آنطور که انتظار دارند فراهم کنیم، همه سعی خود را حتما در جهت رسیدگی بیشتر به تاپیک ها و پست ها خواهیم داشت.
انشاء الله
نقل قول:
با سلام
نمی دونم صاحب تاپیک کجاست...
اگر تشریف دارند و تمایل به ادامه این تاپیک داره خبر بدهد تا ما پستهای متفرقه را حذف کنیم. تا تاپیک منحرف نشود.
اگر هم با دوستان هم نظر هست و می خواهد بحث انتقادی ادامه پیدا کند اطلاع دهند
به هر حال اگر صاحب تاپیک نظری ارسال نکنند با نظر مدیران این تاپیک مدیریت می شود.
=======
گفتنی هست بسیاری این مسائل سابقه چندین ساله دارد و جوابها و مستندات کاملا موجود هست که ما منتظر پاسخ صاحب تاپیک می مانیم.
به نظرم مشکل جای دیگست . یکی از مشکلات فرق گذاشتن شما بین تایپیک هاست . مشکل هر کسی برای خودش بزرگه و نمی شه تعیین کرد کدومش در آینده می تونه بیشتر مشکل ساز بشه . شاید در اون زمانی ک من تایپیک اولم رو ایجاد کردم و گفتم دارم کسی ک برای ازدواج مد نظر دارم رو ترک می کنم یک نفر می تونست درست راهنمایی کنه ک به خاطر مشکلات مالی و بعد مسافت رابطه ات رو به هم نزن و به سمت رسمی کردنش پیش برو کار من به اینجا نمی کشید بعد عده ای از دوستان مثل میوه مشغول سوا کردن تایپیک ها هستن . اون آدمی ک موقع زدن اون تایپیک بود و کارایی ک می کرد با الانش نمی دونین چقدر تفاوت کرده . هر راهنمایی ک اینجا می شه می تونه آینده افراد رو عوض کنه و مسئولیتش با سایتی هست ک شما بالا آوردی هم هست هر چند کم
ممنون ک جز بعد انتقادی تایپیک چیز دیگه رو نخواستین ببینین ولی بعد اصلی اش همینه . (احتمالا دارین فک می کنین منتقل کنیم به بحث آزاد ک دوستان آبی پررنگ و اصلی دسترسی دارن فقط)
نقل قول:
این تاپیک درباره خودکشیه یا درباه انتقاد از مدیران
...
درباره خودکشی که خیلی زیاد اینجا تاپیک ایجاد شده به نظرم کافیه اونها رو بخونی تا به جوابت برسی
درباره انتقاد به مدیران به نظرم همین که دوستانی اینجا هستند که حرفهای ما رو میخونند نظر میدند کلی از نیاز به شنیده شدنمون رو ارضا میکنند و این خودش آرامش به ارمغان میاره چون وقتی ما مشکلی داریم بیشتر دوست داریم حرف بزنیم و کسی ما رو درک کنه که این اتفاق تو این تالار می افته .. در بعضی موارد ولی اوضاع خیلی حادتره و طرف تو موقعیت آسیب پذیریه اون زمان نیاز به مشاوره جدی تر هست .. به نظر من اکثر مشکلات این تالار با همدردی و همراهی مابقی دوستان قابله حله و خیلی نیاز به مشاوره جدی نداره مگر همون مواردی که گفتم
در مورد خیانت و رابطه دوست پسر و دختر و مشکلات زناشویی و ... هم تایپیک هست . نظر شما چیه امکان ایجاد مبحث جدید رو برداریم و زا این به بعد اون ها رو مطالعه کنیم ؟
در مورد اینکه اینجا آرامش به ارمغان میاره با شما موافقم . البته اگه عنوان "مشاوره ازدواج و خانواده " از بالای سایت برداشت بشه . در ضمن در صورتی می تونین تایپیک ها رو اهمیت بندی کنین ک از آینده خبر داشته باشین . اینجا همه یکی نیستن یه نفر ممکنه مشکلش رو طوری بگه ک در قالب متن نفهمی چقدر ممکنه حاد باشه و یکی مشکل غیر ضروری اش رو طوری با آب و تاب و زبون چرب مطرح کنه ک فک کنی همه چیزش در خطره . نمونه اش مباحثی ک توش بحث خودکشی هست در ضورتی ک کسی ک واقعا بخواد خودکشی کنه چ اهمیتی داره بیاد اینجا تایپیک بزنه ؟
متاسفانه تفاوت رنگ ها در لحن صحبت و رفتار(بعضی) از کاربران تاثیر می زاره و فک می کنن وقتی پررنگ می شن یعنی روانشناس شدن ولی اینطوری نیست . اگه این سایت از روش معمول دونیت برای تامین هزینه های استفاده می کرد من یکی تا به حال هزار بار کمک مالی می کردم ولی تا وقتی با پرداخت پول و ایجاد تمایز ظاهری بین کاربران ک منجر به تبعیض می شه کارها در این سایت پیش میره احتمالا این مشکلات ادامه داره . این روش شاید تو انجمن های دیگه مهم نباشه ولی اینجا شبیه یه بیمارستانه ک لباس دکترها باید مشخص باشه نه اینکه به هر مراجعی با پرداخت پول یه لباس پرسنلی متمایز بدن