عزیز من به خدا بخاطر نیروی درون تو نبوده اون آدم هوس بازه
یه سوال:
شما بعد ازدواجش باهاش دوست بودین؟اگه در چه حد بوده؟
الان طردتون کرده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیز من به خدا بخاطر نیروی درون تو نبوده اون آدم هوس بازه
یه سوال:
شما بعد ازدواجش باهاش دوست بودین؟اگه در چه حد بوده؟
الان طردتون کرده؟
من اصلا باهاش دوست نبودم تقريبا با روهياتش اشنا بودم خيلي ادم راحتي بود ميكفتم اكر باهاش دوست شم سريع كولم ميزنه بخاطر اين ازش فاصله ميكرفتم.من تقريبا 2ماه اول عروسيش ازش خبر نداشتم بعدش همش يا تو فيس بوك يا اس ام اس.فقط دو ماه تونسته بود با زنش زندكي كنه .
- - - Updated - - -
احتمالا دلش و زده بود.ولي تو دوران عقدش به من اس ام اس ميداد شرطات و قبول ميكنم هر جي بكي قبول وقتي.من ميكفتم شما با اينكه ميدونستم خودشه ولي ميخواستم مستقيم بكه نميكفت جيزي.ولي انقد اين ادم چهره پاك و مظلوم و جذابي داشت اصلا به ذهنم خطور نميكرد يه همجين ادمي باشه تو جايي كه كارم ميكرد يه ادم بسيار محترم بود به قول خودش ولي پنهاني هر كاري ميكرد
- - - Updated - - -
من يه كتابي خوندم در مورد خانومايي كه ميدونن همسرشون ادم خوبي نيست ولي همجنان بافشاري ميكنن كه با طرف باشن ..تواين كتاب يه مثالي زده بود.نوشته بود قمار به خاطر اين جذابه كه تو نميدوني بعد از جند بار برنه ميشه همش اميد داري چون ممكنه بعد از صدبار يه بار برنده شي.اقايون اين قضيه رو ميدونن.نوشته بود يه عده موش ازمايشكاهي رو چند روز بهشون مرتب غذا ميدادن بعد كه قطع كردن ديكه بعد از چند روز موشها بيخيال شدن ولي يه عده ديكه رو تناوبي بهشون قضا ميدادن مثلا يكماه قضا نميدادن بعد يه روز ميامدن غذا ميدادن يكسال نميدادن يه دفعه غذا مياوردن واسشون.بعد غداشون و قطع كردن جالبش اين بود كه اين دسته دوم موشها تا اخر عمرشون همينطوري اميدوار بودن تا اينكه ميمردن ولي دسته اول بعد از چند روز ديكه ميرفتن دنبال زندكيشون.الان قضيه منه اين اقا با اين اس ام اس هاي كاه وبيكاه همش من و اميدوار ميكرد من واقعا تو اين سه سال اذيت شدم ولي اقايونو خوب شناختم شايد خيلي هم بهشون بدبين شدم.
- - - Updated - - -
منم با اينكه ميدونستم اين اقا ادم خوبي نيست وتا حدودي فهميده بودم تنوع طلب ولي باز پافشاري ميكردم به خاط همين كاراش خودشم به خاطر سن بالاش اينو خوب ميدونست.