-
میشل جون سلام چقدر صحبت هات بامزه بود خیلی خندیدم بند بندشو تصور کردم اون بیجامه گلگلی ......چقدر پوشیدنش لذت بخش می تونسته باشه من که هوس کردم بپوشمش:58:
- - - Updated - - -
فرشته مهربون عزیزم مرسی که مثل همیشه بهم لطف داری و با صحبت های خیلی قشنگت تاثیرات خیلی بزرگ می زاری ازت واقعا ممنونم
tojih عزیز از خوندن نوشته شما هم خیلی خوشحال شدم واقعا حق با شما و فرشته هست من واقعا که فکر می کنم می بینم هیچ مشکلی ندارم خیلی هم احساس خوبی دارم و سعی میکنم نسبت به حرفای ناراحت کننده دیگران (حالا این دیگران حتی پدر و مادرم باشن) بی تفاوت باشم
مطمئنم اونهاهم به مرور زمان خواهند فهمید که داماد گلی گیرشون اومده و اخلاقهای امیر دستشون میاد .
تمنای من ،من اون تاپیکت رو نخوندم ولی حس می کنم اخلاقای همسرانمون خیلی شبیه هست حالا حتما می خونمش
ببین امروز اتفاقا کلی کار کردم خیلی خسته شدم و با صحبت عشقولانه تونستم امیرم به کار بندازم روز خوبی بود. خداروشکر
خدارو شکر
دیروز مهمون داشتیم مامان اینام با داییم اینا.امیرم خیلی کمکم کرد خیلی هم مهمون نوازی کرد .ولی امروز همه کارا با من بود.این نوع خستگی رو دوست دارم .تمنای من فکر می کنم اگر سعی کنیم دلیل همه رفتارای همسرمون رو درک کنیم می بینم داریم کم کم می شیم یک روح در دو بدن.
بعد در شرایطی که ما هم مشکل داریم اونم میاد درک میکنه.البته میدونم باید سیاست هم داشت در این زمینه.
عروسی هم دیگه برام نیست البته می دونم خیلی کم گذاشتن در حالیکه داشتن و نکردن ! اما اصلا بهش فکر نمی کنم چون فکرکردن بهش فقط ازارم میده و نتیجه دیگه ای نداره.
با تشکر از همههه
-
نازنین جان چه خوب که مشکلت حل شد. راستش می خواستم برات بنویسم ولی وقتی پست بچه ها رو دیدم دیدم من دیگه حرفی برای گفتن ندارم. فقط خیلی خوشحالم که همسرت نیاز به توجهش رو بهت منتقل کرده . شاید بعضی وقتها نباید منتظر باشیم که همسرمون خودش بخواد بگه به من توجه کن. شاید همینکه از سر کار خسته میاد، چند لحظه دست از کارهامون بکشیم و بریم پیشش بشینیم. نوشیدنی مورد علاقش رو ببریم پیشش خیلی خوب باشه. تا اونجا که من میدونم دادن یک لیوان آب به همسر ثوابش در حد جهاده. پس حتما یک حکمتی داره دیگه. :wink: راستی یک مساله ای. شما هنوز تازه داماد و عروسیت. کمی طول می کشه تا خانواده ها بپذیرند که یکی یدونشون الان پیششون نیست یا مسولیت های جدیدی به گردن داره و دیگه دختر یا پسر خونه نیست. تجربه من میگه بهشون فرصت بده در حالیکه جراتمند رفتار می کنی. البته سعی در توجیهشون هم نداشته باش چون بر عکس جواب میده. (منم یک مشکلی دارم که اصلا پاراگرافها رو نمی تونم از هم جدا کنم و البته گزینه تشکر اصلا در این فروم رو نمی بینم. حالا نمی دونم این مشکل سایت جدید رو چطوری حل کنم. :apologetic:
-
نازنین جان منم مشکلی تقریبا شبیه مشکل تو رو با خانوا ده ام دارم اگه تنستی کمکم بکن و از دوستان میخوام کمکم کنن واقعا دارم عذاب میکشم از دستشون
- - - Updated - - -
نازنین جان منم مشکلی تقریبا شبیه مشکل تو رو با خانوا ده ام دارم اگه تنستی کمکم بکن و از دوستان میخوام کمکم کنن واقعا دارم عذاب میکشم از دستشون
- - - Updated - - -
نازنین جان منم تقریبا مشکلی شبیه به شما دارم و خیلی دارم اذیت میشم از دوستان وشما میخوام من و راهنمایی کنید خیلی دارم عذاب میکشم
- - - Updated - - -
در قسمت در گیری و اختلاف زن و شوهر موضوع با رفتارهای زشت و نسنجیده خانواده ام با شوهرم چه کنم ؟؟؟بلد نبودم لینکشو بزارم