چرا عزیزم شما هم می تونستی پیشنهاد بدی. این حق طبیعی هر ادم هستش. این شاید درس بزرگی بوده که از این رابطه گرفتی که
"معمولا دلها با حرفهایی که زده نمی شن می شکنند" در این قضیه شما مطمینا کمتر از ایشون مقصر بودین. ببین گلم دوستت یک بار با پیشنهاد ندادنش یکبار با حرفهای زیباش و بار دیگه هم با مقصر نشان دادن شما یه جورایی در حال آزار شماست. یعنی خودش اصلا مقصر نبود!!!! بالاخره دوست من باید برا بدست آوردن یه سری چیزها از ساحل امن ملاحظاتمون و مصلحتامون یه خورده فاصله بگیریم. باید آمادگی "نه "شنیدن رو داشته باشیم. باید سختی بکشیم. چرا دوستت حاضر نشد یکبار به خاطر شما این ریسک رو بکنه. چرا حاضر نشد به خاطر شما چند روزی بجنگه. چرا ایشون علی رغم این که به شما اهنوز احساس داره حاضر شده با کس دیگه ای باشه. آیا این ظلم به اون دختر نیست؟ دلش پیش شما و جسمش پیش اون. من نمی خام نقش شما رو کمرنگ کنم. به قول یکی از دوستام ظاهرا پسرها می رن خواستگاری در عمل این دخترا هستن که این کاررو می کنن;)
ببخش می دونم خ دوستش داری. حالا شما مقصر بودی یا اون متاسفانه خ فرقی نمی کنه. از حرفهای من هم ناراحت نشو . اخه خ نمیشه با نوشتن منظور رو بیان کرد. وقتی ادم گرفتار یه مشکل یه سری چیزها رو می بینه ولی وقتی بقیه به قضیه نگاه می کنن جنبه های دیگه اون رو می بینن.