دوست عزیز اگه بگی از کدام شهری بهتر میشه بهت کمک کرد.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز اگه بگی از کدام شهری بهتر میشه بهت کمک کرد.
خواهش می کنم مطالبی را که برایتان قرار می دهم توجه ویژه بفرمایید.
حداقل به اندازه زمانی که من خرج نوشتن مطلب می کنم، شما خرج خواندن یا فکر کردن به آن بکنید. و بعد هم عملیاتی کنید.
من گفته ام:
- فعلا مدتی بی خیال این مشکل بشو
- روی خودت متمرکز باش
- احساساتت را کنترل کن
- صبور باش و عجله نکن
گفته ام که:
الف) مادرتان با پدرتان آشتی کند. و در ارتباط جنسی خود با پدرتان تجدید نظر با نظر مثبت داشته باشد
در مورد مشاوره رفتن گفتم این گام اساسی و دراز مدت هست و ربطی به مسئله اخیری که شما مطرح کردید ندارد. گامهایی که گفتم به مشاوره نیاز دارد باید در بستر زمانی و به مرور برای جلوگیری از عود مجدد مشکل انجام شود.
باز هم استدعا دارم با صبر و با دقت باشید. احساستون را تحت کنترل بیاورید.
یا حداقل برای یک هفته ای در این مورد پیگیری نداشته باشید، نه از خانواده نه از ما ....
خودت را بازسازی کن تا بتوانی برای خودت و برای خانواده ات مفید باشی.
از شهر تهران هستم
نمیتونی خواهرتو یه مدت ببری خونه خودت؟ به شوهرت بگو میخواد یه مدت بیاد پیش من یه بهونه ای جور کن. بعد بشینین با پدرتون صحبت کنین
با سلام و احترام
«کاش بمیرم» گرامی، به خاطر استفاده از ادبیات نامناسب در قسمتی که نقل قول کرده ام از شما معذرت می خواهم و امیدوارم مرا ببخشید.:shy:
اینگونه ادبیات ها به خاطر طعنه آمیز بودن، طلبکارانه بودن، و عدم عنصر صمیمیت در آنها آسیب رسان هست حتی اگر صاحب آن ادبیات با نیت خیر از آن استفاده کرده باشد.
ادبیات مذکور نشان می دهد هنگام استفاده از آن مشاور احساس مراجع را درک نکرده است.
خواهش می کنم به جای جمله بالا ، جمله زیر را از من بپذیرید.
نقل قول:
من سعی کره ام به دقت وقت بگذارم و جوابی عملیاتی و دقیق به شما بدهم، از شما تقاضا دارم علیرغم فشار احساسی که دارید و نگران هستید با صبوری به دقت مطالبم را مطالعه کرده و روی آنها فکر کنید ، انشاء الله که بتوانید آنها را به کار بگیرد و موفق شوید.
سلام خواهر خوب من . از خوندن مطلبی که گذاشتین خیلی ناراحت شدم . تنها چیزی که بعد از خوندن همه مطالب به ذهنم رسید و فکر میکنم بهترین راه باشه. تلفن و ادرس خانم دکتر مشاوری رو براتون میزارم که از سال 56 تا به امروز در کل دنیا در حال تحقیق بوده و به مسائل روانشناسی آگاه . مطمئن هستم راهنمایی خوبی خواهند کرد.ایشون حتی در رادیو در برنامه صدای مشاور فعالیت میکنن. حتما کمکتون میکنن و راه حل میدن . 88546150 / 88547041 سرکار خانم دکتر جعفری فشارکی . حتما به منشی تاکید کنید که موضوع فرسماژور هست. حتی شده تلفنی با دکتر صحبت کنید
سلام خدمت همه مخصوصا آقای مدیر همدردی
با تشکر از توجه و پاسختان
راهنمایی شما را به مادرم انتقال دادم اما متوجه شدم که پدرم چند سال هست که قادر به برقراری رابطه جنسی نیست یعنی توانایی برقراری رابطه رو نداره،در ضمن به خواهرم هم گفته که چرا موضوع رو به مادرت گفتی حالا که اینکارو کردی دست از سرت بر نمی دارم
قلبم داره آتیش می گیره نمی دونم به کی پناه ببرم؟
خواهشا آقای مدیر همدردی کمکتون رو ازم دریغ نکنین
مراجعه كننده عزيز به نظر من هم فعلا تنها كارى كه ميتونيد بكنيد اينكه خواهر و مادرتون شبها در يك اتاق بخوابند ودر را هم قفل كنند و در موقع مناسب از راه دوستانه و بدون جبهه گيرى مادرتون با پدرتون صحبت كنند و از عواقب كارشون در آينده دخترشون صحبت كنند واز ايشون بخواهند به روانپزشك مراجعه كنند چون واقعاً مشكل پدرتون حاد هست و بايد با معالجه دقيق برطرف بشه .اين مشكل فقط با مراجعه به پزشك متخصص حل ميشه از دست كسى كارى بر نمياد ايشون حتما به مصرف دارو احتياج دارند.انشااله به يارى حق مشكلتون حل بشه
من هر وقت پست های شما رو میخونم منجمد میشم.
واقعا سخته راهکار داد. کاشکی باز هم مدیر همدردی یه راهی جلو پاتون بذارن.
نمیشه خواهر شما یه دانشگاهی قبول بشه تو یه شهرستان؟ یه جوری از اون خونه دور بشه؟ من به شدت نگران روح و روان خواهر شمام. بنده خدا چه جوری تحمل میکنه؟ نمیشه واسه
کار یا تحصیل از تهران دور بشه؟