-
آقای فراسو من با شیدا جون موافقم..به خودتون برسید و راحت فکر کنید...
برای طلاق وقت زیاد هست.زیاد الان دنبالش نباشید.شوهرم به خاطر نفقه محکوم شد و نه منو طلاق میداد نه زندگی میکرد.من مثل خانم شما خوشبختانه یا بدبختانه برای پول نجنگیدم.با اینکه کاملا محکوم بود.فقط آرامش میخواستم.کلی با گریه و التماس بهش گفتم توافق کنه و فقط پول نفقه دو سالمو گرفتمو همه چی رو بخشیدم.
شما فقط به حل مشکلت فکر کن.چون راه طلاق رفتن فقط لجبازی و قانون هم که هر 6ماه به آدم نوبت میده.سعی کن چه برای زندگی و متاسفم اینو میگم برای طلاق توافق کنید.
با آرامش و اول به صلح فکر کنید بعد با وکیل مشورت کنید.
امیدوارم اصلا کارتون به طلاق نرسه.چون خیلی این دادگاه ها بی رحمن.من واقعا بعد از دو سال که هر 6ماه دادگاه نوبت می داد و تقاضای مهریه هم نداده بودم توافق کردیم
-
سلام
جناب فراسو خوشحالم چنین مهربانی های پدرانه ای دارید..
کمی جراتمند باشید..در این مدت استراحتتون کمی بیشتر روی مهارت های ارتباطی کار کنید..لطفا بادقت لینک زیر رو بخونید..
http://www.hamdardi.net/thread19883-2.html
تا جایی ک من شنیدم مهریه 110تا تعلق میگیره و اونم با توجه به شرایط مرد قسط بندی میشه اگ هم نداره کمتر میشه.. مرد حق داشتن خونه و ماشین داره برای زندگی مجددش یعنی مهریه ازینها برداشت نمیشه..اینکه تا قسط مهریه تموم نشه خانوم حق ازدواج مجدد نداره برا همین خیلیا میبخشن..
صحت این ها رو نمیدونم چقدره..
طلاق منفورترین حلاله پس تا جایی ک میتونید ازش جلوگیری کنید..این ها رو هم گوش بدین خیلی خوبه..
دانلود رایگان سخنرانی های روانشناسی - دانلود سمینار خانواده موفق (ارتباط زن و شوهر و خانواده ها) (دکتر شاهین فرهنگ)
این دو لینک رو حتما مطالعه کنید با کمک اینا خودتون میتونید تصمیم گیری بهتر داشته باشین..
تنها خداست ک میداند بهترین در زندگانیت چگونه معنا میشود من آن بهترین را برای شما آرزو دارم.
-
سلام .
آقای فراسو من به جرأت میتونم بگم سخنرانی های آقای فرهنگ خیلی نگرشم رو به زندگیم و همسرم عوض کرد پس حتما گوش بدید. و رو اون قسمت هایی که خودتون شاید رعایت نکردید تمرکز کنید نه اون قسمت هایی که خانومتون رعایت نکرده تا بعدا اگه خدای نکرده جدا شدین نگید من هم کم گذاشتم...
من خیلی خیلی به این که خانومتون تو تصمیم طلاق قاطع نیست و نمیخواد طلاق بگیره مطمئن شدم. چون اگه تصمیمش رو گرفته بود میگفت همه چی تمومه نمیخوام ببینمت نه اینکه بابام نمیذاره.
مشکل خانومتون اینه که بدجور وابسته به خونوادشه و چون بعد از ازدواج ازشون دور بوده و الان هم متأسفانه به غلط داره حمایت میشه تحت سلطه اوناست....
حیفه به این علت یک زندگی خراب بشه.
به حرف های دوستاتون اهمیت ندید! چون اونا همه خودشون رو جای شما میذارن نه همسرتون! من وقتی با شوهرم مشکل داشتم حتی خونواده شوهرم هم به من حق میدادن!!! حتی بچه های تالار.
اما فقط خودم و همسرم میدونستیم که من چقدر مقصرم چون بقیه که تو زندگی خصوصی دو نفره ما نبودن! پس دور نظریات بقیه یه خط قرمز بکشین لطفا.
من نمیدونم در حال حاضر چه برخوردی صحیحه... حتما دوستان با تجربه تر کمکتون میکنن...فقط میخوام بگم صورت مسئله مشخصه...اما راه حلش طلاق نیست.
- - - Updated - - -
اینکه همسرتون تحت سلطه خونوادشه خوب نیست.
اما اینکه میگم حیفه طلاق بگیرین واسه اینه که این مشکل حل میشه! این مشکل بیشترش به خاطر عدم پختگی و کم تجربگی سالهای اول ازدواجه. خانمتون بچه آخر نیست؟ یا تک دختر؟ دور بودن از خونواده به این مسئله دامن زده... بازم میگم اینا حل میشه.
خیلی اشتباه ها کرده، اما تاوانش واسه جفتتون طلاق نیست. جبران میشه.
-
سلام دوستان باز هم ممنون از راهنماييتون باور كنيد اين روزا همش كارم شده فكر و غصه شرايط سختيه ميخوام يه فرصت 1 ماهه به خودم و اون بدم اگه تو اين مدت به نتيجه نرسيديم چاره اي جز كات كردن ندارم. واقعا از اين ميترسم كه بياد ويه بچه هم بزاره رو دستمو بگه اينجا زندگي نميكنم. روز خواستگاري هم بهش گفتم بنا به دلايلي نميتونم جاي ديگه زندگي كنم. اونم قبول كرد اما ميدونم پشيمون شده بود. بالاخره خود كرده را تدبير نيست بايد فعلا بسوزم وبسازم اما واقعا ته دلم نميتونم خانوادشو ببخشم چون اولين آتيشو اونا سر مهريه به زندگي من زدن.اگه اينقدر سخت گير و زياده خواه نبودن دخترشون شايد مجبور به دروغگويي نميشد . واقعا اونايي كه با 14 سكه يا 114 تا نشستن سر سفره عقد بد بخت شدن؟ مگه پيامبر نگفته زني كه مهرش زياد باشه واسه شوهرش و زندگيش با بركت نيست؟ كسي از شما هست كه بهم ثابت كنه مهر باعث خوشبختيه.؟ خدا لعنتشون كنه كه نابودم كردن. دروغ دروغ پول پول پول ............. باباش ميگفت فاطمه زهرا دارم تحويلتون ميدم. اين بود قديسشون؟
-
آقای farasoo شما فقط باید قاطع باشید و تاپیک چگونه منفعل نباشیم رو حتما کامل چندین بار بخونید .
خانم شما به زندگی برمیگرده بالاخره ولی در صورتی که شما قاطع باشید و منفعل نباشید . و زندگیتون ادامه پیدا میکنه فقط به شرطی که باز قاطع باشید و منفعل نباشید .
اصلا با پدرشون تماس نگیرید چون دوباره برای شما میخوان شرط بگزارن
با چرم زبونی همسرتون رو راضی کنید تا برگرده بدون اینکه بخواهید چیزی به نامش کنید
بهش بگید که قبلا دوست داشتنتون رو با به نام زدن 3 دنگ خونه و مهریه بالا گرفتن بهش ثابت کردید و دیگه وقتشه که اون هم یک بار دوست داشتنش رو بهتون ثابت کنه .
-
سلام دوستان امروز کلی باهاش حرف زدم میگه مرغ من یه پا داره. حرفهایی را پیش میکشه مربوط به 4 سال پیش. چرا مامانت اینطور گفت چرا بابات اونطور گفت خودت فلان کارو کردی. هر روز که میگذره نسبت به جدایی مصمم تر میشم همش تهدید میکنه که بیچارت میکنمو.................... واقعا چکار میتونه بکنه؟ من ک+ه چیزی واسه از دست دادن ندارم چکار باید بکنم؟ روزی 20 تا اس ام اس توهین امیز واسم میفرسته. حرفاش داغونم میکنه نظر شما چیه؟
-
دوست عزیز، من مشکل شما رو داشتم از همسرم دور بودم، تو قهر بودم، 4 ماه...
منتها بیشتر از اون طول نکشید چون من قاطع برخورد کردم. شوهر من تو اون 4 ماه مخصوصا ماه 2 و 3 که دیگه مطمئن شده بود من رفتم که رفتم .... تا میتونست اس ام اس داد و تهدید کرد و زنگ زد و ... ساعت 2 شب زنگ میزد ! به من به داداشم به هر کسی که به نحوی خودشو درگیر این ماجرا کرده بود!
من چه کار کردم؟ سیم کارتم رو عوض کردم، تلفن خونه رو کشیدم، حتی خواهر برادر هام که خونه خودشون بودن جواب تماسش رو نمیدادن حتی اگه شماره تلفن مشکوکی میدیدن جواب نمیدادن!
من وقتی این کار رو کردم شوهرم فهمید با سر صدا و جیغ و داد و تهدید هیچ کس به حرفش گوش نمیده ! یه روز اینقدر جیغ کشید که رفت بیمارستان بستری شد تا یه هفته !!! اونجا بود که مجبوووور شد بره مشاوره و تازه فهمید چقدررررررر کارهاش اشتباهه!
اونوقت اومد حضوری و تنها با من حرف زد اونم تو یه جو آروم...بدون هیچ شرط و تعهدی اومدیم سر زندگیمون و هر دو داریم مراعات میکنیم...
ما که به شما گفتیم چه کار کن...اما شما هم تلفنی باهاش حرف میزنی هم جواب اس ام اس میدی...اگه میخوای کار خودتو بکنی دیگه نظریات ما به چه دردی میخوره؟
- - - Updated - - -
اول تکلیف خودت رو با خودت روشن کن. ببین دوستش داری؟ دلت میخواد برگرده؟ شما جوری از کارهاش و کرده هاش حرف میزنی انگار کلی ازش کینه داری و نمیخوای ببخشیش...اگه اینجوریه اصلا نباید بری سراغش...
اگه الان آمادگیش رو نداری که بری و بدون عصبانیت و طلبکاری و کینه، و حتی با محبت باهاش حرف بزنی، به خودت فرصت بده. 2 هفته، 1 ماه...یا بیشتر. سیم کارتت رو عوض کن زنگ زد جواب نده از خونوادت بخواه باهات همکاری کنن...اگه خونوادش زنگ زدن به پدرتون ایشون بگه پسرم داره فکر میکنه تصمیم درست بگیره!
بعد از این مدت که مطلقا باهاش در ارتباط نبودی ببین چه حسی داری؟ تونستی ببخشیش و بخوای یه زندگی تازه شروع کنی؟
اگه جوابت نه بود به فکر جدایی باش یا باز هم صبر کن شاید حست عوض بشه. اما اگه جوابت آره بود تنها و بدون خانواده و حضوری برو دیدینش و ازش بخواه تنها ملاقاتش کنی... اونوقت حرف هات رو بزن.
قدم قدم.... ما اینجا به شما میگیم چه کار کن... اما میای از بدی های خانمت مینویسی و احساس بد خودت....
درکت می کنیم...حق داری....اما اومدی که همه چی درست بشه دیگه....نه اینکه فقط دردودل کنی...
پس فعلا با هم در ارتباط نباشین....یه خورده به خودت تنفس بده تا بتونی درست فکر کنی.
-
جناب فراسو من تاپیک جدیدتون و قدیمتوم رو به طور کامل چندین بار مطالعه کردم
و فکر می کنم زندگیتون از لحاظ خیلی زیادی شبیه به زندگی من هست.
ممنون می شم اگه تاپیک من رو با نام زنی که همه دنیام بودم وقیح و دروغگو شده رو بخونید
مطمئنم از تجربایت همدیگه می تونیم استفاده کنیم
-
سلام دوستان قرار شد چند وقتی استراحت کنم و در مورد مشکلم فکر کنم اما انگار اونم بیکار ننشسته 5 شنبه از پاسگاه زنگ زدن که خانمت اومده جهازشو ببره.گفتن واسه شنبه خونه باش. نمیدونم برنامش چیه؟ چه وسایلی را میتونه ببره؟ آیا وسایلی که تو زندگی خریدیم یا برامون هدیه آوردن هم میتونه ببره؟ نظر شما چیه؟دیشب اس ام اس داده فکر نکنی دارم میرم من تا ابد زنتم! چکار باید بکنم؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان قرار شد چند وقتی استراحت کنم و در مورد مشکلم فکر کنم اما انگار اونم بیکار ننشسته 5 شنبه از پاسگاه زنگ زدن که خانمت اومده جهازشو ببره.گفتن واسه شنبه خونه باش. نمیدونم برنامش چیه؟ چه وسایلی را میتونه ببره؟ آیا وسایلی که تو زندگی خریدیم یا برامون هدیه آوردن هم میتونه ببره؟ نظر شما چیه؟دیشب اس ام اس داده فکر نکنی دارم میرم من تا ابد زنتم! چکار باید بکنم؟
-
جهازش را می تونه ببره.
البته اگر اجازه قانونی داشته باشه.
وسایلی که خودت خریدی را می تونی ببری بذاری جایی که اون روز نبره.
اگر تلویزیون یا وسیله دیگه ای هست که خودت خریدی.
اگر هم لیست جهاز را داشته باشید که مشخصه چی می تونه ببره.
من از مراحل قانونی کار خبر ندارم.
یعنی الان برای چی می تونه جهازش را ببره؟
مگه نباید اول تکلیف زندگیتون مشخص بشه؟
مهریه، تمکین، طلاق، نفقه ؟؟؟؟؟؟؟
اگر دلت باهاش نیست و ازش سرد شدی، بذار ورداره بره. این خانم زندگی بکن نیست.
مهریه اش را هم باید بدی.
سه دنگ خونه ات را هم که خورد یه لیوان آب هم روش !!
بعضی ها با ازدواجشون چه تجارتی می کنند :sour: