-
منم همینو میگم . التماس کردنت آخرین راهته و اگه قبول نکرد اون وقت چی؟ دخترا از اینکه پسری خودشو کوچیک کنه خوششون نمیاد. به نظرم یه مدت بیخیالش شو بزار اونم فکراشو بکنه شاید نظرش عوض شد. اگه هم نخواست که دیگه بهش فکر نکن. این طوری فقط خودتو اذیت میکنی
-
ممنون از نظرات دوستان.باید یه دوستای گلم یه چیزی رو اعتراف کنم که من برای اولین باره که واقعا عاشق شدم.بد دردیه عاشقی.باور کنین اگه این حالی که من دارم رو شما هم داشتین مثل من نمیتونستین بیخیال شین
-
آقاسامان سلام
پسرخوب #عشق واقعی یعنی رضایت معشوق نه رضایت عاشق#
شماخیلی راحت می تونیدخواهر یامادرتون روبفرستیدجلو ومحترمانه بریدخواستگار کسی که قدم اول روبرای ازدواج برداره خداوندپشت وپناهش میشه ویاریش میکنه وشرایط ازدواج جورمیشه طوری که باورت نشه.
اگه به همین منوال پیش بری به جایی نخواهی رسیدراه درست واصولی روانتخاب کن +ازدواج+
-
سلام نگاه جان.ممنون از نظر خوبت.
راستش اینکه باید به نظر طرف مقابل احترام بذارم رو قبول دارم ولی دلم راضی نمیشه.من تو زندگیم مشکلات زیادی کشیدم.شاید اگه بخوام زندگینامه خودم رو بنویسم خودش یه کتاب بشه و بیشتر از سریال "لامیا" طرفدار داشته باشه.نمیخوام بگم عقلم کامله ولی میخوام بگم که مشکلات زیادی رو از سر گذروندم.
ولی چه کنم که این بار دست خودم نیست.کار دله.هر روز که از خواب بیدار میشم تا شب که ناخودآگاه خوابم میبره تو فکرمه.چند روزی هم هست که بنا به مشغله ای که دارم نتونستم ببینمش.راستش الان تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که ویزامو بگیرم از ایران برم.برم واسه همیشه
-
"دختر بلند کردم" یعنی چی؟؟؟
مگه دخترا کاهو ان که بلند کنی؟
دوست خوبم برای رسیدن به کسی که دوستش داری!!! بهتره اول ادبیاتتو درست کنی...
-
احتمالاازگذشته باخبره که جواب رد میده بنابراین ازش باخانواده ات خواستگاری کن تو که توی فکرویزاگرفتن هستی پس چطورشرایط ازدواج نداری
-
سحر جان با عرض معذرت تا قبل این یه مورد که برام از بلند کردن کاهو هم راحت بوده!:wink:
فکر نمیکنم از گذشته خبری داشته باشه.در ضمن چجوری از طریق خانواده وارد بشم.؟شماره تلفن خودشو دارم خونشونو که ندارم
-
میتونی خونه اشون رویادبگیری چون می بینیش وخانواده ات روبفرستی جلودرخونه اشون تا برای امرخیرمزاحمشون بشید
-
نگاه جان این کار شدنیه ولی یک کمی سخته.نگاه جان پست هارو کامل خوندی؟اگه آره به نظرت برم به بار دیگه باهاش رودررو حرف بزنم و شمره تلفن خونشون رو ازش بگیرم.هم شدت علاقه منو متوجه میشه هم جدی بودن من رو میبینه
-
درسته کارسختی هستش ولی درجه عشقت بهش ثابت میشه ومیتونی راحت وازراه اصولی زنت بشه.اگه بری شماره خونه اشون روبهت نمیده وفکرمیکنی حالامیخوای خونه زنگ بزنی وجریانات جدیدبراش شروع بشه من به عنوان یه خانم اگه یه آقایی همچین کاری دوران مجردی درمقابل من انجام میدادباخشونت برخوردمیکردم .