-
عزیز اگه تازه ازدواج کرده بودی می گفتم بعد یه مدتی عادت می کنین و اخلاقای هم دستتون میاد. اما نوشتی 4 ساله. اون 4 ساله که داره واست هی شرح جزییات میده که چی می خواد چی نمی خواد! پس فکر نمی کنم که خوب باشه کلا به خواسته هاش بی توجه باشی. اما قطعا هم نباید به همه ی خواسته هاش توجه کنی چون غیرممکنه و از پا درمیای خودت. خودت تشخیص بده که کدوم خواسته هاشو اهمیت بدی و کدومو نادیده بگیری. خودت اینو تصمیم گیرنده باش و مدیریت کن. یعنی به خواسته هاش اهمیت بده اما اولویت بندی کن توی اهمیت دادن. اینطوری اون قسمتی که می گی سهم زن چی میشه رو هم به جا میاری و اذیت نمیشی.
واسه شروع خوبه که یه بار یه نیم ساعت بشینی اون غر زدنای 4 ساله اشو به یاد بیاری. حتما تا حالا بیشتر از 200 مورد بهت گفته که توجه کنی بهشون. میای مثلا 20 تاشونو که به نظرت مهم هستنو انتخاب می کنی. بر این اساس که ببینی کدوم اینا برای زندگی مشترک راحت و با رضایتتون مهم ترن انتخاب کن. (مثلا دوست داره بهش هدیه بدی روز تولد دوست داره بدرقه اش کنی یا هر چی) چیزایی رو انتخاب کن که رو اعصاب خودتم نباشه و عذاب نشه واست. بعد از این 20 تا 5 تا مهمتر از همه رو سعی کن توی رفتارت اعمال کنی. فکر می کنم اگه با محبت و محکم و استوار باشی توی رفتارت اونم کمکم انعطاف پذیر تر بشه.
اگه هم خیلی مشکله برات و اذیت داری میشی یه روانشناس خوب پیدا کنی بد نیست بری بعدا سر فرصت که بهت توضیح بده رفتار و شخصیت های خاص شوهرتو و بهت راهنمایی کنه که چه کارایی بکنی. یعنی یه کلیتی از شوهرت و رفتاراش بهت بده که انقدر توی جزییات که شوهرت بهت هی می گه اذیت نشی و گم نشی.
راستی خوبه که می گه چی می خواد. بهتر از اینه که نگه و بخواد.
خودتم چیزایی که برات مهمه رو می تونی گاهی بهش گوشزد کنی. البته اگه توی رفتاراش همونقدری که از تو می خواد بهش اهمیت بدی خودشم در مورد تو دقیقه و سعی میکنه اذیتت نکنه.
موفق باشی.
-
مرسی مینوش عزیزم ممنون از راهنماییت
- - - Updated - - -
گل آرا جونم مرسی از راهنماییت