ت
نمایش نسخه قابل چاپ
ت
همسرت ازت توجه میخواد. گاهی وقتا هدیه های کوچیک براش بگیر از سر کار براش اس ام اس عاشقانه بفرست.این چیزا معجزه میکنه. متاسفانه رابطه من و شوهرم یه جورایی مثل مال شماست برای همین میگم اگه از اینجور توجه ها بکنی حتما جواب میده.اگه خانومت روی تلفن تو با خانوادت حساسه وقتی بیرونی زنگ بزن. زنها دلشون میخواد صاحب 100% قلب شوهرشون باشن نه 95% متاسفانه این عیب ماست...:rolleyes:
کافیه مرد بخواد
خیلی راحت می تونه با ابراز علاقه از خانومش یه عاشق فداکار بسازه
مشکل همینه اگر بیرون برم زنگ بزنم بعدش متوجه بشه یه قیامتی به پا میشه که نگو!!!
تازه چون قبلا بهش قول دادم که هیچ وقت پیشش نیستم واسه خونوادم زنگ نزنم نمیکنم این کارو
مثلا همین دیروز باز مامانم زنگ زد البته چون توی یه شر دیگه هستیم زنگ زد که خبره ما رو بگیره بعدش دیدم دیگه خانومم یه گوشه نشسته و حرف نمیزنه و فهمیدم برای چی این کارو میکنه
خوب شما بگو یه نفر ادم چقدر میتونه تحمل داشته باشه؟
بابت هر زنگی که از سمت خونوادم به گوشیم میخوره باید یه بحث کنیم که 3 روز قهر توش داره
100 بار گفتم منم میتونم همین کارو بکنم به طوری که زنگ گوشیت صدا میخوره تو هم حس منو داشته باشی
اما باز دلم نمیاد میگم من سرم با گارک گرمه اون کسی رو نداره :(
- - - Updated - - -
هیچ چیز یک طرفه نمیشه دوست عزیز
خانومت چه جوری متوجه تماست میشه؟ من که سر در نمیارم:confused: متاسفانه شما کمی شیطنت کردی و برای همین خانومت تا این حد حساس شده.احتمالا به نوع رفتاری که با اون خانوم دارید مشکوک شده. رابطه شما با یک زن متاهل حتی خیلی کم هم دردسرهای وحشتناکی به بار میاره.:81:
موضوع به این مهمی رو با کتاب خوندن یا مشاوره اینترنتی نمیشه حل کرد. کسانی مثل من که اینجا نظر میدیم آدمهای عادی هستیم و طبق تفکرات شخصیمون پیشنهاد میدیم. بهتره برای مسائل به این مهمی به متخصص این کار مراجعه کنی.
حتما حتما اگه کوچکترین امیدی به بهبود زندگیت داری به مشاور مراجعه کن.اگه خانومت نمیاد چند جلسه اول رو تنها برو... تا وقتی هر دو طرف رابطه تلاش بکنن همیشه راه نجاتی وجود داره :o موفق باشی
- - - Updated - - -
تا حالا از خانومتون خواستین بیاد مشاوره؟
و رابطه خانواده شما مادر و خواهرتون با خانومتون چه طوره ؟
آیا بینشون دلخوری پیش اومده که خانومتون این حرفو می زنه ؟
مثلا من یه زمانی برام پیش اومده بود که هر وقت حضور نداشتم مادرشوهرم به شدت غیبتمو می کرد اونم برای همسرم و...
خب طبیعی بود ناراحت شم وقتی من نیستن اونا بخان با هم حرف بزنن ... البته به روم نمی آوردم ...
ولی گذر زمان خیلی چیزارو حل می کنه مثلا اونا فهمیدن که من قصد بدی ندارم و در حقشون بدی نکردم
حالا شما اگر چند تا جمله خوب بگی مثلا بگی مامانم تو رو خیلی دوست داره و ازش چند تا جمله خوب بگید
این حرفای به اصلاح کوچیک گاهی معجزه می کنه به شرطی که از دلتون باشه