با سلام و احترام miss sara888
من کل پستارو خوندم بعنوان 1 پسر نظرمو میگم باتوجهی از شناختی که از 1 پسر دارم
بنظر من شما به هرعنوانی که شده بصورت نا محسوسی به ایشون نزدیک شو و چراغ سبز نامحسوس بده بهمراه دوستات و... مثلا تحقیق در مورد رشته ایشون یا هر چیزی (ذهن خانوما خلاق تره )دورو ور ایشون بپلیکید بعد تنها بمونید همون اطراف ببینید ایشون عکس العملی یا پیشنهادی میده یا نه؟
شاید منتظره اینه که ببینه شما بهش اجازه میدید؟ میترسه که شما بهش جواب منفی بدید یا شاکی بشید و....قاطی کنید براش اگه بهتون پیشنهاد بده ....
ولی 1 چیزی کلی میگم خدمتون پسرا اگه کسی خوششون بیاد اطراف اون طرف هرجوری شده میپلکن یا بطور خاص به اون احترام میزارن یا برخوردشون با اون شخص با دیگران فرق میکنه و... و دیده ویژه ای به اون شخص دارن یعنی فهمیدنش راحته و سخت نیست مگه اینکه اون پسر خیلی سنگین و با شخصیت و محفوظ به حیا باشه وجلو نیاد و..
شما خودتون حستون چیه؟ فک میکنید ایشون حسی به شما داره؟ چون خانوما سنسوراشون خیلی حساستره ، راحت میتون تشخصی بدن که طرف حسی داره یا نه؟
ولی بطور کلی این روش رو پیشنهاد نمیدم چون معمولا پسرا دختری که بهشون نزدیک شه یا چراغ بده نمیپسندن و اگه اکی هم بشه حساب زیادی نمیشه رو داشت
در ضمن در ارتباط با جنس مخالف و علاقه و... غرور و...باید زیره پاتون له گنید چون این چیزا باهم تناقض داره و معنایی نداره
ببخشید سرتون رو درد اوردم
موفق باشید