-
سلام شيداعزيز.
ممنون كه واسم پيام گذاشتي.
باهات موافقم.اما من دارم تمام چيزايي كه قبلا ازش محروم بودمو تجربه ميكنم.شايد به نظر تو بايد بيخيال مسابقه بشم چون سنم با اونا فرق داره.اوناكوچيكن وشايد به نظر خيليا كار عاقلانه اي نباشه.من هميشه آرزوي همچين موقعيتي روداشتم.اما تمام جوانبو سنجيدم ولج نميكنم.
(بردل نشيند هر آنچه از دل برآيد).ميدونم حرفات همش واسه دلسوزيته.اما نميدونم مكان مناسبي كه بتونم به ازدواج نزديكتر بشم كجاست؟!خيليا منو ميشناسن وخيلي براي ازدواجم تلاش ميكنن اما نيست.كسي كه سالم باشه وتا الان ازدواج نكرده باشه نيست.فرداقراره خواستگار بياد.ديگه از رفتوآمدشون خسته شدم...بعضي وقتا باخودم ميگم به همه بگم ازدواج نميكنمو خلاص.ديگه هيچكسم راه ندم اما باز ميگم شايد يكيشون آدم بود.شايد يكيشون مردزندگي بود...از همه اين رفتوآمداخسته ام.نميدونم حكمت خداچيه اما ديگه از دست مردم پرمدعا جونم به لبم رسيده.ميخوان پسري رو كه هر ...دلش خواسته كرده به من وصل كنن.خوبه توبه كرده باشه.فقط ميخوان ازشرش خلاص شن.نميدونم چطور روشون ميشه بيان خواستگاري وبا به به وچه چه از پسرشون تعريف ميكنن تازه ميگن درستو ول كن به خاطراين بي لياقت.وقتي تحقيق ميكنيم واز مشكلاتشون مطمئن ميشيم مامانم ميگه اونم مادره بايد طوري جواب منفي بديم كه دلش نشكنه.اما با پررويي تمام ميگه خانم همه اشتباه ميكنن.حالا چند وقته ترك كرده.(اما رنگ رخساره خبر ميدهد ازسر درون)حداقل پررو نباشن خوبه.
شيداجون من اين موضوعو سپردم به خدا چون هيچ كاري در اين مورد از دستم بر نمياد.
-
سلام دوستاي خوبم.
نميدونم فرداچي ميشه اماازتون ميخوام واسم دعاكنيد.راستي روز خانوما وماماناي گل مبارك.
دوستتون دارم مهربونا:)
-
خانم خانوما روز توام مبارک
نکنه فردا با این دید خواستگارت رو ببینی هاااااا ;)
-
شما بگيد چطور آرامش داشته باشم وانرژي مثبت داشته باشم؟:)
-
همین که به دید بد بهش نگاه نکنی و به خودت استرس وارد نکنی یعنی آرامش .
اگه به اذکار و ادعیه هم اعتقاد داری ، ذکر "یا کاشف المحجوب " رو زیاد بگو تا خدا چیزهایی که در نهانه رو به تو نشون بده .
قبل از اومدنشون همه کارات رو انجام بده و آماده باش که بعد اومدنشون استرس نداشته باشی.
الانم برو بگیر بخواب اگه نمیخوای خوابالو باشی و چشمات پف کرده باشه :):46:
-
قربونت برم آسماني عزيز
به ذكر اعتقاد دارم.حتما ميگم.ممنونم كه اومدي اينجا.
بازم منتظرتم.:):72:
-
-
:)سلام خواستگارم دوشنبه مياد.رفتن مسافرت!
دوستاي خوبم انشاا... ميخوام يك كار اينترنتي رو شروع كنم.لطفا واسم دعا كنيد از پسش بربيام.اگه خدا بخوادو اين كار خوب پيش بره به بقيه آرزوهامم ميرسم.فعلا واسه مسابقات نميرم چون يكم زيادي ازم توقع داشتن.اما يك تجربه كسب كردم واون اينه كه پيش پسرا نبايد خودتو خيلي مشتاق نشون بدي وگرنه فكر ميكنن چقدر بيكاري كه ميخواي باهاشون همكاري كني.
ممنون مهربونا:)
-
سلام عروس خانم برد :
من دوست دارم خوب درس بخونم وتمركز فكري داشته باشم.يك راه خيلي ساده وكاربردي وسريع ميخوام ميتونيد كمكم كنيد؟
ميبخشيد فرصت زياد ندارم مطالبو پيوسته و كامل توضيح بدم اما
يك هدف كلي و نهايي براي خودت تعيين كن كه ممكنه دقيقاًنتوني پيشبيني كني يا مصداق شفافشو تجسم كني مثل اينكه دوست داري تو كار تحقيق و پژوهش باشي يا نم افزار و شبكه هاي مجازي و هر گونه فعاليت الكترونيكي و ديجيتال يا نه كار تجارت و بازار يابي يا تدريس و آموزشي يا ...... ، علاقمنديتو مشخص كن بعد با يك موضوع ساده و عملياتي در ارتباط به علاقمندي و هدف كليت يك كار ساده يا در حد توانت را شروع كن مثل همين پيشنهادي كه دادي .
براي تمركز اين پيشنهاد و دارم امورات و خيالاتي كه بنظرت ميرسه خيالي و رويايي هستن و شدني نيستن ببوس و بزار كنار و بعنوان يك خاطره بايگانيشون كن 2 - بجاي اينكه همزمان به همه كارها و مشكلات و وعده ها و... فكر كني و نتوني هيچكدام را انجام بدي و استرس بگيري كار هاتو ليست كن و صرف نظر نكن كه حالت بدي بهت بده بلكه زمانبندي كن و بهشون بگو فردا نوبت فكر كردن به موضوع a پس فردا b ,و بعد از ظر اين و قبل از ظهر آن و حتماً برنامه هاي تفريح و استراحت و ورزش و .... را در برنامه هات بچين و در زمان انجام يك برنامه اجازه نده به چيز ديگري فكر كني اينجوري انگار هيچ مشغله ذهني نداري و وقتي كارهات دونه دونه انجام ميشود فراخ و خوشحالي و انرژي و احساس قدرت و مطلوبيت عجيبي بهت دست ميده و ....
اما دنبال دلت باش و كاري را شروع و ادامه بده كه بهش علاقه داري و سعي كن همونو با نيازمنديهاي زندگي تلفيق كني . مثلاً اگر مطالعه و.. دوست داري همونو با تدريس و مشاوره و مشاركت تبديل به منبع مادي و.. هم بكن اتفاقاً شكوفايي در همينه
-
ممنون حسين آقا.
يك هدف كلي و نهايي براي خودت تعيين كن كه ممكنه دقيقاًنتوني پيشبيني كني يا مصداق شفافشو تجسم كني مثل اينكه دوست داري تو كار تحقيق و پژوهش باشي يا نم افزار و شبكه هاي مجازي و هر گونه فعاليت الكترونيكي و ديجيتال يا نه كار تجارت و بازار يابي يا تدريس و آموزشي يا ...... ، علاقمنديتو مشخص كن بعد با يك موضوع ساده و عملياتي در ارتباط به علاقمندي و هدف كليت يك كار ساده يا در حد توانت را شروع كن مثل همين پيشنهادي كه دادي .
انشاا... انجام ميدم.
براي تمركز اين پيشنهاد و دارم امورات و خيالاتي كه بنظرت ميرسه خيالي و رويايي هستن و شدني نيستن ببوس و بزار كنار و بعنوان يك خاطره بايگانيشون كن
من آدمي هستم كه بايد به تمام روياهام برسم حتي اگر در نظر ديگران خيالبافي باشه.
2 - بجاي اينكه همزمان به همه كارها و مشكلات و وعده ها و... فكر كني و نتوني هيچكدام را انجام بدي و استرس بگيري كار هاتو ليست كن و صرف نظر نكن كه حالت بدي بهت بده بلكه زمانبندي كن و بهشون بگو فردا نوبت فكر كردن به موضوع a پس فردا b ,و بعد از ظر اين و قبل از ظهر آن و حتماً برنامه هاي تفريح و استراحت و ورزش و .... را در برنامه هات بچين و در زمان انجام يك برنامه اجازه نده به چيز ديگري فكر كني اينجوري انگار هيچ مشغله ذهني نداري و وقتي كارهات دونه دونه انجام ميشود فراخ و خوشحالي و انرژي و احساس قدرت و مطلوبيت عجيبي بهت دست ميده و ....
موافقم وانشاا...همين كارو ميكنم.
اما دنبال دلت باش و كاري را شروع و ادامه بده كه بهش علاقه داري و سعي كن همونو با نيازمنديهاي زندگي تلفيق كني . مثلاً اگر مطالعه و.. دوست داري همونو با تدريس و مشاوره و مشاركت تبديل به منبع مادي و.. هم بكن اتفاقاً شكوفايي در همينه[/QUOTE]
كوهنوردي ورزش مورد علاقمه وبا طبيعت حس خيلي خوبي پيداميكنم.از بودن در جمع كساني كه همه به فكر همن شاد ميشم وتو گروه كوهنوردي هركس به فكر بقيه هست وكمك ميكنن.حتي اونجا حس خستگي كمي دارم با اينكه از صبح تاغروب راه ميريم.