نقل قول:
1) ایا دانشجوی ارشد هستین؟ یک روش خوب واسه یافتن کار ارتباط خوب داشتن با اساتیده! ایا تا الان از اساتیدتون کمک گرفتین! ایا شایستگیهاتون رو به اونها اثبات کردین.
نه دانشجوی کارشناسیم .
به دلیل همون مشکلاتی که گفتم چند سال دور از تحصیل بودم و فقط کار میکردم و البته خدمت سربازی . اگر علاقه به ادامه ی تحصیل نبود هیچ وقت وارد دانشگاه نمیشدم .
نقل قول:
2) شهر محل زندگیتون از لحاظ کار چگ.نه است؟
من تهران زندگی میکنم . اوضاع از تحریمها به اینور بد شده . قبلش خوب بود .
نقل قول:
3) در چند ازمون استخدامی خصوصی و دولتی شرکت کردین؟
اگر مدرک یا مهارت به درد بخوری داشتم حتما شرکت میکردم . ولی دنبال کار زیاد گشتم . و همشون بلا استثنا حقوقی رو میدادن که در کمتر از 10 روز میتونم از شغل خودم در بیارم و 20 روز دیگه رو راحت استراحت کنم و به کارای شخصیم برسم . مشکل فعلی من اینه که در ماه 10 الی نهایتا 15 روز کار میکنم و در حال حاضر با شرایط و اهدافی که در نظر دارم اصلا کافی نیست .
نقل قول:
4) ایا از وامهایی بابت مهارت ها پرداخت میشه تا الان استفاده کردین؟
تصمیم دارم ولی ضامن گیر نیاوردم تا الان . خانوادم هم کمکی نمیکنن متاسفانه .
نقل قول:
5) ایا تا الان تدریس خصوصی رو امتحان کردین؟
اتفاقا چند روز پیش بهش فکر میکردم که تو مراکز فنی و حرفه ای تدریس کنم تو رشته ی کاری مربوط به خودم ولی یکی از شرایطش داشتن مدرک کاردانی تو رشته ی مرتبط بود که من نداشتم .
نقل قول:
6) زبان شما در چه حده؟
یکم از یه آدم دیپلمه بیشتر .
نقل قول:
7) تا چه حد باتجارتهای نتی اشنا هستین
اشنایی ندارم .
نقل قول:
8) ارتباطتون با دیگران چگونه است
در حد برقراری ارتباط کاری و... خوب ولی با هیچ کس صمیمی نمیشم . خیلی خجالتی بودم . الان خیلی بهترم . به خصوص تو 2 سال گذشته خیلی پیشرفت داشتم در این زمینه .
نقل قول:
10) ایا دوستی داری که بتونی باهاش مشترکن کار کنی
خیر . هم سنام از طرف خانواده ساپورت میشن و یا به اعتیاد و خلاف رو میارن .
نقل قول:
9) یادگیری چه مهارتهایی به نظر خودت امکان یافتن شغل رو برای شما بیشتر م یکنه.
مشکل اصلی من اینه که میخوام مهارتها یی رو یاد بگیرم که باید حداقل 10 سال پیش یاد میگرفتم .
دانشگاهی که باید 18 سالگی میرفتم 24 سالگی رفتم .
کلاس زبان و کامپیوتر و گرافیک و موسیقی و ...
متاسفانه پدر و مادر خوبی نصیبم نشد
من تو بچگی لباس کهنه ی بقیه رو میپوشیدم و خرج تحصیلم رو خودم در میاوردم . تا 19 سالگی اسم موس رو هم نشنیده بودم .خودم کار کردم کامپیوتر خریدم و شروع به یادگیری کردم .در حالی که همه چیز از مواد مخدر و خلاف و ... دیده و شنیده بودم . خدا رو شکر تو خونواده همچین چیزی نداشتیم .
بابام با همه کارام مخالف بود . با درس خوندنم . با خدمت رفتنم .با کامپیوتر خریدنم . با پس انداز کردنم .با گواهی نامه گرفتنم و...
و الان هم جلوی کارهام سنگ اندازی میکنه و دوس نداره پیشرفت کنم . :311:
من نمیخوام شغل ثابتی در حال حاضر داشته باشم . چون کارهای عقب افتاده زیاد دارم . دوست دارم اگر قراره ساعت 9 صبح برم کلاس زبان مجبور نباشم مرخصی بگیرم یا اگر قراره برم دانشگاه بابتش از کسی اجازه بگیرم و حرف بشنوم .
شغل خودم رو به این خاطر دوست دارم . چون بهم اجازه میده ضمن کسب درآمد به همه ی کارهای عقب افتادم برسم . اتفاقی که تو این 3 ماه کم و بیش افتاد.ولی افسوس که دائمی نیست :102: