سلام گلم خوبیدکه من 20سالمه و برای نصیحت نیومدم فقط اومدم بگم منم به همهی کارای منطقی و غیر منطقی که شوهرم به عنوان شرط گذاشته بود تا الان عمل کردم اما همسرم به همه قول هاش نه درسته به خیلیاش عمل کرد اما به اونا که واسم مهمتر بود نه.من همسرم و خیلی دوست دارم و تاحالا با کسی مقایسشون نکردم و می دونم لابد تو مورد شما شما خیلی از من خانم تر هستید که همسرتون افقط به قول هاش عمل نمی کنه منم سر این مساله ای که ازش به عنوان حسادت یاد می شه حساس بودم و قبل عقد تمام عقایدمو گفتم ایشونم پذیرفتن اما در مقابل دست زدن دخترای فامیل به خودشون هیچ واکنشی نشون نمی دن من شهریور پارسال که رفته بودیم بیرون با این صحنه روبه رو شدم صبر کردم تو راه خونه که تنها بودیم بهشون گفتم فک می کنید چیکار کردن؟پشت فرمون زدن تو گوشم گفتن حق نداری به من این تهمت ها رو بزنی(گفتم چرا واکنش نشون نمی دی) باورتون میشه مجبور شدم حتی ازشون معذرتم بخوام از تابستون پارسال و خوندن مقاله دیگه بهش گیر ندادم بی خیالش شدم نمی دونم تاثیر داره یا نه اما این و بگم من بازم زجر کشیدم ایندفعه از تو بی صدا.
من دوتا موضوع دارم
یکی من شوهرمو دوست دارم ولی اون منو میزنه یکی هم مشکل از منه یا همسرم خوشحال میشم کمکم کنی.برام دعا کن .می دونم خوبو مهربونی