متشکرم از کمکت
نمایش نسخه قابل چاپ
.
:328:
ببخشید اونوقت چطور میشه مثلا فرض مثال یکی که واقعا خوبه پیدا شد و غریبست خوب چطور میشه باش رابطه برقرار کردو بهش فهموند در صورتی که اصلا کسی از اونو نشناسه آدم؟
.
اينطور كه صحبت ميكنيد انگار كسي رو پيدا كرديد اما راه شناختشو نميدونيد
are bayad chikar konam?
سلام خوشتیپ بابا کی میگه که دختر خوب کمه نه بابا این چه حرفیه اگه می خوای بهترین و انتخاب کنی اول باید بگی چی می پسندی اینو نگفتی بعضی ها از دخترای مانکن خوششون میاد بعضی ها چادری بعضی ها سیبیلو بعضی ها با نماز و ایمان و بعضی ها هم دماغ عملی و ...
شما هم بگو معیار خانوم ایندت چه طوره از اخلاقش بگو و اینا
ولی بدون قبل ازدواج حتما حتما حتما از خانوادش اطمینان پیدا کن و حتما حتما حتما از مادرش چون میگن مامانو و ببین دخترو بگیر این یادت نره پس اول معیاراتو بگو اینجا تا دوستان راهنمایی کنن و اخرین حرفم اینه که دختر خوب هست پسر خوبم هست اونایی که ما میبینیم تو خیابونا با وضع انچنانی محدوده ای از دید های منفی و غریزه ای ما هستن مطمعنا دخترای خوب هم ظاهر و باطنشون یکی هستن اینو بهت قول شرف میدم که میبینی به چشم عزیزم ولی در مورد خجالتی بودنت بهت پیش نهاد میکنم که با دوستات بیرون بری و بگردی و مقاله در مورد همین موضوع خجالتی بودن بخون اگه خدای ناکرده بری خواستگاری جلو خانوم ایندت و خانوادش اینجوری میشی ها :strawberry: یعنی همون 3 خودمون من به شخصه منتظر حرفات هستم عزیزم:122:
تو پست های قبلی گذاشتم