ممنون حسين آقا.
خرفاتون درسته ببينم ميشه امشب باخواهرم حرف بزنم.آخه من اصلا روم نميشه از شوهر خواهرم بپرسم.ما خيلي باهم رودربايستي داريم.
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون حسين آقا.
خرفاتون درسته ببينم ميشه امشب باخواهرم حرف بزنم.آخه من اصلا روم نميشه از شوهر خواهرم بپرسم.ما خيلي باهم رودربايستي داريم.
سلام دوستاي خوبو گلو مهربونم
از همتون ممنونم كه هميشه همراهمين
من با خواهرم صحبت كردم وبهش گفتم به چه دليل ميگي...به دردت نميخوره؟
اونم با توضيحاتي كه درموردش داد فكرمو آزادكرد.
گفت اولا معتاد به ترياكه اما اگه ببينيش اصلا وابدا ديده نميشه چون چندين ساله به صورت تفنني وهر چنر وقت يكبار مصرف ميكنه.اونقد خوشگلو خوشتيپو سرخو سفيده كه هيچكس نميفهمه.بچش4ساله شده وخودشو بچش توخونه مامانش زندگي ميكنن.با همسر سابقش دوست شده بودن واون نميتونسته نيازاشو بر آورده كنه و نسبت به بچه خيلي بيتفاوت بوده به خاطر همين طلاق گرفته.از قبل ازدواجشم اعتياد داشته وهمسرش ميدونسته.
نميدونيد چقدر خوشحالم كه دغدغه ذهنيم برطرف شد.
:)براي همه همتون آرزوي خوشبختي دارم دوستاي خوبم.:)
خدا رو شکر که فکرت آزاد شد. دختر خوب دیگه تو رو دربایستی نمون . دیدی که حرف زدن چقدر زود مشکلت رو حل کرد. :)
سلام خانم پرنده . از اينكه فكرتو آزاد كردي و آرامش داري خيلي خوشحالمون كردي. ولي دوست نداريم زياد هم آرام بموني . روياها ي خيالي را بايد بزار يم كنار و همانند حل كردن وتعيين تكليف كردن دغدغه ها و مشكلات با ديگران با برقراري ارتباط و حرف زدن و رفع اغلب سوئ تفاهمات . به ازدواج بعنوان حتي يك قدم جلوتر رفتن و كاملتر شدن و بهره گيري از نعمتهاي خدا و تنوع زندگي نگاه كنيم و با انتخاب فرد داراي سلامت نفس و رفتار بقيه نيازهاي زندگي را دست دردست هم بسازيم و زياد هم از جنبه امكانات سخت نگيريم ساختن زندگي خيلي لذت بخش تر از افتادن در لذتهاي ظاهر زندگي يا زندگي ظاهري است . باز هم منتظر عروسيتيم.
سلام حسين آقا
حق باشماست ومن به ازدواج به عنوان راحتي كامل نگاه نميكنم.اما دوست دارم همسرم اهل سازندگي باشه نه اينكه خودشو دوست نداشته باشه ومنم به همراه خودش به تباهي بكشه.همسري سالم(اگه واقعا سالم باشه چون تا الان كه نديدم خواستگاري كه منو پسنديده باشه جدا سالم باشه)برام خيلي ارزش داره وحاظرم كنارش سختي مالي رو تحمل كنم.اماتا الان كه كسي اينطور نبوده.همشون يا دروغ گفتن يا تظاهر كردن.
ازتون ممنونم كه براي من آرزوي خوشبختي داريد.
منم براي همه وشما همين آرزو رو دارم.