-
Hamseda عزیز
مرسی بابت توضیحت
هلیا جان مرسی .
آره . منم معتقد به دل نشستن هستم اما نمی دونم چرا هر چی سن بالاتر می ره افراد کمتری به دل می شینن.
به هر حال فعلاً تصمیم گرفتم 1 سال دیگه هم صبر کنم. فکر می کنم من 1 سال دیگه هم وقت می خوام واسه پختگی بیشتر.
می دونم احتمالاً سخت گیر تر میشم اما حس کردم با توجه به نظرات دوستان که هنوز فکرم کامل نشده.
-
چیزایی که میخوام بگم صرفاً نظر شخصیمه من تخصصشو ندارم که در این مورد اظهارنظر کنم. ولی من فکر میکنم شما هر دختری که میبینید و خوشگل هم هست به خوتون میگید شاید یکی خوشگلتر از این گیرم بیاد. یعنی قانع نیستید. تو امر ازدواج آدم هر چی وسواس بیشتری به خرج بده به ضرر خودشه. من یه عمویی دارم سالها ایران نبود وقتی برگشت ایران خواست ازدواج کنه. یه دختر میخواست خوشگل و ترگل ورگل و مثل پنجه آفتاب. شاید نزدیک 50 بار رفت خواستگاری. اونم خواستگاری دخترای خوشگل. چه دختراییی!!!!! ولی از هر کدوم یه ایرادی میگرفت. از 32 سالگی بود که شروع کرد به رفتن به خواستگاری و در آخر تو سن 37 سالگی با خانمی که به هیچ وجه زیبا نیست ازدواج کرد. البته نه اینکه خانمش زشت باشه ها نه چهره معمولی داره و الان عموم خیلی هم راضیه و خیلی خوش حال. خواستم بگم یکم از توقعاتتون کم کنید اینقدر سخت گیری فقط به خودتون لطمه میزنه . آدم رو هر چی حساس بشه اون خراب میشه.
کس دیگه ای رو میشناسم که اونم به زیبایی خیلی اهمیت میداد انقدر که معیارهای دیگه براش خیلی کم رنگ شده بود آخرش با یه خانم زیبا ازدواج کرد چه فایده زیبا بود ولی بی نهایت شلخته و تنبل و دروغگو و خیلی ویژگی های بد دیگه . الان اون آقا از ازدواجش خیلی پشیمونه .
شما نباید اول عکس طرفو ببینید چون ممکنه طرف تو عکس بد افتاده باشه شاید اگه از نزدیک ببینیدش و باهاش حرف بزنید و صداشو بشنوید خوشتون بیاد. شاید به دلتون بشینه.
-
سبلام من چند تا از پست هاتون رو خوندم
به نظرم تو واقعیت دنبال پیدا کردن شخص مورد علاقه بگردید حتی زیبایی
نه تو محیط های مجازی مقایسه کنید
برادر من نصف بیشتر عکس های فیس بوک تو آتلیه هاست و با هزار گریم و روتوش و با نرم افزارهایی مثل فتوشاپ روش کار شده
شما حتی بدون گریم بازیگرای هالیوودی رو هم ببینی بعضی ها دل آدمو می زنن یعنی آدم اصلا انتظار نداره بدون گریم اینقدر متفاوت باشن
یکم محیط مقایسه چهره رو عوض کن و تو واقعیت کنکاش کن
و سعی کن رو اخلاق تمرکز بیشتری کنی
شما اگه یه گشتی تو تالار بزنی می بینی بیشتر مردمی که ناراجتن و تاپیک زدن از اخلاق همسر ناراضی هستند و خیلی کم و بندرت پیش می آد کسی از پهره همسرش ناراحت باشه
- - - Updated - - -
وقتی فیس بوکی ها رو با بیرونی ها مقایسه می کنی می بینی چقدر مورد کم پیش می یاد و فکر می کنی خیلی سخت گیر شدی نه؟
-
خدا رو شکر برنامه هام یه خورده مرتب تر شد. متوجه شدم یه قانونی هست که میشه خانم رو بدون انتظار طولانی بیارم پیشم :)
من ایشالله 6-7 ماهه دیگه میرم ایران. دو ماه قبل رفتن که بلیط رو خریده باشم از خونواده می خوام به صورت جدی موارد احتمالی رو تو ذهنشون در نظر بگیرند.
من احتمالاً دو ماه ایران خواهم بود. تو این دوماه باید ازدواج کنم (عقد نه ! حتما عروسی) تا بتونم خانمم رو ببرم با خودم یا چند ماه بعدش بیارمش.
می دونم 2 ماه کمه اما این تنها فرصتیه که من دارم.
مطمئنا به رفتنم که نزدیک بشه میام و کمک می گیرم. می خوام با مشورت ازدواج کنم تا پشیمون نشم.
خوب مهمترین ملاکم معرفی خونواده هست که مطمئنم اونا کسی رو که نجابت و ایمان نداشته باشه معرفی نمی کنن. پس من از بین گزینه های معرفی شده توسط خوناده انتخاب خواهم کرد و لذا تایید نجابت، ایمان ، اخلاق و یه سری چیزای کلی رو به خونواده اعتماد می کنم.
اگه از فاکتور خونواده رد بشه خوب من واسه انتخاب نهایی یه سری چیزای کلی رو در نظر میگیرم. مثلاً الان یکی از مهمترین ملاک هام اینه که طرف لیسانس داشته باشه یعنی حداقل 21 سال و البته حداکثر 23 سال (با تخفیف 24 :)
خود این مطلب گزینه هامو کم میکنه. دلیل داشتن لیسانس اینه که من به این نتیجه رسیدم که خوندن لیسانس در دانشگاه آمریکا واسه فرهنگ من درست نیست. دختری که من میخوام نمیشه تو همچین محیطی لیسانس بگیره. (مقاطع بالاتر مشکلی نداره چون دیگه دانشجو ها فهمیده تر هستند)
خوب زیبایی هم یه فاکتوره. بعد مطالعات اخیرم در همدردی خوب سخت گیریم به مراتب کم شده. واسه همین در درجه دو به زیبایی توجه می کنم. البته مطمئنم که موردی که توسط خونواده بهم معرفی بشه حتماً زیبایی لازم رو داره. البته اگه زیباترین دختر هم باشه و متوجه بشم که اون اصالت و حجب و حیایی که من می خوام رو نداره بی خیال میشم. واسه من خیلی مهمه که با خیال راحت برم سر کار یا ماموریت.
من متوجه شدم زیبایی خوشبختی نمیاره و حرف مردم هم فقط واسه دو روزه. هرچند که معتقدم نازیبایی هم خوشبختی نمیاره. واسه همین تلاش خواهم کرد که طرف مقابلم هم زیبایی درون و هم زیبایی برون داشته باشه. (اگه خدا بخواد)
و در درجه آخر به خانواده و موقعیت اجتماعی و تحصیلاات خانواده مقابل توجه می کنم.
لطفاً اگه جایی اشتباه می کنم اصلاحم کنید.
تو ذهنم هست که من 60 روز ایرانم. 7 روز که واسه دید و بازدید میره. اگه بشه تو 10 روز بعدی موارد معرفی شده رو می بینم و انتخاب اولیه رو می کنم. تو هفته چهارم یک آشنایی اولیه .
اگه بلافاصله رد شدم که گزینه بعدی و گرنه 1 ماه واسه آشنایی بیشتر.
تو هفته 7 ام یا 8ام هم عقد می کنم.
اگر در بین آشنایی هم رد شدم یعنی هفته 5-6 ام، میرم سروقت مورد بعدی و به یک کلکی 1 ماه بیشتر مرخصی می گیرم. (می دونم که میشه گرفت در بدترین حالت). به هیچ وجه نمی خوام بدون ازدواج برگردم. دیگه از فشارهای جنسی و تنهایی بدجور خسته شدم.
مطمئنم که همه میگید شناخت 1 ماهه به درد نمی خوره. اما من فکر می کنم کافیه. فرهنگ ما اجازه دوست پسری دختری نمیده و حداکثر این دوره یکماهه این خواهد بود که باهم بریم بیرون. من مطمئنم که اگه بعد 5 ساعت صحبت طرف رو انتخاب کنم دیگه از طرف من تمومه. چون تو دیدار های بعدی که همش خوش میگذره به شناخت قابل توجهی نخواهم نرسید. و البته ضمناً تو فرهنگ ما درست نیست که قضیه به هم بخوره. واسه همین اگه به مرحله بیرون رفتن برسه دیگه تحت شرایط عادی نمیشه به هم زد...
اینم اضافه کنم که شدید به قسمت اعتقاد دارم. من هرچی هم برنامه ریزی کنم تا قسمت نباشه نمیشه. ولی خوب من تلاشم رو می کنم که موردی قسمتم بشه که خوشبختم کنه. :)
الان هم که شدید همدردی می خونم تا دانش ازدواجیم زیاد بشه. همه تاپیک ها رو تقریباً دنبال می کنم.
- - - Updated - - -
زندگی موفق عزیز:
نه اینطور نیست که فیس بوک رو با بیرون مقایسه کنم. من اصولاً منظورم از عکس های فیس بوک عکس هایی هستند که به صورت طبیعی گرفته شده و طرف توش تگ شده.
خوب قبلاً ها یعنی 1-2 سال پیش ، 75% خانم هایی که میدیدم از نظرم زیبایی کافی رو داشتند.
الان شاید بگم 30-40 %. مثلاً یه سری افراد بودند که قبلاً فکر می کردم چقدر زیبا هستند الان به خودم می خندم که چطوری فکر می کردم اون عکس زیبا بود !!!!
خوب محسوس دارم حس می کنم که دارم سخت گیر میشم. ازاین میترسم که اگه دیر بجنبم روزی برسه که توقعم زیادی زیاد بشه و خدایی نکرده ملاک های دیگه رو تحت تاثیر بذاره.
-
حتما یه لیست از سوالهایی که داری و معیارهایی که داری تهیه کن
بعضی موارد خیلی مهم هستند و من فکر می کنم از 5 ساعت وقت بیشتری می خواد شما الان سختگیری کنی و با دقت انتخابتو انجام بدی بهتر از اینه که بعد از ازدواح هی دنبال مشاور باشی تا مشکلاتت رو حل کنه
- - - Updated - - -
حتما یه لیست از سوالهایی که داری و معیارهایی که داری تهیه کن
بعضی موارد خیلی مهم هستند و من فکر می کنم از 5 ساعت وقت بیشتری می خواد شما الان سختگیری کنی و با دقت انتخابتو انجام بدی بهتر از اینه که بعد از ازدواح هی دنبال مشاور باشی تا مشکلاتت رو حل کنه
-
سلام..امیدوارم موفق باشید...چند تا چیز هست که خیلی مهمه....ظاهر دوطرف.تاحالا به این فکر کردید؟که ممکنه ظاهر شما به دل خانومی نشینه؟؟؟؟؟
اگه بعد ازدواج از نشون دادن شما به دیگران خجالت بکشه چی؟؟؟؟و این آقایون که میگن دختر قشنگ دوستی و رابطه قبلی با کسی داشته اشتباهه...کسی که وجدان داشته باشه هرجای دنیا خودشو حفظ میکنه.
به نظرم شما باید با کسی ازدواج کنی که خودتون انتخابش کنید..این مسولیتو گردن خانواده نندازید....مثل سایت های همسریابی....به نظرم محیط خوبی هست.قطعا دخترای بهتری اونجا هستند که میدونن هدفشون از زندگی چیه.خودتون اول یه عکسی یا چیزی از دختر ببینید که ایا مورد پسندتو ن هست؟؟؟