چرا به قم نزدیکم میشه بیشتر راهنمایی کنید بریم ؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا به قم نزدیکم میشه بیشتر راهنمایی کنید بریم ؟؟؟؟؟
این جا را بخون
قسمت درباره من
سلام الان چند دو روزه به سر کار میره
ولی یکم غرغر میکنه که پولم خرج ماشین میشه و از این حرفها
حال روحیه خودم هم خوب نیست یه کاری کردم که خیلی خجالت میکشم از خودم و از خودم متنفر شدم البته تقصیره شوهرمه
که به این مشکل چندوقته دچار شدم
روم نمیشه بگم اصلا نمی دونم باید بگم یا زشته بگه
نوبت مشاوره گرفتم اما میترسم و روم نمیشه مطرح کنم
چه کار کنم چطوری بگم ........ دیشب خود ارضایی داشتم با اینکه شب قبل با همسرم نزدیکی داشتم ولی همسرم بلد نیست طوری که من میخوام منو به لذت برسونه
خیلی خیلی ناراحتم و پشیمان قبل چندین بار مقاومت کردم ولی دیشب نتونستم
چرا اینطوری میشم من مریضم
وای اگر اصلا نتونم کنار بزارم چی
:316::223::316::sorrow::sorrow::223:
خدا تو کمکم کن چه کار کنم
سلام تنهایی عزیز.
راستش تا وقتی همسرت کاری رو که دوست داشته باشه نداشته باشه و از کارش همچنان ناراضی باشه شاید نتونه اون جور که باید به شما در ارضای نیازهاتون اعم از عاطفی و جنسی کمکی بکنه . اینکه شما هم برید سراغ خودارضایی کار رو سختتر میکنه چون باعث میشه توان و روحیه شما هم ضربه بخوره و نتونین به همسرتون انرژی تقویتی لازم رو بدین و خودتون رو هم به طریقی کاملاً اشتباه و خطرناک و مضر تخلیه کردید.
اول روی خودتون کار کنید سعی کنید رفتارهای روزانه همسرتونو اینجا بنویسید تا بیشتر بفهمیم روحیات و اخلاق ایشون چطوریه اما قبلش یک خواهش برادرانه دارم اگه میخوای به زندگیت کمک کنی اول باید به خودت کمک کنی پس دیگه سراغ اون کار نرو! آرامشتو حفظ کن هر وقت خسته شدی و وسوسه برو یه جای شلوغ پیش مادری برادری خواهری یا خودتو به یک کار دیگه مشغول و سرگرم کن و دائم به خودت بگو میخوام زندگی مو درست کنم پس خودمم باید درست رفتار کنم.
- - - Updated - - -
سلام تنهایی عزیز.
راستش تا وقتی همسرت کاری رو که دوست داشته باشه نداشته باشه و از کارش همچنان ناراضی باشه شاید نتونه اون جور که باید به شما در ارضای نیازهاتون اعم از عاطفی و جنسی کمکی بکنه . اینکه شما هم برید سراغ خودارضایی کار رو سختتر میکنه چون باعث میشه توان و روحیه شما هم ضربه بخوره و نتونین به همسرتون انرژی تقویتی لازم رو بدین و خودتون رو هم به طریقی کاملاً اشتباه و خطرناک و مضر تخلیه کردید.
اول روی خودتون کار کنید سعی کنید رفتارهای روزانه همسرتونو اینجا بنویسید تا بیشتر بفهمیم روحیات و اخلاق ایشون چطوریه اما قبلش یک خواهش برادرانه دارم اگه میخوای به زندگیت کمک کنی اول باید به خودت کمک کنی پس دیگه سراغ اون کار نرو! آرامشتو حفظ کن هر وقت خسته شدی و وسوسه برو یه جای شلوغ پیش مادری برادری خواهری یا خودتو به یک کار دیگه مشغول و سرگرم کن و دائم به خودت بگو میخوام زندگی مو درست کنم پس خودمم باید درست رفتار کنم.
سلام باشه سعی میکنم
دیشب همسرم یادش رفته بود قطره چشمشو بریزه صبح پاشده و میگه همش یادم میره تو هم که الحمداله هیچ وقت نمیتونی یاد آوری کنی خوب من چه کار میکردم و چی میگفتم ......
چیزی نگفتم فقط گفتم باز غرغر شروع شد
یا صبح توی راه که می امدیم شروع کرد به اگر پدرم یکم به فکر بود اینطور میشد اونطور میشد
من ساکت بودم و چیزی نگفتم
چطور میتونم به خودم کمک کنم ؟؟؟؟
هفته بعد نوبت مشاوره داریم نمی دونم چطور بگم که همسرم بلد نیست
چیزی نگفتید فقط گفتید که باز غرغر شروع شد که خودش ممکن بود باعث ادامه دار شدن تنش بشه.
یه جورایی فکر میکنم همسر شما رفتار طبیعی متناسب با موقعیت و فشارهای کنونی اش داره بروز میده و شما افکارتون خیلی به سمت روابط و اینکه ایشون باید شما رو هم تامین کنن و کلاً این قبیل فکرها رفته. هرچی بیشتر به موضوعاتی اینچنینی فکر کنید بیشتر براتون مهم و قابل توجه به نظر میان. سعی کنین این قبیل افکار رو بذارین کنار. الان دقیقاً گفتن چه چیزی به مشاور رو روتون نمیشه بیان کنید ؟ اینکه ایشون نمی تونن از لحاظ جنسی تامین و ارضاتون کنن یا اینکه ایشون دل به کار نمیدن یا ... گفتن مورد اول رو قبل از گفتن جلوی مشاور با خود همسرتون مطرح کنید و به نظرم سعی نکنید جلوی مشاور که همسرتون هم حضور دارن چیزی راجع به عدم توانایی ایشون بگید
روم نمیشه بگم که من و همسرم نزدیکی مون خیلی در حد دوران نامزدی است خیلی خیلی موقرانه
در صورتی که ما الان دو سال ازدواج کردیم
- - - Updated - - -
من زمانی خود ارضایی سراغم میاد که رضایت کامل برای ایجاد میشه یعنی یک حس اینکه از زندگی راضی هستم وقتی حس میکنم باید به شرایطی که دارم رضایت داشته باشم
اما وقتی خیلی ناراحت و غصه دار باشم اصلا این حس به سراغم نمی یاد
من چندین بار به همسرم گفتم که من دوست دارم چطوری باشی و چطور انجام بدی ولی اون نمی تونه حس میکنم خیلی مراعات میکنه بعضی مواقع فکر میکنم حساسیتی که داره بهش اجازه نمیده که بتونه
- - - Updated - - -
من همیشه به همسرم گفتم وقتی عصبانی میشی سعی کن به من غر نزنی چون من ناراحت میشم
مثلا رفتیم مهمونی آدرسو بلد نبود وایستاد تا بپرسه من گفتم برو جلوتر از اون پلیس بپرسیم رفت جلو بعد پلیس آدرس داد وقتی بازم پیدا نکرد توقف کرد میگه بیا حالا بگرد پیدا کن میگم یعنی چی معلومه چی میگی منکه بلد نیستم میگه تو گفت از پلیسه بپرسیم میگم وا بد کار کردم و ساکت شدم بعد شروع کرد به سرعت رانندگی کردن آینقدر تند میرفت میگم خوب خودتو کنترل کن بالاخره پیدا میکنیم .... بعد گفت نه میریم تا ببینیم چی میشه .... بعد توقف کرد به من گفت بیا برو پیدا کن ....... دوباره حرکت کرد خلاصه به هر تندی و سختی که بود پیدا کردیم
قبلا هم یکبار اینطوری کرده بود وقتی آروم شد گفت خیلی کار زشتی کردی من وقتی بیرونیم به تو تکیه میکنم ولی تو سریع به میرزی نکن اینکارو اینطوری نباش .....ولی باز یکجایی میریم بازم همون آش و همون کاسه
چند وقته میخواد تصمیم بگیرم که فوق بخونم یا نه ولی مرددم؟؟؟
نمی دونم بخونم یا برم سراغ موسیقی که خیلی علاقه دارم بهش
با مشکلاتی بالا گفتم نمی دونم صلاحه فوق بخونم یا نه ؟؟؟
تنهائي خانم تنهايي
در صورتی که ما الان دو سال ازدواج کردیم----من وقتی حس میکنم باید به شرایطی که دارم رضایت داشته باشم . اما وقتی خیلی ناراحت و غصه دار باشم اصلا این حس به سراغم نمی یاد
من چندین بار به همسرم گفتم که من دوست دارم چطوری باشی و چطور انجام بدی ولی اون نمی تونه حس میکنم خیلی مراعات میکنه بعضی مواقع فکر میکنم حساسیتی که داره بهش اجازه نمیده که بتونهممنون از اينكه اعتماد كرده و مشكلتو مطرح كردي چند نكته بنظرم ميرسه بتوني استفاده كني
1- اشاره كردي "زمانی خود ارضایی سراغم میاد که رضایت کامل برای ایجاد میشه یعنی یک حس اینکه از زندگی راضی هستم وناراحت و غصه دار نيستم" خوب همين موضوع در مورد مردها بيشتر صدق ميكنه لذا بايد شوهرت هم از اين آرامش حد اقل در ساعاتي كه ميخواهي، بايد باشه .خود بخود ايشون هم تحريك خواهد شد و احساس رابطه خواهد داشت يا حد اقل آمادگي براي تحريك تحريك.
2- نكات مهم اولاً هيچوقت نبايد حرفي از ضعف ايشون و ناتواني ايشون بميان بياري كه كم مياري نميتوني و گرنه بايد حسرتشو بخوري --دوم هر وقت بهت رجوع ميكنه و ميبيني هوس داره خودتو در اختيارش بذار و هماهنگ با پيشروي اون تو هم لوندي و نازتو بيا و در تداوم طبق خواسته اون عمل كن و خودتو هماهنگ كن--- مطالب نحوه ازتباط زناشويي روشهاي رضايتمندي و خواسته هاي آن را جفتتون بخونيد مطالعه كنيد.با هم بخونيد .
3-نكته مهم اين كه اگر رودر وايسي و غرور و چيزي در رابطه زناشويي داريد همه را بايد بزاريد كنار و عاشقانه ترين حالتها و رفتارهاي هرچي كه دلتون ميخواد باهم آزاد باشيد و هر گونه حجب و حيا و غرور را از خودتون دور كنيد.مخصوصاً خودت جلوي همسرت با خودت كار وتمرين ... كن و با هم مشاركت كنيد اينجوري به رضايت نزديك ميشي .
براي رسيدن به آرامش و احساس امنيت در كنار هم باهم ساعات روز را تقسيم كنيد و ساعاتي را به آرامشتون اختصاص بديد و متعهد بشيد كه در اين ساعات به هيچ مشكلي نبايد فكر كنيد و به لذت از زندگي بپردازيد. بهم دلگرمي صادقانه بدهيد و مطمئن باشيد مشكلات با گذر زمان و با پيش اومدن فرصتهاي جديد حل ميشه شما پايه مادي زندگيو داريد نگران نباشيد با آرامش بهتر ميتونيد پيش رفت كنيد عجله نكنيد.
4- اگر در دوران نامزدي و قبلاً مشكلي نداشتين و اساساً مشكل و محدوديت و موقرانه اوليه وجود نداره كه با تمرين و بهبود روشها كمبودتون رفع ميشه در غير اين صورت بايد به پزشك مراجعه كنيد ونسبت به در مان يا قبول اندازه موجود يا فكر ديگر براي رسيدن به خواستتون براي سالهاي عمرتون باشيد.
5- درس خوندن و اينها اگر مشغله زياد ذهني و هزينه و ... كه براتون دلخوري و سلب آرامش نميكند مغايرتي ندارد وگرنه مدتي به خودتون مهلت و استراحت بديد .