-
نمی دونم الان یه مدت که نزده اما اونوقتا سر هر دعوامون میزد اصلا بعدش بروی خودش نمی یوورد و معذرت نمی خواست یعنی کلا اطم معذرت نمی خواد اما من همیشه ازش معذرت خواهی می کنم که یه وقت ازم ناراحت نباشه.پسر مودبیه به بابام اینا وباباش اینا خیلی احترام می زاره اما به من اصلا کلا سر هر دعوا بهم میگه بی شعور نفهم بعدم می گه به خاطر اینکه دوست دارم گفتمو
-
سلام
دوست عزیزهمونطوری که خودتون هم درجریان هستیدفکرمیکنم علت بسیاری ازاین رفتارهای همسرتون خودشماهستید
این شماهستیدکه باعث شدیداینطوری باهاتون برخوردبشه یعنی چی که وقتی باهم حرفمون میشه بااینکه اون مقصره من معذرت خواهی میکنم عزیزم یکم صبروتحمل داشته باشید سعی کنید اعتمادبه نفستون روبالاببرید نترسید ازدستش نمیدید ایشون میبیننداین همه شماوابسته هستیدوهرکاری کنندبازبه سراغشون میریداین کارهارومیکنندبهتره قوی باشید به خودتون احترام بذارید منظورم این نیست مغرورباشید چون بین زن وشوهرغرورمعنایی نداره ولی به خودتون این اجازه روندید وقتی همسرتون یه کارخطایی روانجام دادندایشون بحث ودعواروشروع کردندمقصرایشونندشماپاپیش بذاریدایشون هم بگندببین چقدربهم وابسته هست اصلابراش مهم نبوداین باعث میشه بارهاوبارهاکارشون روتکرارکنندولی اگه شماقوی وصبورباشید اعتمادبه نفستون روبالاببریددائم کنارایشون نباشیددائماباایشون تماس نگیریداجازه دلتنگی به ایشون بدیدمطمئن باشیدباعلاقه هرچه تمامتربه سراغتون میایند
ماخانمهافکرمیکنم وقتی اقاباهامون تماس نگرفت یعنی فراموشمون کرده دیگه براشون مهم نیستیم درحالیکه چنین نیست اونهاهم نیازدارندباخودشون خلوت کنندبعضی وقتاصلاح رودراین میبینندتماس نگیرندمیخواندبیشتردلتنگ بشندبعدتماس بگیرندپس بهتره کمی بهشون اجازه بدیم وخودمون رووابسته وکشته ومرده وبی اعتمادبه نفس نشون ندیم که اصلااینکاررارودوست ندارند
بهشون ابرازعلاقه کنیدوازشون علاقه ومهرومحبت رودریافت کنیدولی طوری نباشه که فکرکنندندیدبدیدعلاقه ومهرومحبت هستیدشمانوشتیدکه خانوادتون خواهربرادراتون روبیشترازشمادوست دارندشمابرای اونهامهم نیستیدنه اشتباه نکنید(ببخشید)هیچ پدرومادری نیست که بین بچه هاش فرق بذاره همه بچه هادرچشم پدرومادریکی هستندولی این مابچه هاهستیم که فکرمیکنیم والدینمون بین ماهافرق میذارندپس این خودشماییدکه بایستی تلاش کنیدوهرچه زودتروهرچه بیشترخودتون روبه پدرومادرتون نزدیک کنیدومحبت روهم ازخانواده وهم ازشوهرتون دریافت کنید
موفق باشید
-
ممنونم فاصله گرفتن برام سخته چجوری ازش دور شم اگهدیگه پیشش نباشم صب تا شب ولم نمی کنه خودتون جامعه رو دید دیدید دخترارو شوهرم سادست اگه گول بخوره چی؟کمکم کنید. بخدا هیچکس و ندارم کمکم کنه
-
ممنون از پاسخ کاملت :confused: