-
فکر کردن با تصور کردن متفاوته دوست من . اینکه شما مشکلات شوهرت رو متوجه نشدی ناشی از یه کم کاری از طرف خودتون هست که الان موضوع صحبت نیست
اما برای تغییرات اون چیزی که من میدونم اینه که یک سری خصلت ها که به ذات آدم بر میگرده تغییر نمی کنه . مثلا مردایی که کلا کاری نیستن و حس مرد بودن رو انتقال نمیدن . خیلی موارد نادری می تونه باشه که این تیپ آدما عوض شدن . اما چیزایی مثل رفیق بازی کاملا حل شدنی هست و قابل تغییر . برای تغییر کردن اول از همه باید خود طرف بخواد . و خوب تو این مسیر اگر عشق باشه خیلی کارها راحت تر و سریع تر پیش میره . من برای عشقم 3 بار کاملا تغییر کردم برای همین میدونم شدنیه اما مسائلی که ذاتین سخت تغییر می کنه . به نظر من تحمل بیشتری نشون بدین و صبر بیشتری بکنید . انسان ها لامپ روشنایی نیستن که با زدن 1 کلید از خاموش به روشن تغییر کنند . تغییراتشون زمان میبره . همیشه از خود تصمیم گیری مهم تر زندگی کردن با اون تصمیم هست . جای اینکه بیشتر به درستی و غلطی تصمیمتون فکر کنید به توانایی خودتون تو زندگی کردن با اون تصمیم فکر کنید . زندگی کردن با تصمیم سخت تره !!!
-
من حتی از اینکه دوسم داره مطمئن نیستم چه برسه به عشق.بعضی وقتا ازش میپرسم چرا اومدی منو گرفتی تو که دوسم نداری و اون میگه تگه دوست نداشتم نمیومدم خاستگاریت.
اوضاع بد مالی و بیکاریش جایی واسه عشق و علاقه نزاشته.90 درصد اعصاب خوردیش ماله همین بیکاریشه
-
تحصیلات داره ؟ فن یا کار خاصی بلده ؟ فکر میکنی کار واسش هست و میره دنبالش گیرش نمیاد یا کلا اهل کار و بار نیست ؟
-
فوق دیپلمه و دانشجوی لیسانسه.اهل کار هست اما واقعا کار نیست الان.خیلی وقته دنبال کاره اما اگه کاری هم با حقوق کم پیدا شده نرفته و گفته شاید بهترش جور بشه.اگه بره سرگار 40 درصده مشکلاتمون حل میشه
-
خوب دوست من تو که اینو میدونی بهتر نیست جای طلاق بگردین هرچی زودتر کار مناسب رو پیدا کنید و یکمم سطح توقعتون رو کمتر کنید ؟
-
سطح توقعم رو به بینهایت زیر صفر رسوندم.بازم کمتر کنم؟من دنبال کار هستم و اونایی هم که پیدا شد هرچند حقوقش کم بود من جور کردم با بدبختی اما نرفت
-
خودت هم لیسانسی ؟ حرفات تناقض داره . میگی اهل کار هست ولی تو دنبال کار میری ! کسی که دنبال کار نباشه کاری نیست . با حرفات تهدید کردی به طلاق ؟
-
شارلوت عزيز: زندگي و عمر بازيچه و تكرار شدني نيست در عين حال ساختني و لذت بردني است آدمها هم به قول دوستان لامپ نيستن كه افكار و خصلتها و ارادشون باكليد روشن و خاموش شود. در اين قبيل مواقع بايد رفتار قاطع مودبانه و قاونمند باشد . و تو براي اقداماتت بايد هدفگذاري و كنترل نتيجه داشته باشي اگر جواب نداد زندگيتو فداي پوچ نكني!
1- تو هيچ مسئوليتي براي تامين هزينه زندگي و مسكن نداري و شوهرت موظف به تامين آن است.2- نبود كار مناسب و دلخواد در شروع اشتغال درسته ولي كسي نبايد به بهانه آن از حداقل كار و درآمد طفره بره و گرنه بهانه اي براي سركار گذاشتن ديگرانه كه بايد توضيح و انگيزش آن را ياد آور و اتمام حجت كرد.3-اگر به فدا كاري و قدمهاي شما ارزش قايل ميشود و خودش را به آب و آتش ميزند تو هم ادامه بده تا مشكلاتتون حل شه وگرنه فرصت انتخاب و عمرتو از دست نده و شفاف و رك باهاش مودبانه و محبتانه در ميان بزار و مرحله بندي كن اگر روند مثبت نبود قول ميخوري و... ارزشت و جوانيتو از دست ميدي و....
-
آقای احسان شما خیلی ناز نوشته بودی.آخیییییییییییییییییی ی :):)
مردها که دلسوزی می کنن و توضیح می دن چقدر جالبه! نکنه ما هم هیچ عادت نداریم! :)
من برای عشقم 3 بار کاملا تغییر کردم! یعنی چی؟ واقعن؟ یعنی خودتون هم قبول دارین تغییر کردین؟ چطوری خب؟ چه کار کرد که شما تغییر کردین؟
بگین ما هم یاد بگیریم خب!:confused:
-
خودم دانشجوی ترم آخر فوق لیسانس هستم.چون تو شهر ما زندگی میکنیم و اون زیاد آشنا نداره من از طریق آشنایان پیگیر کار هستم.
یک مشکلی که من دارم اصلا نمیتونم قهر کنم یا به اصطلاح حتی واسه یکروز سرسنگین باهاش رفتار کنم.خودم قهر میکنم خودم دوباره بهش پناه میبرم
در مورد کار کردن و خرجی دادنم باید بگم واقعا میبینم درد میکشه وقتی پول میخاد و مجبوره از من بگیره.خب واسه هر مردی سخته دستشو پیش زنش دراز کنه.از حق نگذریم به همه هم میگه مدیونه خانومم هستم و تو این چند ماه فقط شرمنده کرده منو و به خاطر من از همه چی گذشته
اما از اونطرف یهو میگه لازم نیست بری سرکار.پولت بخوره تو سرت.من هیچوقت منت نمیزارم ها ولی یهو اینطوری میشه
مادرم از طریق دوستان یک کار خوب پیدا کرده که 10 روز دیگه استارت میخوره.امروز که با هم بحث کردیم گفت من اصلا سر اون کار هم نمیخام برم چون شماها منت میزارین و میزنین تو سرم بعدها
در صورتی که من و خانوادم غیر از خوبی و محبت کاره دیگه ای نکردیم