سلام سارای عزیز بهت تبریک می گم
ممنون امیدوارم شما هم مشکلی پیدا نکنید و با کمک خدای بزرگ زندگی خوبی رو با همسرتون داشته باشید. به چیزی فکر نکنید و از همسرتون هم همینو بخواین.
تا وقتی که امید هست، زندگی هست:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام سارای عزیز بهت تبریک می گم
ممنون امیدوارم شما هم مشکلی پیدا نکنید و با کمک خدای بزرگ زندگی خوبی رو با همسرتون داشته باشید. به چیزی فکر نکنید و از همسرتون هم همینو بخواین.
تا وقتی که امید هست، زندگی هست:72:
سلام سارا خانم،
بهتون واقعا تبريك ميگم و از صميم قلب از خداوند براتون آرزوي خوشبختي ميكنم. هيچكس از يك لحظه بعدش خبر نداره، پس بايد همين الانو دريابيم و با توكل به خدا قدر لحظه لحظه زندگيمونو بدونيم. عشق خودش نوعي معجزه ست چون خالق ما خودش عاشقه، عاشق بنده هاي خوبشه و اونارو دوست داره، و براي همينه كه قدرت عشقو نبايد دست كم گرفت. هميشه خوشبخت باشيد وعاقبت بخير، جاي ماهم شيريني بخوريد.
براي دنياي خود چنان كاركن كه گويي تا ابد زندگي ميكني وبراي آخرت چنان كار كن كه گويي فردا نخواهي بود. حضرت محمد(ص)
زندگي را هر طور بنگري، زيباست. گوته
به جهان خرم ازآنم كه جهان خرم ازاوست عاشقم برهمه عالم كه همه عالم ازاوست
سلام سارا جون من خيلي تحت تاثيز حرفاي تو فرار گرفتم و ميخوام موضوعي رو بت بگم و اميد وارم نوشته ي منو حتما بخوني .
ميدوني من حدود 48روزم بود كه مادرم فهميد من داراي يك بيماري چشمي به اسم (آب سياه) مادرزادي هستم .به اين معني كه بايد بقيه امرم رو با يك عصاي كوري بگذرونم . منو پيش دكتراي فراواني براي درمان بردن ولي بي فايده بود و همه منتظر بودن كه من كور بشم اما يك روز كه منو پدرم به شاهچراغ شيراز ميبرن من شفا ميگيرم و چشمام به طور باور نكردي خوب ميشه الان من حتي عينك هم نميزنم .
اميدوارم كه اين عاقبت نسيب توهم بشه پس اميدترو به كسي جز خدا نبند كه خودش حلال مشكلاته|||