ممکنه نیاز بیشتری به کمک یک روانپزشک خانوم و دارو درمانی داشته باشید. مراجعه به روانپزشک ضرری نداره و تصور میکنم برای شما لازم باشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
ممکنه نیاز بیشتری به کمک یک روانپزشک خانوم و دارو درمانی داشته باشید. مراجعه به روانپزشک ضرری نداره و تصور میکنم برای شما لازم باشه.
سلام samanis عزیز.
نمیدونم شاید برم پیش مشاورخانم. روانپزشکم اگه لازم بود شاید رفتم.ولی دارو برای چی؟
وای خدا،من چرا اینجوری شدم؟الان باز قلبم میلرزه...
بی خیال...
برای ترس از ازدواجم فکر میکنید لازمه برم پیش روانپزشک؟یا همه مسایل...
عزیزم تجاوز یک مسئله ای هست که تا زندگی وجود داره برای انسان ها پیش میاد . برای کودک پیش میاد .برای زن پیش میاد. برای مرد پیش میاد .و تو نمی تونی بگی من چون گناهی نکردم پس میخوام سهمم از زندگی فقط خوشی و مهمونی و بزن و برقص باشه چون هر کس تو زندگیش درسی برای یادگیری داره . شما اول بشین فکر کن ببین واقعا میخوای درمان بشی یا نه .. میخوای تا ابد در نقش یه قربانی باقی بمونی ! راه درمانتم بخشش هست .بخشش یعنی اینکه جلوی پای اون کسی که بهت تجاوز کرده زانو بزنی و ازش تشکر کنی به خاطر اینکه این حادثه باعث رشد و کمال تو شد . باید خشم و درد و رنجت رو خالی کنی و البته با چند تا نفس عمیق این رنج و درد و خشم خالی نمیشه وبای د زیر نظر یک کارشناس و متخصص باشی .
من قربانی نیستم...
الانم دارم زیر نظر آقای sci درمان میشم
- - - Updated - - -
جلو هیچکی زانو نمیزنم.نه تو خیالاتم نه واقعیت
بی گناهم و این حادثه هم باعث رشد وکمال من نشد.فقط از کودکی من یه کابوس ساخت
- - - Updated - - -
اینقدر نگین قربانی، تجاوز .حالم بد میشه
- - - Updated - - -
هیچکی نمیفهمه من چی میگم.هیچکی...
حدسم درست بود تو نمی خوای درمان بشی اگر از ما کمک میخوای پس به راهنمایی هامون گوش بده .تو نقش قربانی فرو رفتی و داری بازی در میاری و توجه میگری و لذت هم میبری .. پس به کارت ادامه بده .موفق باشی
واقعا متوجه منظورت نشدم...اگه دوست داشتی بیشتر توضیح بده.
در ضمن من ندیدم شما راهنمایی کنید.فقط گفتین برو پیش روانشناس.به چه حرفی گوش ندادم!
من دارم به حرفای آقای sci گوش میدم وانجام میدم.
چرا فکر میکنید نمیخوام خوب بشم؟؟
اگه من اومدم اینجا مشکلمو گفتم یه نفر ازم خواست.وگرنه تو این همه سال عمرم هیچ جا مطرحش نکردم.موضوع خوشایندی نیست که بخوام از توجه دیگران خوشم بیاد.
من برای اولین باره که اینجا مشکلمو مطرح میکنم.
از تجاوز و.... بیزارم وهر وقت این اتفاقات رو میشنوم خیلی ناراحت میشم.
من برای اینکه پیش مشاور حضوری نمیرم دلیل دارم.نه اینکه دلم بخواد مشکلمو جایی بگم که همه بفهمن.اینم مجبوری بود که اینجا گفتم.وگرنه تا همیشه تو دلم مخفیش میکردم که حتی یه نفرم نفهمه، چه برسه به این همه آدم.
عسل جان سلام
نیازی نیست به پست ها جواب بدی!پست هایی که به نظرت مناسب نیست اخطارشون رو رد کن مدیران زحمت حذفش رو میکشن
دوستان! عسل برنامه های جناب sciرا داره انجام میده و موفق بوده!
اجازه بدید به همین شکل تخصصی ادامه پیدا کنه و ظرفیت پست های تایپیکش رو بالا نبرید تا بتونه قبل از تکمیل ظرفیت تایپیکش نتیجه بگیره
ممنون
آقای sci من نمیونم چیزی رو فراموش کنم،نمیتونم
- - - Updated - - -
میدونم شما خیلی لطف بهم میکنید ووقت برام میذارید ولی فکر میکنم حتی شما و بقیه بچه ها دلتون برام میسوزه ولی من ترحم نمیخوام.من هیچیم نیست.
اون بیماری که بچه ها فکر میکنن نیستم.
عسل عزیز سلام. دختر خوب چرا ناامید شدی تو که داشتی خوب پیش میرفتی. مطمئن باش اگه کارهایی رو جنابsci گفتن دقیق انجام بدی موفق میشی.
یادت باشه هیچ کدوم از کاربرای این سایت فکر نمی کنن شما بیمار هستی. چون بیمار نیستی و اصلا نیاز به ترحم دیگران نداری.
این مسئله فقط و فقط به دست خودت حل میشه. قوی باش و با اراده و اعتماد به نفس کامل ادامه بده. و راهنمایی های مفید جنابsci کار بگیر.
و این فکرای منفی رو هم از ذهنت پاک کن...
باید بتونی افکارتو مدیریت کنی. ذهنت به همون طرفی میره که تو میخوای. پس به طرف چیزای خوب و مثبت سوقش بده.
من و همه ی دوستان منتظر اون روزی هستیم که بیای و اینجا با تیتر درشت بزنی فراموش کردم و احساسی خوبی دارم.
به امید موفقیت...
در پناه حق...
عسل جان من درکت میکنم حتی بدتر از این اتفاق واسه من افتاده
http://www.hamdardi.net/thread27900-2.html
اما اینو من میدونم تا خودمون نخواهیم هیچ چیز تغییر نمیکنه متاسفانه من میخوام اما خانواده نمیخوان
و این کاملا طبیعی هست کسی که اتفاقی میوفته واسش حساسیتش بیشتر میشه در همه موارد
اتفاقا من به توصیه یکی از دوستان تاپیک شما رو خوندم که بسیار قوت قلب گرفتم میدیدم میتونی و خواستی به مشکلاتت غلبه کنی