نقل قول:
ميشه بفرماييد الان چقدر ورزش ميكنيد؟ ورزشي رو به صورت نيمه حرفه اي يا حرفه اي بلد هستين؟
الان که هیچی. کلا از بچگی تو ورزش خوب نبودم ولی فوتبال همیشه تو مدرسه بازی می کردم.
نقل قول:
دير بيدار شدن يه آفت بزرگ براي اراده هست. از قديم گفتن سحر خيز باش تا كامروا باشي. از نظر متافيزيكي هم ساعات ابتدايي صبح و همچنين ديدن طلوع خورشيد باعث كاهش افسردگي و افزايش انرژي بدن ميشه.
صبحانه خوردن هم كه به خودي خود هم در رژيم غذايي و سلامت و هم در روحيه موثر هست.
با توجه به اينكه وقتتون همش آزاد هست. بايد برنامه ريزي دقيقي داشته باشيد.
جسارت نباشه اما مشكل شما اعتياد به خود ارضايي به تنهايي نيست بلكه بي هدفي و كم اراده بودن باعث افزايش اين مساله شده.
خب اغلب وقتا به خاطر فشار خوابم نمی بره و به همین دلیل دیر بلند می شم. صبحونه هم همیشه اشتها ندارم و به زور یه لیوان چایی و یه لقمه نون می خورم.
نقل قول:
اعتياد به نت و بازي كامپوتري كم از اعتياد به خودارضايي نيست. سعي كنيد محدودتر و در صورت ضرورت از نت و بازي كامپيوتري استفاده كنيد.
مي تونيد به عنوان گام اول در تقويت اراده بازي كامپيوتري رو ترك كنيد.
سرگرمي اي ديگه اي رو جايگزين كنيد.
خيلي خوبه كه اهل مطالعه هستين. براي مطالعه تون برنامه ريزي وزمانبندي كنيد.
اینترنت که به واسطه سایت های پـورن مضره ولی بازی واقعا خوبه و جلوی خودارضایی رو می گیره! در مورد بازی نمی گم اعتیاد، می گم عشق. گیمر حرفه ای هم هستم و به خاطر داستان هم بازی می کنم. حتما شما گیمر نیستید، من اصلا منظورم بازی هایی که جنبه اعتیاد دارن نیست و اصلا هم با کامپیوتر که بازی های اینچنینی داره بازی نمی کنم. Ps3 و 3ds دارم.
نقل قول:
عاليه. يعني از حمايت عاطفي برخوردار هستيد. سعي كنيد ساعات بيشتري رو در كنار خانوادتون باشيد.
سعي كنيد مسئوليت هاي ثابتي رو در خونه بعهده بگيريد. مثلا خريد نون و سبزي و خريدهاي جزئي ديگه بعهده شما باشه(البته اگه نيست) يا مثلا آشغال ها رو شما هميشه بيرون بگذاريد. يا مسئول آب دادن به گلدون ها باشيد. يا يه شب شام تو هفته رو شما درست كنيد. يا چايي صبحونه يا عصرونه با شما باشه.
تمام سعیم رو می کنم همین کار رو کنم ولی در مورد کار انجام دادن اکثر اوقات چون اعصاب و حوصله ندارم دست و دلم به انجام دادن کاری نمی ره.
نقل قول:
بايد كم كم سعي كني به استقلال برسي. از كارهاي ساده شروع كن. لازم نيست درآمد چنداني داشته باشي. اينكه مثلا پول استخر و سينما و بستني رو از پدرت نگيري فعلا كافيه. با توجه به اينكه دانشجوي پيام نور هستي محدوديت زماني نداري. و مي توني مثلا كارپرداز بشي. يا تو آژانس و ... يه سري مسئوليت ها را بعهده بگيري كه همزمان همونجا هم بتوني درس بخوني.
دانشگاهم که تموم شد و لیسانس رو گرفتم. الان دنبال اینم کار یاد بگیرم بعد برم سرکار. خدمت هم بخاطر کم شنوایی معاف می شم، یه ادیومتری می دم قبلش ببینم معاف می شم یا نه، اگه شدم می رم معافی رو می گیرم اگه هم نشدم چون قصد انتخاب کار آزاد رو دارم لزومی نمی بینم برم.
نقل قول:
سرمايه داري؟ پس از همون اول كه نمي توني مغازه بزني. بايد بري چندجا شاگردي. مي توني از همين حالا شروع كني و اتفاقا خيلي عاليه كه مي خواي يه حرفه رو به صورت عملي دنبال كني.
سرمایه هیچی ندارم، می خوام یه جا برم کار کنم...تعمیرگاه مجاز بود چه بهتر.
نقل قول:
شما الان براي خريد يه سري مكمل مشكل داري. من اصلا نمي گم آره چند وقت ديگه بايد سر وسامون بگيري و ازدواج كني ، نه اصلا. تو بايد اول بتوني گليم خودت رو از آب بكشي. بايد بتوني خرج خورد و خوراك و شهريه دانشگاه و رفت و امدت رو خودت بدي. (همه ي اينها نيازهاي مالي هست كه پدرت بي منت واسه ت فراهم ميكنه) پس نگو نياز من فقط يه پي سي و چند تا سي دي هست. تو يه جوان 22 ساله اي نه يه پسر بچه 6 ساله. پس اونجوري كه لايقش هستي زندگي كن و براي رسيدن به خواسته هات تلاش كن.
آخه یه میلیون برای یه قوطی پودری که قبل گرونی 200 و خورده ای بوده خیلیه! تازه حساب بگیر احتمالا تقلبیم هست! بعد من خودم فکر می کنم مشکل ضعفم بیشتر روحیه و با این حرفا حل نمی شه چون پارسال یه دوره مکمل و کراتین و... خوردم و رفتم بدنسازی!
آره تمام سعیم رو دارم در این زمینه می کنم، درس رو زود تموم کردم که زودتر برم سراغ کار دیگه.
- - - Updated - - -
آقا فکر کنم اینجا کسی انیمه بین نداریم، این انیمه هم عامل این کاره مثل ناروتو که توش پر دختره که ماشالا همه شونم آخر عشوه ان یا وان پیس که بانوان تو هر اپیزود لباس جدید می پوشن:دی
باید اینم ترک کنم یا انیمه هایی ببینم که مورد نداشته باشه ولی انیمه رو نمی تونم ول کنم بدجور زندگیم بهش گره خورده!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sinéad
آیا روانشناس یا روانپزشک هایی که بهشون مراجعه کردید، برای شما تشخیص بیماری دادند؟ اگه بله، لطفا نام بیماری رو بگید.
اولی که دکتر راز افشار باشن این تشخیص رو داد:
http://upload.tehran98.com/img1/t1q2890zdhdsr0mw1pr8.jpg
http://upload.tehran98.com/img1/6oi7h2pmwjjzsj3tyvpd.jpg
دومی هم دکتر موسوی گفت خودارضایی طبیعیه و برو و قرص برای افسردگی داد:دی