متاسفم که این مشکل شما موجب ایجاد بسیاری از مشکلات خواهد بود و ان شنونده نبودن است!
محبت کنید و یک بار دیگر پستی که برای شما گذاشته ام را بخوانید
نمایش نسخه قابل چاپ
متاسفم که این مشکل شما موجب ایجاد بسیاری از مشکلات خواهد بود و ان شنونده نبودن است!
محبت کنید و یک بار دیگر پستی که برای شما گذاشته ام را بخوانید
Sci عزیز :
1: طی این مدت به این نتیجه رسیده اید که خیلی زود اقدام کرده اید و لذا پشیمان هستید؟علت این پشیمانی احتمالی چیست؟ >با توجه به اینکه احساس میکنم همسرم احتمال داره اسکیزویید داشته باشه و تازه به این موضوع پی بردم بله.
2:چه چیزی تغییر کند شما راضی خواهید بود؟ > قدر نشناسی-عذر خواهی رو بلد نخواهد نبودن-به روابط زناشوییش تن ندادن-منفی ترین فکر رو در مواجهه با هر مسئله ای داشتن-احترام گذاشتن رو بلد نبودن-سر هر مسئله ای غر زدن-حسود بودن .....این مسائل تغییر کند.
3 : به نظر شما، شما چه نکات منفی دارید؟ > من از همون روز اول به ایشون گفتم که آدمی با دل پاک و مهربونم اما مهمترین مشکلم این بود قبل ازدواج خیلی زود جوش میاوردم که البته قبل ازدواج ایشون قبول کرده بودند.اما بعد ازدواج فهمیدم باید گذشت داشت و این خصوصیت بد من خیلی کمرنگ شد.
4 : ایشون از شما چه انتظاری دارند؟ > از من انتظار دارند برای اینکه نشون بدم ایشون رو برا روابط زناشویی نمیخوام با ایشون رابطه زناشویی برقرار نکنم ولی همیشه آغوش گرم و بوسه های آتشین داشته باشم(که وقتهایی که کنارمه دارم اینارو هنوز) و انتظار دارن کسی از گل نازکتر بهش نگه و وقتی اومدن خونه ما انگار شاه مملکت اومده همه دس به سینه در خدمتش باشن.از هر حرفی برداشت بد میکنه مثلا خانوادم داشتیم میرفتیم بیرون 6 نفر بودیم ماشین 5 نفر جا میگیره مادر گفتند یه نفر زیاد میاد.من گفتم 4 تا عقب 2 تا جلو.بعد همسرم بهم گفت یعنی من زیادیم که مادرت اون حرفو بهم زد؟!!!گفتم دامادم هم بود چه ربطی داره منظور بود 6 نفر تو ماشین 5 نفره جا نمیگیره ! خیلی میترسم اسکیزویید داشته باشه؟؟؟
ببخشید شما هنوز در دوران عقد هستید یا عروسی هم کردید؟
- - - Updated - - -
آیا ایشان قبول می کنند به مشاوره بروند؟
شاید اگر بگویید خیلی از زوج ها قبل از عروسی به مشاوره می روند و این تازگی ها خیلی مد شده،قبول کنند.
من شنیدم که بعضی مراکز کارگاه های آموزشی دوران عقد هم می گذارند.
دوستان من شرح مشکلو فکر میکنم بصورت مفید داده باشم....اما راهکاری هنوز نیافتیم!
شما در دوران عقد هستید یا 2 ماه ازدواج کردید ؟
در هفته چند بار درخواست رابطه زناشویی داشتید ؟
در مورد قضیه 6 نفر بودید با یه ماشین و میگید اینطوری گفته همسرتون به نظرم طبیعیه هست
چون ایشون تازه عروس هستن و تازه وارد جمع خانوادگی شما شدن و این احساس در اکثر افراد هست
2 ماهه که عقد قانونی و شرعی انجام دادیم و از نظر شرع اسلام زن و شوهر محسوب میشیم فقط در یک خونه نرفتیم.
من نمیتونم بگم که تهدیدش کنید به جدایی یا نه... چون میترسم نظر کارشناسانه ای نباشه و اوضاعتون رو بدتر کنه و از طرفیم میگید اهمیت نمیده. در مورد منکه باعث شد به خودم بیام و وقتی دیدم حق با اونه و اشکال از من بوده و احساس خطر کردم که دارم از دستش میدم بخاطر عشقمون اخلاقم رو عوض کردم
امیدوارم با کمک مشاورا بتونید مشکلتون رو حل کنید و مهم اینه خانومتون متوجه رفتار اشتباهشون بشن، در اونصورت میتونن خودشون رو تغییر بدن
ممنونم که پاسخ دادید،
۱. در ابتدا باید عرض کنم که با توجه به پاسخهای شما به نظر من ایشون مبتلا به اسکیزوئید نیستند لذا جای نگرانی در این رابطه نیست
۲. متاسفانه مشکل شما که از اون به تند خویی یاد کرده اید تغییر شکل داده و کمی شیک تر شده اما از بین نرفته و هنوز پرخاشگر هستید و باید بسیار سریع طی یک برنامه ریزی حساب شده این مشکل رو حل کنید
۳. من نمی خوام شما رو ناراحت کنم اما با توجه به فیلترهای ذهنی که دارید و نوع رفتاری که دارید مطمئن باشید هر شخصی با شما طی مدت کوتاهی به همین برداشتهای اشتباه می رسید
۴. چون شما واقعا انچه هستید را نشان نمی دهید و ایشون رو سردرگم کرده اید، چرا که ایشون از شما انتظار دارند که عاشقشون باشید و نه برای تمایلات سکسی به ایشون گرایش داشته باشید، پس جایی اشتباهی رخ داده که باید بر طرف شود
۵. بزرگترین چیزی که باید به همسرتون بدهید و تا کنون نداده اید احساس امنیت است و این همون اشتباهی است که به شما گفتم
۶. فیلتر می کنید، برچسب می زنید ، ذهن خوانی می کنید، اینها آفت است،
۷. شما هم به دلیل نوع زندگی و شیوه تربیتی مثبت نگر نیستید و وقتی این عدم مثبت نگری با کمالگرایی شما پیوند می خورد شما می ترسید! چرا که احساس امنیت شما به خطر می افتد و شما احساس ترس می کنید
۸. اعتدال را در روابط با ایشون رعایت کنید و فعلا اصراری به ارتباط جنسی نداشته باشید، ارتباط جنسی و زناشویی رو ابتدا باید بطور کامل یاد بگیرید
۹. متاسفانه باز هم تاکید می کنم که به فکر باشید! همسر شما در کنار شما ، چه از نظر عاطفی و چه از نظر سکسی و ... احساس امنیت نمی کند
۱۰. یکی از اساسی ترین حواس انسانها، علاوه بر حواس ششگانه، حس امنیت است که دارای پایانه های مشخصی در بدن است، لذا وقتی ایشون رو همراهی می کنید حتما نیم گام عقب تر حرکت کنید و در برخورد با دیگران چه اشنا چه غریبه حتما در کنارشان باشید و در لحظه بر خورد و دیدار، کف دستتان بین دو کتف همسرتان را لمس کند، فشار ندهید، یا بازو به بازو باشید به طوریکه بازوی ایشان بهبازوی شما یا سینه شما تکیه کامل داشته باشد، سعی کنید متوجه این کار شما نشوند و گمانشان این باشد که کار شما غیر ارادی است، نتایج درخشان خواهد بود
۱۱. در نهایت برادر عزیزم روی خودتون به شدت کار کنید، در پستهای شما وقتی انگشت اشاره تان را به سمت همسرتان گرفته بودید، من سه انگشت دیگر شما را دیدم که به خودتان اشاره می کردید!!
همیشه فرصت برای بهتر کردن اوضاع هست... ولی کاش قبل از ازدواج مشاوره می گرفتید
negare.bahar عزیز.....من واقعا جونم به لبم رسید واقعا تحدید به جدایی کردم.دیشب تا 3 نصفه شب خانوادم باهاش صحبت کردم گفت بله شما درست میگین.اما همینکه رفت خونه خودشون نمیدوننم چی گفت که الان خانواده ها در حالت جنگ به سر میبریم....نمیخوامش دیگه.....نمیخواد قبول کنه مشکل داره.
- - - Updated - - -
negare.bahar عزیز.....من واقعا جونم به لبم رسید واقعا تحدید به جدایی کردم.دیشب تا 3 نصفه شب خانوادم باهاش صحبت کردم گفت بله شما درست میگین.اما همینکه رفت خونه خودشون نمیدوننم چی گفت که الان خانواده ها در حالت جنگ به سر میبریم....نمیخوامش دیگه.....نمیخواد قبول کنه مشکل داره.
- - - Updated - - -
sci عزیز کار از این چیزا گذشته .....مسائل پیچیده شده...........دیگه خیلی انفجاری شده...............میخوایم جدا شیم.....................حوصله ندارم دیگه توضیح بدم...........متشکرم که خواستید به فکر باشید........
سلام!شما که 2روز بیشتر نیست که به فکر حل این مشکل افتادید!مشاوره هم نرفتین!پس چرا با این عجله راه آخر را انتخاب کردین؟
- - - Updated - - -
این قدر صورت مساله را سریع پاک نکنید!صبور باشید!خیلی ها تو این تالار با صبر چند ماهه تونستن مشکلشون را حل کنند.
- - - Updated - - -
شما که تازه فقط 2 ماهه عقد کردین،جای خود دارد.
شما باید قوی ومحکم باشید.گاهی قوی بودن یعنی منعطف بودن. و گاهی یعنی صبور و با حوصله بدن. گاهی یعنی قاطع بودن.گاهی هم یعنی از خود گذشتن
- - - Updated - - -
مرد مدیر یک خانواده می شود و یک مدیر نباید این قدر زود از پا بیفتد.اگر بعد از حداقل 2 ماه و بعد از مشاوره به این نتیجه می رسیدین باز هم یه چیزی...
اگر هنوز با ایشان رابطه جنسی برقرار نمی کردین باز می شود گفت که شاید طلاق بهتر باشد...
- - - Updated - - -
شما فکر می کنید که بعد از جدایی وضعیت بهتر می شود؟
اتفاقا بدتر می شود.مطمئنا میایید تو ای تالار و می گین چه طوری فراموشش کنم.چه طوری اولین رابطه ام را فراموش کنم.
شما فکر می کنید با این کم صبریتون می تونید بعدا یک ازدواج موفق دیگه داشته باشید
تازه اول راهه!!!! از کجا معلوم ازدواج بعدی بهتر باشه....اصلا از کجا معلوم که کسی به زیبایی خانمتان و اصلا یه دختر خوب و نجیب بیاد زن شما بشه؟
همه این ها ریسک بزرگی است.فکر کنید....اول مشاوره برید و صبر کنید.تا بعد ها پشیمون نشید که ای کاش،فلان کار را می کردم شاید درست می شد.که پشیمونی سودی نداره.برای طلاق همیشه وقت هست ولی شما فرصت هاتون را از دست ندین!
- - - Updated - - -
ما برای شما و خانمتون دعا می کنیم.شاید بعدها به این موضوع بخندید که ما جوونیهامون چقدر عجول بودیم.
از خدا از ته دلتون کمک بخواید.حتما کمکتون می کنه تا صبور باشید.خانم شما که جوون هستند و می تونند تغییر کنند. خیلی ها که تو پیزی 180 درجه تغییر کردن تنها با یک جرقه!
توکلتون به خدا باشه!اگه خدا بخواد همه چی ممکنه!
مشاوره یادتون نره ها!
- - - Updated - - -
از این مشکل به عنوان یک فرصت برای رشد خودتون استفاده کنید و صبر و مدیریتتون را بالا ببرید.
به خدا و اهل بیت پناه ببرید.حدیث داریم که خدا می گه: کسی که به غیر من امید داشته باشه به عزتم قسم که حاجتش را نمی دم
می گن هر وقت دیدی به آخر خط رسیدی و امیدت فقط به خداست،بدون که حاجتت براورده می شه.
شما امام رضا را پیش خدا واسطه ببر، خدا شاید دعای ما را قبول نکنه ولی محاله دعای امام رضا را رد کنه! خیلی ها مشکل ازدواجشون را بادعای امام رضا حل کردن. فقط نباید انسان به خدا و مصلحتش شک کنه!که این وسوسه شیطونه! و باعث می شه دعا براورده نشه!
تردید ها به ما خیانت می کنند و ما را از رسیدن به چیزی که لیاقت آن را داریم باز می دارند. شکسپ
- - - Updated - - -
ویلیام شکسپیر