-
آخرین باری که برای من موزیک گلچین کرده بود به من گفت برات یه موزیک تو دسکتاپ لپ تاپ گذاشتم اما من چون از دستش ناراحت بودم به خاطر دخترها که باهاشون اس ام اس بازی می کنه ...یک ساعت بعد رفتم همون لحظه نرفتم بعد کلی بهش برخورده بود امروز داشت می گفت من بهت برگشته بودم اما دیدم ارزششو نداری بعد یه ساعت تازه رفتی موزیکو ببینی 80 درصد احساسم از بین رفت ...
- - - Updated - - -
اگه برم می یاد دنبالم یعنی از کاراش پشیمون می شه یا باز استدلال می کنه تو از اول زن زندگی نبودی اگه بودی نمی رفتی کار از این بدتر نشه ؟؟
- - - Updated - - -
همش میگم کاش خدا یه نفر رو سر راهش قرار بده نصیحتش کنه بهش بگه داره اشتباه میره ... خدایا خودت کمکم کن
- - - Updated - - -
همش میگم کاش خدا یه نفر رو سر راهش بذاره باهاش صحبت کنه بهش بگه راهی که می ری اشتباهه ... خدایا خودت کمکم کن
- - - Updated - - -
میگن دعا قضا و قدر حتمی رو عوض می کنه ترخدا برام دعا کنید زندگیم خوب شه
-
من نگفتم همین الان زندگیتونو ول کنید! گفتم بهش متذکر بشید که خسته شدید و شما هم آدمید و توی این زندگی سهم و نقش و احساس دارید .
بگید دیگه طاقت خرد شدنو ندارید خودشو بذاره جای شما اگه شما این کارو باهاش میکردید چه حالی می شد؟ بگید از خدا بترس و به خاطر شما و بچه اش دست از این کاراش برداره یه مدت هم بهش فرصت بدید البته نگید تا فلان وقت . پیش خودتون بهش زمان بدید مثلا تا یک هفته بعد از گفتن حرفاتون بهش تایم بدید( به اون نگید یک هفته رو) و بعد توی این یک هفته هم سرد تر رفتار کنید طوری که بفهمه چقدر رنج کشیدید.
- - - Updated - - -
دعا میکنم خدا خودش نظری به حال و احوالتون بندازه و دریابه شما رو .
یه چیزی نظر کنین به نیت فاطمه الزهرا.
-
سلام.تاپیکاتون را خوندم و واقعا متاثر شدم.من گمان میکنم شوهرتون دنبال آزادی است که فکر میکنه با ازدواج از دست داده.با توجه به دوستانشون که یا طلاق گرفته هستن یا اهل دوست دختر و همچنین با توجه به سابقه ی خودشون در دوستی احتمال اینکه تحت تاثیر صحبتهای دوستان و اطرافیان و اوضاع جامعه قرار گرفته باشن زیاده.و متاسفانه با این که خودم هم دختر هستم باید بگم الان دیگر دخترها هم راحت خودشون را در اختیار آقایون میگذارن و براشون از هم پاشیده شدن زندگی آدمها اهمیتی نداره و این برای افرادی امثال شوهر شما خب شرایط را اماده تر میکنه.و اینکه شما در زندگی کم گذاشته باشین رو من بهانه ای میدونم چون در هر زندگی زناشویی زن و مرد توقعاتی از هم دارن که گاه برآورده نمیشود و حتی احساساتوش خیلی از مواقع ارضا نمیشه . همینطور ما مدام زندگی های خودمون را باآدمهای دیگر مقایسه میکنیم و شخصیتهای پیرامونمون را میزان ارزشیابی قرار میدیم و میگیم فلانی اینطوری و تو اینطوری و این میشه که کم کم از هم سرد میشویم و این آفت زندگی مشترکه.اگه شما هم در زندگی کم گذاشتید هیچ توجیهی برای رفتارهای شوهرتون نیست و همینطور مقایسه دوست دخترها باشما اصلا منطقی نیست.ایشون اگه با شما مشکلی داشتن هم میتونستن بشین حرف بزنن و مشکلاتشون را بگن/
از نظر من اصلا دیگه در برابرشون پافشاری برای حفظ زندگیتون نکنید چون هرچه بیشتر این کار را بکنید بیشتر باورش میشه که تو زندگی با شما حروم شده و عمرشو تلف کرده.بهترین حالتش اینکه برین پیش مشاور و راهنمایی بخواین.
امیدوارم هرچه زودتر مشکلتون حل بشه و کانون خانواده تون گرم و شاد بشه.
-
سلام
عزيز جان، خونه ت رو ترك مكن. با اين خصوصياتي كه از شوهرت گفتي قطعا وضعيت بدتر ميشه، سعي كن به خودت جذبش كني. تو خونه باش، به خودت به فرزندت و خونه زندگيت برس، نحوه لباس پوشيدنت، آرايش و دكوراسيون خونه ت هموني باشه كه شوهرت مي خواد، لباس هاي باز و تحريك آميز بپوش، از عطر ها و خوشبو كننده هاي تحريك آميز استفاده كن، شاد باش و سعي كن موزيك هايي كه همسرت دوست داره مدام پخش كني، اينجوري طبق گفته هاي خودتون كه همسرت با شرمنده كردن بيشتر راه مياد، ممكنه زودتر به جواب برسي.
-
ممنونم از نظراتتون و از دعای خیرتون ممنونم من بهش می گم فکرشم نمی کردم زندگیمون این طوری شه می گه من بهت می گفتم به من گیر نده یا فلانکارو بکن یا وظایفتو درست انجام بده .... اما خب من از روی اون تذکرها چطور باید می فهمیدم که فرجام کار چیه ؟؟؟ حق با شماست من هم توقعات زیادی داشتم که براورده نشد که الان اگه بهش بگم میگه حوصله بحثو نداره و فراری تر می شه ... دیگه فقط خدا می تونه کمکم کنه
- - - Updated - - -
ممنونم از نظراتتون و از دعای خیرتون ممنونم من بهش می گم فکرشم نمی کردم زندگیمون این طوری شه می گه من بهت می گفتم به من گیر نده یا فلانکارو بکن یا وظایفتو درست انجام بده .... اما خب من از روی اون تذکرها چطور باید می فهمیدم که فرجام کار چیه ؟؟؟ حق با شماست من هم توقعات زیادی داشتم که براورده نشد که الان اگه بهش بگم میگه حوصله بحثو نداره و فراری تر می شه ... دیگه فقط خدا می تونه کمکم کنه
- - - Updated - - -
من نمی دونم دستم به چی خورد یکی از جوابها حذف شد چی کار کنم ؟
-
خواهر عزیزم،
متاسفانه مشکل اصلی شما فقط و فقط این است که شما به شدت منفعل هستید و انفعال و خطاهای رفتاری شما با صبر کردن نه تنها حل نمی شه که بدتر هم خواهد شد. البته این به معنای تایید بد رفتاریهای شوهر شما نیست اما به این معنی می تونه باشه که با هر کس دیگه ای هم ازدواج می کردید، امروز چنین مردی از او ساخته بودید، پس کاری که الان باید به سرعت انجام دهید تغییر است در جهت افزایش اعتماد به نفس و جرات مندی
سوالی بود بپرسید
-
-
تاپیکی در همدردی هست با عنوان چگونه منفعل نباشیم اول اون رو مطالعه کنید
و راهکارها رو بکار ببندید
طی این مدت تحت هیچ شرایطی منزل را به نیت قهر ترک نکنید
ضمنا تغییرات را در ظاهر خود نیز ایجاد کنید اما الزاما این تغییرات نباید مخالف ارزشهای شما باشد اما دو نکته رو فراموش نکنید
یک. شما الزاما مسئول شادمانی دیگران نیستید که بخواهید خود و زندگی شخصیتان را وقف خوشحالی دیگران کنید
دو. به حقوق فردی خودتون احترام بگذارید یکی از این حقوق این است که شما حق دارید تغییر عقیده دهید و هیچ کس حق ندارد بابت این تغییر عقیده شما رو سرزنش کند
امروز تمام کارهایی که شما رو خوشحال می کنه رو شروع کنید
ارتباط با خانواده خودتون رو شخصا قطع نکنید
-
رفتارم با همسرم چگونه باشه ؟ سرد ؟
- - - Updated - - -
همسرم امروز به من گفت بابت همه اتفاقها منو می بخشه و ازم پرسید آیا من هم حاضرم اونو ببخشم و من بعد از من و من کردن گفتم بله حاضرم اما الان خیلی پشیمونم که این جوابو بهش دادم کاش می گفتم همه چی رو می بخشم الا قضیه دخترها رو ...الان نمی دونم باید باهاش سرد باشم یا گرم
-
اعتدال رو رعایت کنید
نه سرد باشید و نه گرم
سرزنشش نکند و عواطفتون رو کنترل کنید