سلام به همه بروبچ و همين طوردوستمanigmaببين دوسته من براي همه مشكل پيش ميياد از اين حرفت خوشم نيومد همه مشكل دارند يكيشم sargol خانومه پس كمكش كن اگرم كمك نميكني باعث خجالت وناراحتيشم نشو :305:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه بروبچ و همين طوردوستمanigmaببين دوسته من براي همه مشكل پيش ميياد از اين حرفت خوشم نيومد همه مشكل دارند يكيشم sargol خانومه پس كمكش كن اگرم كمك نميكني باعث خجالت وناراحتيشم نشو :305:
و الان متاهل هستي پس:
1-دست از خجالت بردار و حتما با همسرت به يك رونشناس كنيد چون ممكنه در اثر بي تجربگي تو و همسرت در آينده دچار مشكل بشيد پس بهتره مساله را با هم حل كيند و ار الان يار همراه هم باشيد.
2-اگر عقدتون هنوز رسمي نشده مراقب روابطت قبل ازعقد قانوني باش تاكيد ميكنم مراقب باش چون هيچكس از فردا خبر نداره
موفق باشي
سلام
خوب عزیز من این نامزد بدبخت شما با شما سکس نداشته باشه با کی میخواین داشته باشه؟ مردها عشق خودشون رو با رابطه جنسی ابراز می کنن و ما زنها با احساساتمون. می دونستی مردها اگه نیاز جنسیشون برآورده نشه روی تمام سیستم بدنشون تاثیر می زاره؟ برای ما سکس شده یک غول که ازش وحشت داریم. ولی رابطتو کنترل کن و هر وقت احساس کردی نیاز داره نیازشو برآورده کن به شرطی که خودت هم لذت ببری و خودت و تبدیل به یک وسیله نکن . موفق باشی
صیغه محرمیت همان صیغه نکاح است. این پسوند "محرمیت" چیزی است که بین مردم شایع شده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط samire
غالبا صیغه محرمیت همان صیغه نکاح موقت است که در مجلس بله برون و نامزدی می خوانند و مدت دار می باشد. که با این صیغه هم، دختر و پسر، زن و شوهر محسوب می شوند و می توانند با هم سکس داشته باشند.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه کسی گفته صیغه محرمیت همان صیغه نکاح است؟اگر در اجرای احکام و شرعیات از رساله استفاده می کنید حتما متوجه خواهید شد که صیغه محرمیت و نکاح در مواردی با هم تفاوت دارند به خوصوص در مورد احکام زناشویی.اون چیزی که مد نظر فوادی است عقد موقت و دائم است .احکام عقد موقت و دائم نزدیک به هم است نه صیغه و نکاح که اگر این گونه نباشد از فردا همه راه میفتند و بین هم صیغه محرمیت می خوانند و ...........
سلام
من نظر همه رو خوندم
ولی به نظر من شما باید خوشحال باشید از این قضیه که همسرتون جای دیگه ای رو برای فروکش کردن شهوتش انتخاب نکرده
شما نباید کاری کنید که ایشون جای دیگه ای رو برای این کار انتخاب کنه
پیشنهاد میکنم بیشتر باهم تنها باشید تا این داغی از سرشون بپره
موفق باشید
ببخشید این جواب برای تاپیک دیگه ای بود اشتباه فرستادم
معذرت میخوام
اسلام برای بر آورده شدن نیازهای جنسی وعاطفی و روانی زن و مرد، چهارچوب ازدواج (دائم و موقت) را معین کرده است و هر گونه ارتباط و لذت های جنسی اعم از صحبت های عاشقانه، لمس و نوازش و ... باید بعد از عقد ازدواج باشد. و حتی دختر و پسری که با هم نامزد هستند و قرار است که در آینده ی نزدیک با هم ازدواج کنند قبل از جاری شدن عقد نمی توانند از یکدیگر استفاده و لذت جنسی ببرند حتی اگر در حد گفت و شنودهای عاشقانه و دست دادن باشد. غیر از راه ازدواج، راه دیگری برای ایجاد محرمیت و شرعی شدن روابط جنسی بین دختر و پسر وجود ندارد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط بارانک
البته با شرط کردن عدم بهره گیری جنسی در ضمن عقد ازدواج موقت، می توان تنها به حد خاصی از محرمیت که خالی از لذت های جنسی و مسائل زناشویی باشد دست یافت. شاید منظور از صیغه محرمیت که در بین مردم رایج شده است نیز همین باشد. که در این صورت دختر و پسر ضمن اینکه با هم محرم می شوند، حق بهره گیری جنسی -که نبودنش را شرط کرده بودند- را ندارند. اما رفت و آمد، نشست و برخاست، کار کردن با یکدیگر، زندگی کردن باهم، نگاه کردن به همدیگر، دست زدن به بدن همدیگر، گفتگو و مسافرت با هم برای آنان اشکالی ندارد. روشن است که این روش راه مستقلی برای ایجاد محرمیت نیست. بلکه همان ازدواج موقت است. منتهی طرفین با توافق یکدیگر، لذات جنسی از یکدیگر را به حد خاصی محدود کرده و یا به طور کلی عدم آنها را در این ازدواج موقت شرط می کنند.
سلام من درکت می کنم چون همسرم اوایل اینطوری بود. سعی کن با نامزدت در این مورد حرف بزن ی و قانعش کنی که تو به وقت نیاز داری که به نامزدت عادت کنی به اغوش نامزدت ولی از طرف دیگه به نامزدت حق بده یک مرد نمی تونه شهوت خودش رو کنترل کنه تو باید یاد بگیری که چطوری رفتار کنی که هم نامزدت اروم بشه هم تو اذیت نشی
دوست خوبم به نظر من تا صیغه عقد دائم جاری نشده اجازه نده سکس کامل داشته باشی. از طرفی چون همسرت هم نیاز به کمی تخلیه شدن داره اجازه بدی تا جایی که بهت صدمه ای نخوره این کاررو انجام بده. این مدت فرصت خوبیه که بیشتر همدیگر رو بشناسید چه از لحاظ فکری و چه از لحاظ مسائل ارتباطی. می تونی به همسرت بگس با این موضوع مشکلی نداری ولی هر وقت که صیغه عقد دائم جاری بشه.
در مورد این موضوع هر وقت ازت تقاضا داره با خشونت و پرخاش باهاش برخورد نکن چون بسیار مخرب می تونه باشه تو رابطتون.