-
نمیدونم شاید حساس شدم ولی واقعا از رنگ کردن خسته شدم. دقیقا بعد سه چهار روز تمام ریشه های سفید بیرون میاد و کاملا معلومه. رنگ طبیعی هم یه مدت استفاده کردم خیلی دردسر داره. رنگی که استفاده میکنم رنگ موهای خودمه.
غیر از سشوار هم هیچ جوره موهام پف نمیکنه.
باشه فکر کنم ببینم چی میتونم بهش بگم
مرسی:72:
-
گلم اونها پودر پرپشت کننده مو هستند
یا به اصطلاح Hair building fiber، جعبه اش یه چیزی مثل نمکدون هست، داخلش یه چیزایی مثل براده آهن هستش، باید اول رنگیشو انتخاب کنی که همرنگ موهای خودت باشه، بعد هم به ناحیه کم پشت موت میگیری و میپاشی به اون ناحیه، این پودرها میان روی تار موهای نازکت میشینن و باعث میشن کلفت تر به نظر برسه، روی ناحیه فرق سرت هم میشینن و باعث میشن اون ناحیه از پوست سرت همرنگ موهات بشه و فرقت باریکتر بشه
چیز جالبیه عزیزم و خیلی هم کاربردیه مخصوصا واسه زمانی که میخوای به یه مجلسی بری و موهات رو یه مدلی بدی ولی هر مدلی که درست میکنی یه قسمتی از سرت خالی میشه. به نظر من که واقعا کاربردیه
البته اینم بگم عزیزم خب هرچیزی که استفاده میکنی به اون طبیعی که موهای خودت هست نمیشه! نباید انتظار جادو داشته باشی ولی واقعا به نظر من نسبت به بقیه چیزهایی که در بازار هست و تبلیغاتش گولزنکه یا هزینه های گزافی داره، انصافا این محصول خیلی خیلی خوب در اومده، تو اینترنت سرچ میکردم راجع بهش نوشته بود که این محصول پودر مو چند سال پیش، در ایالات متحده امریکا تونسته عنوان بهترین اختراع قرن (البته در نوع خودش) شناخته بشه.... از نظر طبیعی بودن که از دور یعنی از فاصله سی چهل سانتی که خیلی خیلی طبیعی هستش منتها اگه نزدیک تر بشی و خیلی دقت کنی حالا شاید در ناحیه فرق سر بشه متوجه شد که از پودر استفاده کردی چون به هر حال یه محصوله و موی طبیعی سرت نیست ولی با این حال من حتما بهت توصیه میکنم که استفاده کنی و بعد از استفاده خودت تاثیرش رو متوجه میشی
من اینجا لینکی نمیدم که تبلیغ نشه ولی شما توی گوگل سرچ کن پودر پرپشت کننده مو، همون اولین سایتی که بهت پیشنهاد میده میتونه اطلاعات مفیدی راجع به این پودر در اختیارت قرار بده
مارک های مختلفی از این محصول توی بازاره اگه سرچ کنی خودت میبینی ولی اونی که من استفاده کردم محصول ده گرمی مارک ebeka بود و من ازش راضی هستم.
در مورد سشوار هم که دوستشمون گفتن خوب نیست که خب البته سشوار به خاطر حرارتی که داره شاید در دارزمدت به موها آسیب بزنه و خب من نمیگم سشوار خوب هست واسه مو!!! درسته ضرر داره، ولی به هرحال برای زیبا شدن خب آدم مجبوره از یه سری چیزای که بعضا کمی هم ضرر داره استفاه کنه، من خودم شخصا با اینکه مادرم دائما بهم میگه سشوار استفاده نکن، خیلی استفاده میکنم و تا الان هم راضی بودم از تاثیرش.... ولی خب بازم گلم به نظر من با یه متخصص پوست و مو صحبت کن شاید بتونه راهکارهای خوبی در اختیارت بذاره! شاید یه سری راهکارها موقتی الان بهت جواب بده ولی ما نمیدونیم یهو میبینی بعد از ده سال باعث بشه که موهات کمتر هم بشه!!!! یا ریزش بگیره یا هرچی
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کرده باشم عزیزم
- - - Updated - - -
راستی یادم رفت بگم که این پودر ها تا چند ساعت خوب جواب میدن، مثلا برای مجلس عروسی یا تولد یا وقتی میخوای چهارا پنج ساعت بیرون از خونه باشی
ولی خب اینکه فکر کنی تا چند روز بهت جواب بده و مثل اولش خوب باشه اونجوریام نیست ولی بازم جواب میده ولی ناحیه فرق سرت یکم بد میشه که باید تجدید بشه....
اونی هم که من استفاده کردم اگه ناحیه سرت عرق کنه و خیس بشه در ناحیه فرق سرت یکم تاثیرش از بین میره
خلاصه اینکه توی تبلیغا نوشته به آب حساس نیست و اینا حد اقل این مارکی که من استفاده کردم اینطوری نبود. یعنی اون قسمتی که روی موهاته که خوب میمونه ولی ناحیه فرق سر از این چیزها مستثنی هست و به آب حساسه و باید هر چند ساعت یک بار تجدید بشه
-
خیلی ممنونم از اطلاعاتی که دادی.
لطف کردی عزیزم:72::72::72:
-
سلام
در مورد ترس از گفتن اين موضوع به خواستگارت دوستان راهنمايي هاي خوبي كردن
و نظر من اينه كه سعي كن اول خودت رو قبول كني و حساسيت هات رو كم كني و بعد كه اعتماد به نفس لازم رو پيدا كردي اين موضوع رو مطرح كن
در مورد موهات هم مي توني تو مراسم ها و ... از پستيژ استفاده كني ، خيلي از پستيژها خيلي طبيعي به نظر ميان و اصلا معلوم نيست كه موهاي خودت نيست
يا مي توني موهات رو اكستنشن كني كه هم بلندتر و هم پرپشت تر به نظر برسه