شیدا خانم
منتظر راهنماییهاتون هستم
نمایش نسخه قابل چاپ
شیدا خانم
منتظر راهنماییهاتون هستم
برادر عزیز،
با توجه به این که وضعیت شما نامشخص است، بهتر هست که رابطه فیزیکی را قطع کنید.
اگر تصمیم به جدایی باشد، هم دختر لطمه روحی کمتری می خورد و هم شما نصف مهریه را می پردازید.
من مطالبی که به نظرم می رسید را گفتم. این شما هستید که باید به آرومی و با درایت شروع به حل مساله تون کنید.
چیکار کردید؟ مشاوره رفتید؟ با خانومتون صحبت کردید؟
این شماره مرکز مشاوره دانشگاه تهران است. 66962377 ساعت 16 الی 21
تلفنی مشاوره می دهند.
شیدا خانم
امروز ساعت 11 اتفاق دردناکی افتاد.
نامزدم با تحریک خاله هاش و شوهراشون اومدن در خانمان.مادرم در را باز کرد و گفت بیا داخل اما او با ناخناش به صورت مادرم چنگ انداخت. و بهش گفت بشاشم تو دهنت و شوهرت. بگوزم به گور باباتو در حالی که مادرم همیشه راهنماییش میکرد و میخاست مشکلمون حل بشه چون دختر برادرش بود نمیخاست کارمون به جدایی بکشه
آیا کار را تمام شده بدانم؟
آیا
محرک عزیز.
بخاطر اتفاقی که افتاده متاسفم.
(ای کاش این کلمات رو در پستتون نمی نوشتید)
چه چیزی باعث شده بود نامزدتون تا این حد عصبانی بشه؟
اتفاقات رو مفصل تر بیان کنید، شما خیلی خلاصه می نویسید.
معلومه که نباید همه چی رو تموم شده فرض کنید. این اتفاق نشون داده نامزد شما یه فرد عصبیه که موقع عصبانیت روی اعصابش کنترل نداره. و در ضمن نشون میده ایشون عفت کلام ندارن. خب برای این چیزا که آدم جدا نمیشه. به قول شی نِید، این هم یه بیماریه دیگه. اگه دست نامزدتون بشکنه میبریدش دکتر یا ازش جدا میشید؟
سعی کنید هیجانات نامزدتون شما رو هم تحت تاثیر هیجانات قرار نده. اینجور مواقع لازمه که شما آروم تر و مسلط تر از معمول رفتار کنید تا هم اون شخص از حرفها و کارهای خودش شرمنده بشه و قبح عملش رو درک کنه، و هم اینکه جو متشنج تر نشه و تحت کنترل در بیاد.
من نمی دونم علت عصبانیتش چی بوده . اما خودم به عنوان یه دختر مطمئنم که هر اتفاقی هم بیفته هرگز همچین کلماتی رو به زبون نمیارم. نامزدتون هنوز خیلی بچه ست. امیدوارم راه عاقلانه ای رو در پیش بگیرید. بی احترامی به مادرتون و دریده شدن پرده های حرمت موضوع کوچیکی نیست.
دوست عزیز منم تو زندگیم خیلی مشکل دارم و شاید جدا بشم.
نمیخوام ناراحت و نا امیدت کنم فقط نظر شخصیم رو میگم
این خانم هنوز نامزد هستین به خودش اجازه داده این الفاظ زشت و این کار احمقانه رو در قبال عزیز ترین کس شما ینی مادرتون انجام بده.
بر خلاف گفته دوستی که گفته ایشون بیماره اصلا قبول ندارم. ایشون خیلی هم زرنگه و میخواد اینطوری شخصیتت رو تحقیر کنه
اصلا نمیخوام بهت جدایی رو پیشنهاد بدم ولی میخوام این کارایی که مینویسم رو حتما انجام بدی.
1- از همین لحظه با خانمت قطع رابطه کن و اگر دلیل پرسید بگو به دلیل بی احترامی به مادرت این کار رو کردی
2- بذار بفهمه که شما هم کم نیستی و حقیر نیستی بذار در استانه از دست دادنت قرار بگیره تا بفهمی جقد دوستت داره
3- بابت این کارش باید عذر خواهی رسمی کنه من جای شما باشم تا عذر خواهی رسمی جلوی جمع صورت نگیره حتی بهش نگاه هم نمیکنم.
4- ضمنا من جای شما بودم با این زن زندگی نمیکردم ولی چون عشق و علاقه رو میفهمم و درک میکنم این راه ها رو بهت دادم .
شرمنده ولی خانمت خیلی درکش پایینه
دوستان عزیزم. ضمن احترام فراوان، یه نکته رو لازمه یادآوری کنم.
این دوستمون خودش به اندازه کافی احساس خشم میکنه. اگه چیزی بگید که به کنترل خشمش کمک کنه و باعث آرامش بشه، لطف بزرگیه.
اینکه من هیچوقت از این کلمات استفاده نمیکنم، یا اگه زن من بود چنین میکردم که نشد مشاوره دادن! اینجا یه سایت مشاوره خانوادست.
اولا ما خیلی بدیها داریم که نامزد محرک نداره.
دوما اون دختری که دارید ازش حرف میزنید اگه توی خونوادش استفاده از این الفاظ خییلی وقیح بود، این اتفاق نمیفتاد. (یه نکته ای اینجا هست که دور از ادبه که یادآوری کنم، اما خودتون یه ذره دقت کنید متوجه میشید)
یکم بیشتر حواسمون رو جمع کنیم و قبل از پست زدن، سعی کنیم بیشتر موقعیت رو درک کنیم.
مبادا مبادا مبادا وقتی یه زوج در شرایط بحرانی هستن، هیزم روی آتیش خشمشون بریزیم!
در این شرایط اول از همه باید دعوت به آرامش کنیم. وقتی اوضاع آروم شد، راهکارها به کار میان. یا حداقل این چیزیه که به فکر من میرسه. امیدوارم جسارتی نکرده باشم.:72:
با تشکر از راهنماییهاتون
بنده قید این خانم رو کلا زدم حالا میخاد بره شکایت کنه به درک
به مادرم توهین کرده به درک
ولی نمیتونم به عنوان یک مرد غیرتم اجازه نمیده زنی که با من قهر هست حلقشو در بیاره و با آرایش غلیظ توی خیابن بگرده که مثلا حرص منو در بیاره دختری که این کار رو میکنه وقتی زن شده این اجازه رو به خودش میده که وقتی با شوهرش مشکل پیدا کرد کارهای دیگه هم بکنه
آقای محرک،
این خانم دختر دایی شماست، چطور شما این رفتارهاش را نمی دونستید؟ دختری که به عمه خودش، به بزرگتر خودش، به مادر همسرش فحش می ده و کتکش می زنه، قبلا هم رفتارهایی داشته که نشون دهنده این شخصیت باشه.
شما گفتی که جلوی دیگران وانمود می کنه که دوستم داره، اما به خودم حرفهای دیگه ای می زنه و من نمی تونم به بقیه ثابت کنم و همه می گن ازش سواستفاده کردی.
الان که دیگه موضوع برای بقیه روشن شد. پس لازم نیست فکر دیگران باشی. الان فقط به این فکر کن که می تونی و می خواهی با این خانم ادامه بدی یا نه.
ضمن این که حتی اگر این خانم فحش داد یا حرف زشتی زد، شما تمام سعیت را بکن که توی دعوا و بحث و صحبت، هیچ جا، حرف توهین آمیز نزنی.
جمله ای که در مورد نامزدت نوشتی جمله زشتی است.
با ادب و متانت نشون بده که اگرچه تحصیلاتت کمتر از خانم است، اما شعورت بیشتر است.
اگر تو این زندگی موندنی شدی، شرمندگیش برای خانم می مونه.
اگر هم قسمت نبود و جدا شدید، برای ازدواج بعدی، هر کدوم از این حرف و حدیث ها می تونه مشکل ساز بشه. بذار وقتی تحقیق می کنند راجع به این موضوع، کسی نتونه بگه که شما حرفهای زشتی در مورد خانواده دایی یا دخترداییت زدی. وجدان خودت هم آسوده تر است. روحت هم پاک تر.
شیدا خانم
میبینی که چه بلایی سرم داره میاد
دیگه آخر خط هست. اون با این حرکتی که انجام میده . کارهایی که میکنه و بعد میگه نمیخام جدا شم. فکر کنم میخاد یه چیزی به عنوان مهریه بگیره و دیگه یکی دو سال علاف دادگاه نشه.
رفتاری که در قبال مادرم انجام داده میخام شخصیت واقعی شو به هم بشناسونم تا بشناسنش
در ضمن دیروز خاله هام بهم زنگ زدن گفتن ما از اول هم میدونستیم که تو تقصیری نداری اما همیشه تو رو مقصر میشناسوندیم که شاید بعد عروسی اخلاقش رو درست کنه بهش دل میس.زاندیم به خاطر اینکه بی پدر بود . منم گفتم تقصیر من چیه حالا که پدر نداره باید باهاش بسوزم و بسازم؟