آقا محمد من گفتم ایشون واقعی دوستت نداره یعنی از ته قلبش دوستت نداره، یه روزایی که به خوبی هات فکر میکنه، یه روزایی که به زندگی باهات فکر میکنه و فکر میکنه باهات خوشبخت میشه ، باهات خوبه و دوستت داره ولی یه روزای دیگه که حالا یا یه رفتاری از شما میبینه که دوست نداره یا بقیه پرش میکنن که شما به دردش نمیخورین عوض میشه یکمی جدی تر میشه، فکر میکنه به رفتارهای بدتون، احیانا پرخاشگر و عصبانی میشه، بیخودی بهتون گیر میده، دعوا میکنه.... ( من که اینطوری بودم خودم)
از نظر اینکه اون از شما سر نیست من اینو میخواستم به شما بگم که حتی شاید شما هم از نظر تیپ و قیافه ازش سر باشین ولی خب اون کسی که اون دوست داره نیستین، خب برفرض من قدم کوتاهه، طرفمم قدش متوسطه ( یعنی مثلا از من سر تره)!! من اون رو نمیپسندیدم چون من اصولا پسرهای خیلی قدبلند رو میپسندم هرچند که قد خودم کوتاهه!!! شاید طرفم از نظر قدی متعادل باشه و اصلا بهش بیشتر بیام ولی بازم ترجیح میدادم قدش بلند تر میبود حتی اگه فیل و فنجون میشدیم!!! ببین یه سری چیزا علایق و اینا رو نمیشه تغییر داد، ربطی به سر بودن یا نبودن هم نداره خب شاید شما ازش سر تر باشین ولی خب اون از شما بهتر میخواسته ، انگار که دائما داره شمارو با اون کسی که مد نظرش باشه مقایسه میکنه..... مثلا شما میگین از نظر مالی باهاشون برابر هستین، بنظر من اون دختر شمارو با خانواده خودش مقایسه نمیکنه بلکه شمارو با اون ایده آل خودش مقایسه میکنه..... حالا هرچند که شما از نظر فرهنگی و مالی و ظاهری در سطح خونواده اونها هم باشین ولی بنظر میاد این هم سطح بودن ملاک خانم شما نیست و براش چیزای دیگه مهم تر هست.... شما دائما دارین خودتونو با خانومتون و خانواده اش مقایسه میکنین در حالی که اون شمارو با ایده آلهاش مقایسه میکنه و این تفاوت دیدگاههای شماست
ببین این مقایسه خصوصا زمانی که دختر یکی رو قبلا دوست داشته یا الان دوست داره بیشتر خودشو نشون میده!!! حالا نمیگم همسر شما شما رو با دوست پسر قبلیش یا کسی که دوستش داشته مقایسه میکنه چون شما میگین که با کسی قبلا رابطه نداشته و نیست و تو فکر کسی هم نیست ولی خب اون داره شمارو با همسر ایده آل خودش که توی ذهنشه مقایسه میکنه!!! داره با ایده آلهای خودش مقایستون میکنه.....
محمد جان اونجوری که خانومتون دوستتون داره عمیق نیست، یعنی در حال حاضر عمیق نیست، دخترها خیلی زود در مقابل پسری که دوستشون داره احساساتی میشن، از سنگ که نیستن، این آرزوی هر دختری هستش که با مردی باشه که عاشقشه، دوست داره عشق رو حس کنه، وحتی دوست داره این عشق دوطرفه باشه، واسه همین شاید دلش میخواد بیاد بغلتون بودن تو آغوش کسی که عاشقانه دوستت داره خیلی شیرینه، میخواسته خودشم عاشقتون بشه و دوستتون داشته باشه یعنی خب شاید داشته تلاش میکرده که با این کارها محبتتون بره توی دلش،.... مدت زمانی که شما با هم بودین خیلی کم بوده خیلی کم.... شاید اگه مثلا هم دانشگاهی بودین، مثلا شما ترم یک ازشون خوشتون میومد، ترم دو بهشون پیشنهاد میدادین، تا ترم سه سعی میکردین دلش رو به دست بیارین و دیگه مثلا ترم چهار و پنج ااون یواش یواش بهتون وابسته و دلبسته و در نهایت عاشقتون میشد..... پروسه بدست آوردن دل یه دختر خصوصا اینکه اون خودش اول عاشقتون نشده باشه و جذبتون نشده باشه یکمی طولانی هستش و نیاز به شناخت بیشتر داره.... ولی خب شما زمانتون کم بوده و تحت فشار بودین، از طرفی کار ندارین و مستقل نیستین! یکی دیگه از مهم ترین چیزایی که دختر از همسرش میخواد مستقل بودنه، اگه مستقل باشین احساس میکنه میتونه بهتون تکیه کنه ولی اگه نباشین کار سخت میشه.... چون شما الان شرایط ازدواج کردن رو ندارین که برین سر خونه زندگیتون یکمی بدتر هم هست! چند سال باید صبر کنین که شرایطتون جور بشه ، شاید اگه عقد نبودین واسه نامزدتون راحت تر بود اون الان یکی از دلایل ناراحتیش اینه که چه بخواد چه نخواد برای شماست یعنی اصلا شناختتون هم به دردش نمیخوره چون میگه شما چه بد باشین چه خوب باشین شوهرشین، شاید واسه اینه که تمایلی به شناخت بیشتر نداره و گاهی که ازتون یه بدی میبینه خیلی شدیدتر از اونی که باید عصبانی میشه چون فکر میکنه که شما همسرشین و دیگه نمیتونه کاری بکنه، درصورتی که اگه نامزد بودین و عقد نبودین خب میتونست سبک سنگین بکنه در رابطه با رفتارهاتون باهاتون حرف بزنه، چون میتونست امید به تغییرتون داشته باشه و در نهایت میگفت خب اگه نشد یا دیدم مناسب نینستین خب ازدواج نمیکنیم ولی چون الان همسرتونه و سنش هم کم هست پرخاشگری میکنه شاید اگه نامزد بودین و این فشار و اجبار همسربودن نبود راحت تر میتونستین باهاش کنار بیاین.....
اینکه میگفته سه سال از هم جدا بشین و بعد وقتی شرایطتت جور شد بری سمتش هم خب واسه این بوده که اون خیلی کم تجربه اش همش حس میکرده که با انتخاب عجولانه ی شما شانسهای بزرگی که میتونسته توی زندگیش داشته باشه رو از دست داده!!! شاید میخواسته به این نتیجه برسه که کسی بهتر از شما نمیتونه پیدا کنه؟؟؟ اون اعتقاد داره که شما پسر خوبی هستین و دوستش دارین ولی چون عاشقتون نیست و علاقه اش به شما زیاد نیست به گزینه های بهتری هم که ممکنه بعدا بیاد سراغش فکر میکنه.....انگار میخواد یه جورایی شمارو به عنوان یه گزینه اضافی یا یدک داشته باشه، بره همه دنیا رو بگرده ببینه اونی که میخواد پیدا میشه یا نه؟ کسی بهتر از شما پیدا میشه یا نه؟ اگه پیدا نشد دوباره بیاد سمتتون
بهرحال این دلایلی بود که به ذهن من میرسید شاید خیلی هاشم درست نباشه ..... دوست داشتن خانومتون در حدی نیست که بتونه تنها دلیلش برای موندن با شما باشه چون دلایلی که بهش میگه باید ازتون جدا بشه بر این دوست داشتن غلبه کرده
بهرحال امیدوارم بتونین با کمک مشاورین به یه راه حل مناسب برای نجات زندگیتون برسین