سلام دوست عزيز :72:
به طور کلی، تفاوت مذهبی بين زن و شوهر، دو مشکل میتونه به وجود بياره.
اولين مشکل، اين هست كه طی تصميمگيریهای زندگی، اختلافاتی به وجود مياد. در اين مورد دوستانمون مثالهای خوبی زدند و من خواهش میكنم بيشتر در مورد این گونه اختلافات فكر كنيد. مثلا آيا آقا حاضرند خمس مال رو بپردازند؟ اگر نه، آيا شما با وارد شدن مال حرام به زندگی، مشكلی داريد يا نه؟
براي ذكر دومين مشکل، نياز به گفتن مقدمهای دارم.
واكنش ما به رفتارهای نادرست دیگران، دو حالت داره:
واكنش ١- گاهی ما، قصد مقابله با رفتار اشتباه فردی رو داریم و آن فرد اهمیت زیادی برای ما نداره.
در اين حالت ما براي مقابله با عمل بد، الزامی نمیبينيم كه صبر كنيم. صریحا موضوع رو مطرح میكنيم. اگر فرد از كار بدش كنارهگیری كرد كه بسيار خوب. اما اگر نكرد، بسته به شرايط، يا از آن فرد دوری میكنيم، يا او را مجبور به ترك میكنيم (در صورتی كه حق ما، با رفتار آن فرد ضايع بشه)
واكنش ٢- گاهی اوقات فرد مورد نظر و عاقبتش برای ما اهمیت زیادی داره، در این صورت تلاشمون رو میكنيم كه بدی را از او دور كنيم ( نه اين كه خودمون رو از او دور كنيم). چون فكر میكنيم كه در صورتی كه او به كارش ادامه بده، عواقب بدی در انتظارشه و ما تحمل ديدن عاقبت بد او رو نداريم.
در اين صورت برای رفع بدی از او، سختیهای زيادی را متحمل میشیم. در اكثر موارد، بايد بسيار صبور باشيم و با مهربانی بسيار رفتار كنيم تا بتونيم انتظار بازخوردی مثبت، از او داشته باشيم.
برسيم به مشکل دوم،
شرط اول: شما دين رو مايهی سعادت دنيوی و اخروی میدونيد.
شرط دوم: بعد از ازدواج، علاقه به همسر بسيار زياد ميشه، تا حدی كه آينده و عاقبت او برای شما اهميت زیادی پيدا میكنه.
اگر با محتوای یکی از دو شرط بالا مخالف هستید، مشکل دوم در مورد شما صدق نمیکنه. اما در صورتی که با هر دو مورد موافقید:
اگر شما با فردی ازدواج کنید که از نظر مذهبی ضعیف و بیتوجه باشه، این فکر به ذهنتون میرسه که احتمالا عاقبت نامناسبی در انتظارشونه.
بعد از ازدواج هم بالاخره اهمیت همسر بسیار زیاد میشه و قابل چشمپوشی نیست. در نتیجه واکنش شماره ۲ رو نشون میدید.
همانطور که گفتم، سختی زیادی رو متحمل میشید. باید بسیار صبور باشید و هیچوقت (حتی در بدترین شرایط احساسی) حرف تندی در این مورد به او نزنید. چون حرف تند، در نظر همسر مثل این میمونه که شما واکنش شماره ۱ رو انجام دادید! و در نتیجه بر میگردید سر خانه اول. و البته آرامش و صمیمیت در زندگی، کمتر از قبل میشه و ...
بنابراین در صورتی که شرایط اولیه مشکل دوم در مورد شما صدق میکنه، ازدواج با فردی که از نظر مذهبی با شما در تضاده، هیچ آرامشی برای شما و همسر آیندتون در پی نخواهد داشت. و منطقی نیست که شما خودتون رو وارد چنین رابطهای بکنید.
در انتها تقاضا دارم که حتما در مورد هر دو مشکل به خوبی فكر كنيد و اعتقاداتتون رو بسنجيد. اگر مشکل اول رو محتمل نمیدونید، با ۱ یا هر دو شرط مشکل دوم مخالفید و البته به قولی که جناب خواستگار در مورد آزادی کامل شما دادند، اعتماد دارید، مشکلی نخواهید داشت. اما اگر یکی از مشکلات مذکور رو محتمل میدونید، این موضوع را هم فراموش نکنید که هر كدام از اين مشكلها، به تنهايی میتونن زندگی رو تلخ کنن.
موفق باشيد.