الان من باید چه کنم؟
وعضم هر روز بد تر میشه........هر چقدر سن م میره بالا از خودم متنفر تر میشم.!
هیچ ذوق و شوقی و هیچ دوستی ندارم تو زندگی م.........
این وسواس فکری م که بیچاره م کرده!!
نمایش نسخه قابل چاپ
الان من باید چه کنم؟
وعضم هر روز بد تر میشه........هر چقدر سن م میره بالا از خودم متنفر تر میشم.!
هیچ ذوق و شوقی و هیچ دوستی ندارم تو زندگی م.........
این وسواس فکری م که بیچاره م کرده!!
شما سه تا مشکل اساسی دارید، یکی افسردگیست، یکی مشکل حرمت نفس و یکی هم وسواس. این مشکل ها رو باید بطور حرفه ای حل کنید و به نظر میاد قطعا نیاز به دارودرمانی هم دارید. دوست و رفیق و انجمن و پدر و مادر هم کمکی به شما نمی تونند بکنند. شما مثل کسی هستید که دست یا پای شکسته داره و باید بره بیمارستان تا براش جراحی کنند و گچ بگیرند.
خانواده شما تا چه حدی از مشکلات شما اطلاع دارند؟ موضع اونها چیست؟ و شما چند سالتونه؟
فقط یدونه از برادرهام در جریان هست که اونم اون برگه کمیسیون پزشکی مو پیدا کرد فهمید...اونم نمخواستم بگم که....نشد..نقل قول:
خانواده شما تا چه حدی از مشکلات شما اطلاع دارند؟
خانواده من اصن در اون حدی نیست که بخواد منو درک کنه...به همین خاطر چند ساله ترجیح میدم چیزی نگم.
متاسفانه 20ساله که زنده ام...دارم میرم تو 21نقل قول:
و شما چند سالتونه؟
متوجه هستم در میان گذاشتن چنین مشکلی با خانواده سخته. پیشنهاد می کنم شما مشکل افسردگی و وسواستون رو باهاشون در میون بگذارید و فعلا چیزی از مشکلات جنسیتون بهشون نگید. جدا از اینکه احتمالا بتونند ساپورت مالی کنند شما رو برای مراجعه به روانپزشک، وقتی بدونند شما مشکل افسردگی و وسواس دارید حساسیت هاشون در اعمال و رفتار شما کمتر میشه و این زندگی روزمره شما و احتمالا تنش ها بین بقیه خانواده و شما رو کمتر می کنه.
تا پیش روانپزشک نرفتید و این مشکلاتتون رو بطور نسبی حل نکردید تصمیم مهمی برای زندگیتون نگیرید.
الان بزرگترین مشکل م مشکل مالی هست..
هر چی داشتم میدادم به اون روانپزشک های قبلی...(البته نصفشو از جیب برادرم ور میداشتم)
الانم بره خرید دوکسپین 1000تومنی..دست میکنم تو جیب این و اون............
مشاوره ها هم که نفس میخوان بکشن پول میگیرن از آدم!
امروزم هر چی دوکسپین خردم روم اثر نمیکنه ک بخوابم!!..5تا خردم از ساعت2 تا الان!..ولی خبری نی...............
این تجویز دارو برای خودتون رو باید کنار بگذارید.
شما قبلا پیش روانپزشک رفته بودید یا روانشناس؟ آیا تشخیص ای درباره شما دادند؟ (اسم بیماری)، آیا دارویی براتون تجویز شد؟
شما دارید با خودتون دشمنی می کنید. آخه راه خوابیدن این نیست. شما قرصی رو می خورید که برای درمان چیز دیگه است و از اثرات جانبیش می خواید استفاده کنید برای خوابیدن. شما همون داروخونه که رفتید بگید قرص خواب آور می خواید.
شما باید مشکلاتتون رو حل کنید نه اینکه مسکن تزریق کنید. به خانواده بگید مشکل افسردگی و وسواس دارید و نیاز به روانپزشک دارید، به احتمال زیاد بهتون کمک مالی می کنند.
اول رفتم روانشناس بعد فرستاد پیش روانپزشک اونم دوکسپین و فیناستراید داد!...فیناستراید هارو که اصلا مصرف نمیکنم..نقل قول:
شما قبلا پیش روانپزشک رفته بودید یا روانشناس؟ آیا تشخیص ای درباره شما دادند؟ (اسم بیماری)، آیا دارویی براتون تجویز شد؟
پارسال با ترکیب این 2قرص با هم قصد خودکشی داشتم که نشد...قصدم این بود ک قرص هارو بخورم حال بد بشه برم بیمارستانو شسشتو و اینا که اینجوری خونواده مو در جریان بذارم..که هیچ کدومش نشد!
مشکلمنو روانپزشک نمیتونه حل کنه!.هر کاری کرد فایده نداشت..باید به فکر این باشم که یه کاری کنم دیگه بدنم مو در نیاره..نه اینکه با رشد مو تو بدنم کنار بیام.!...چون اصلا نمیتونم......چند وقته دنبال راه حلیم بره رشد نکردن مو.لیزر که خرج ش زیاده و شایدم دوباره در بیاد......نقل قول:
به خانواده بگید مشکل افسردگی و وسواس دارید و نیاز به روانپزشک دارید
نمیشه هورمونی که توخانوم ها هست تزریق کنن ب من که مو در نیاد؟
مشکلتون چی بود که به شما فیناستراید دادند؟ من دنبال تشخیص ای هستم که درباره شما دادند.
اگه روانپزشک نمی تونه پس کی می تونه؟ می خواید به سری هم به فالگیرها و دعانویس ها بزنید! اگه اعتقاد دارید (به اشتباه) که هیچ کس در جهان نمی تونه به شما کمک کنه پس چرا میاید و کمک می خواید، اگه کمک می خواید پس با خودتون لجبازی نکنید.
شما اگه مو اذیتتون می کنه برید بدنتون رو موم بکشید یک ماه راحت هستید، بعدش برید سراغ حل کردن بقیه مشکلاتتون. حرف های شما مثل کسی است که یک پاش قطع شده حالا نگرانه که کفشش هم این وسط کثیف شده. شما اول از همه باید مشکل وسواستون رو حل کنید و این حساسیت های بی موردتون رو از بین ببرید بعد برید سراق بقیه که حل مشکل وسواس شما هم واضحه.
بره خودارضایی شدید ناشی از خواب همجنسبازی و..این قرص رو دادن..نمیدونم بره چیه فقط یکی از عوارض این هست که غریضه جنسی رو کاهش میده..که زیاد رو من تاثیر نداشت..نقل قول:
مشکلتون چی بود که به شما فیناستراید دادند؟
پول+یه دوست پسر خوب!نقل قول:
اگه روانپزشک نمی تونه پس کی می تونه؟
کاره من از این حرفها گذشته من میخوام بره همیشه رشد نکنه!!نقل قول:
شما اگه مو اذیتتون می کنه برید بدنتون رو موم بکشید یک ماه راحت هستید
بقیه مشکلاتو دیگه نمیتونم بگم که...مربوط میشه ب خانواده م ومحل زندگی و..