باسلام،
همانگونه که بارها شنیده اید زیبایی پس از مدتی عادی خواهد شد.
ولی فراموش نکنید زشتی هیچ وقت عادی نخواهد شد.
البته به نظر من زیبایی و زشتی تقریبا نسبی است مهم این است که از نظر شما طرف مقابل زیبا و جذاب باشد و به او کشش جنسی داشته باشید.
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام،
همانگونه که بارها شنیده اید زیبایی پس از مدتی عادی خواهد شد.
ولی فراموش نکنید زشتی هیچ وقت عادی نخواهد شد.
البته به نظر من زیبایی و زشتی تقریبا نسبی است مهم این است که از نظر شما طرف مقابل زیبا و جذاب باشد و به او کشش جنسی داشته باشید.
دلم نمیخواد فکر کنید که دارم بحث میکنم یا جوابتو میدم یلدا جان. اما دوس دارم منظورمو واضح تر بگم. ممکنه زیبایی برای یکی ملاک مهمی باشه و نتونه ازش بگذره که اونوقت بحثی نمیمونه و اگه ایشون همچین آدمی هستن بطور قطع همه بهش میگفتیم که ادامه نده. اما ممکنه معیار اصلی نباشه و بتونه ازش بگذره و باهاش کنار بیاد، اونوقت این مساله چیزی نیست که واقعا برای یه زندگی خطرناک باشه به شرطی که آدم واقعا باهاش کنار بیاد و این مساله براش حل بشه و اونقد خودشو بشناسه که هیچوقت حتی به فکرش نرسه یه روزی جذب زیبایی یه مرد دیگه بشه. که به نظر آهو از این موضوع مطمئن نیست چون میگه دیگران بهم میگن ممکنه در آینده ازش خوشت نیاد و خودش شک داره. وگرنه خودم کاملا اون بحث هم کفو بودنو قبول دارم و کسایی که از این دید هم بهش نگاه میکنن حرف درستی دارن میزنن.
وقتی اینو قبول داشته باشی که هیچکی کامل نیست و مجبور بشی از بعضی معیارات کوتاه بیای(ممکنه هم مجبور نباشی! چون اونقد شرایطتت خوب باشه و اونقد گزینه های زیادی برای ازدواج داشته باشی و خودتم انتخاب کننده باشی مثل آقایون که به هرکی پیشنهاد بدی جواب رد نشنوی و دلیلی نداره از معیارات بگذری) باید از اونایی کوتاه بیای که اونقد خطرناک نباشه. شما هیچوقت نمیتونی به یه آدمی که واقعا معتقده بگی حالا طرفت دین و ایمان نداره اشکال نداره کوتاه بیا و این موضوعو واسه خودت حل کن! اما از نظر من(احتمالا از نظر خیلیا غلطه) مشکل ظاهری اگه اگه اگه کامل با خودمون حل بشه مساله دردسرسازی نیست.
نه سارای عزیزم :46:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sara 65
من می دونم که بحث نمی کنی
حرف من اینه که اگه واقعا برای آهو مهم نبود نمی اومد مطرحش کنه یا به خاطرش مشاوره بره
بعد هم این که اگه ما عنوان می کنیم چیزی برای ما مهم نیست و جزء معیارهامون به طور اصلی قرار نمی گیره به این معنیه که قبل از آشنا شدن با فردی این موضوع همچنان همون اهمیت رو داشته باشه و بعد از اون هم به همون منوال پیش پیش بره . منظورم اینه تحت تاثیر احساسات نباشه که اگر اینطور باشه یقینا کوتاه مدت خواهد بود
من از آهو خواهش کردم که در مورد نحوه ارتباطشون بنویسه که البته هنوز ننوشته و در مورد احساس اولیه ش هم همینطور.
و این نکته که ممکنه چیزی رو ما چون باهاش برخورد ملموسی نکرده باشیم برامون مهم نباشه . اما به مرور زمان با حساسیت هایی که خودمون نشون میدیم و دیگران هم روش تاثیر دارند اهمیت این موضوع برامون فوق العاده بشه که نمونه ش تو زندگیمون کم نیست و بارها و بارها باهاش مواجه شدیم . و این نکته با توجه به اینکه آهوجان سن پایینی داره و زیبا هم هست احتمال به وقوع پیوستنش زیاده
نکته آخر اینکه بارها گفتم و بازهم میگم آهو در این موضوع تنها نیست . سیل تعریف از زیبایی ها به سمت آهو و در مقابل سیل نگاههای تحقیرآمیز یا دلسوزانه یا ... به سمت اون آقا خواهد بود و این مشخص نیست که چه تاثیری در رفتار ایشون خواهد داشت .
[size=medium]سلام دوستان
از همتون ممنونم
روز اول آره برام مهم بود ولی اون موقع اصلا نمیشناختمش. بعدا که شناختمش با خودم گفتم میشه بخاطر چیزای دیگه این یکی رو نادیده گرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط _yalda
ارتباطمون از اول احساسی نبود. یعنی 3 ماه اول که هیچی درحد سلام فقط، بعدش که خواستیم همدیگه رو بشناسیم تا 2 ماه قشنگ رسمی صحبت میکردیم(حتی شما شما)، ولی از اون به بعد که تقریبا مطمئن شدیم به سمت احساسی شدن رفتیم.
اینکه اون چجوری به این قضیه نگاه میکنه، خب اون میگه من خودم الان 18 ساله که با نگاهای مردم روبرو هستم و بهش عادت کردم.
و اینکه به هردوتامون بدجور نگاه میکنن از نظرش خوبه و همیشه اینجوری تعبیر میکنه که چقد خوبه که هم پسرا به ما حسودی میکنن هم دخترا. دخترا میگن خوش به حال دختره ،این پسره حتما یه چیز خاصی داشته که این دختره باهاش ازدواج کرده. پسرا هم میگن خوش به حال پسره. بخاطر همین فک نکنم مسئله تحقیر شدن پیش بیاد.[/size]
آیا از طریق خانواده خاستگاری کرده؟از نوشته آخرت استنباط می شه که موضوع فقط بین خودتون مطرحه.
نه والا . امیدوارم ناراحت نشی. ولی این جامعه بدبین ما میگن لابد دختره یه ایرادی داشته :163: حداقل آدمای اطراف من که اینطوری اند. دوستا و فامیلای تو رو نمی دونم . می بخشی رک گفتم . اما خواستم زیاد تو رویا نباشی و واقعیت حرف مردم رو هم بشنوی . بازم معذرتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ahoo*
من میگم شما با ایشون ازدواج نکن
اما نه به خاطر مشکل ایشون...بلکه به خاطر مشکل خودت
مشکل شما: به بلوغ و استقلال فکری نرسیدی و خوشبختی خودتو در گرو حرف مردم میبینی
متاسفانه الان زمان ازدواج شما نیست...وقتی اون قدر رشد فکری کردی که حرف دیگران برات مهم نباشه و نیومدی همچین تاپیکی بزنی... اون وقت روی خواستگارات جدی فکر کن
به خــــــــــــــدا حرفم شعار نیست...چه بشا آدمهایی که با زیباترین آدمها ازدواج میکنن اما به خاطر همین دهن بینیشون توی زندگی شکست می خورن(گواهشم 1000 تا تاپیک اینجا)
مردم هرچی می خوان بگن...اصلا بگن دختره لابد مشکلی داشته که با این پسر ازدواج کرده!!!چه اهمیتی داره؟؟؟؟!!!!
وقتی توونستی از ته دلت و با اعتقاد کامل بگی: آره من پر از مشکلم اما برید بسوزید که خوشبختم چون شوهرمو دوست دارم و اونم عاشقمه....دقیقا همون لحظه، زمان بلوغ فکری و ازدواج شماست
موفق باشی
دوست عزیز بنظر من ایشون داره با این حرف شما رو متقاعد میکنه که ایراد اون یک حسن هست و اینطوری شما رو ترغیب کنه که باهاش ازدواج کنی درحالیکه در حقیقت اون باید بدون اینکه سعی کنه توجیهات اینطوری داشته باشه بدون سعی در تحت تاثیر قرار دادن شما از شما بخواد خوب و منطقی روی ظاهرش فکر کنید و تمام جوانب رو در نظر بگیرید و بعد او را انتخاب کنید نه اینکه فقط یک جانب قضیه که خوشایند خودش هست رو براتون تعبیر کنه ...!نقل قول:
همیشه اینجوری تعبیر میکنه که چقد خوبه که هم پسرا به ما حسودی میکنن هم دخترا. دخترا میگن خوش به حال دختره ،این پسره حتما یه چیز خاصی داشته که این دختره باهاش ازدواج کرده. پسرا هم میگن خوش به حال پسره. بخاطر همین فک نکنم مسئله تحقیر شدن پیش بیاد
اگر قضیه برعکس بود چی؟؟؟
اگر خودش یه آقای خوش تیپ بود و طرف مقابل یه خانم با صورت سوخته..... اونوقت آیا بازم از نگاههای مردم حس خوبی بهش دست می داد و همین استنباط رو میکرد؟؟؟
آره از طریق خونواده وارد شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
آهو جان ميشه از بقيه ويژگي هاي اين آقا برامون بگي به قول خودش چي توش ديدي كه حاضر شدي بازم باهاش ادامه بدي؟