RE: عدم رضایت بهنگام هم بستر شدن
به نظر بنده باید شما هم اندکی تحمل کنید و همه ماجرا را به سود خود پیش نبرید،زیرا ایشان زایمان را پشت سر گذارده اند که دوره بسیار سخت است و افسردگی پس از آن و بهم خوردن سیستم هورمونی بدن شان از تبعات آن است.
شما همین چند باری را هم که پس از زایمان و در زمانی کم پس از آن درخواست سکسی کامل را داشته اید،اشتباه بوده است و نیز در همین دوران شیردهی و باید و مجبورید تا پس از اتمام این دوره صبرد نمایید.باید بیشتر از اینها به فکر همسرتان باشید.
سلام
روز اول که موضوع شما رو خوندم براتون ناراحت شدم و تنها کلمه ای که تونستم بگم این بود"آخی نازی گناه داری"
اما این چند روز خیلی به این موضوع فکر کردم و با زندگی خودم مقایسه کردم
من زن شاغلی هستم و بیشتر وقتها شب با شوهرم به خونه می رسم ،چون روز اول قبول کردم در کنار کار کردن کارهای خونه رو تنهایی انجام بدم ، بعد از اینکه از سر کار بر می گردم تا ساعتها هم مشغول کارهای خونه هستم و وقتی برای خواب آماده می شم مثل یه جنازه شدم
خیلی شبها هست که اصلا نمی تونم حرف بزنم تا برسه به ساختن یه شب قشنگ
اما اون کسی که مشکل و حل می کنه شوهرم هست ، هر قدر هم خسته باشم هر قدر هم خوابم بیاد اون هست که با حرفهاش و حرکاتش من شارژ می کنه .شما گفته بودی همسرتون به بچه شیر می ده و همون جا خوابش می بره . چرا وقتی داره به بچه شیر می ده شما هم همراهیش نمی کنید تا بعد از اینکه بچه خوابش برد یه شب قشنگ داشته باشید.
فکر می کنم یه کم، کم کاری از خودتون باشه
اگه قرار بود شوهر من هم مثل شما رفتار می کرد مطمئنا الان هم ما مشکل شما رو داشتیم من اوایل ازدواج اصلا میل جنسی نداشتم و نمی تونستم نیازهای شوهرمو برآورده کنم اما اون کمکم کرد تا کم کم ...
نمی دونم شاید شما این طرفند ها رو هم به کار برده باشید اما کار ساز نبوده ولی باز هم تلاش کنید برای ما که جواب داد(من هم خیلی سرد و بی احساس بود)
فقط به عنوان یه دوست خواهش می کنم فکر ازدواج موقت و از فکرتون بیرون کنید که علاوه بر مشکلاتی که براتون پیش میاره اگه یه روز همسرتون بفهمه زندگیتون از هم می پاشه
دوست عزیز
عر معلولی یک علتی داره. نمی دونم تا چه حد با همسرتون راحت هستین ولی به نظر من بشینید با هم حرف بزنید و تا به این علت سردی پی ببرین. قبل از همبستر شدن همسر خودتونو نوازش کنید و ازش بخواین علت رو به شما بگه . من مخالفم با نظر شما که یکی باید فداکاری کنه چرا ؟ مگه بره هست که قربانی بشه؟ به همون اندازه که شما نتظار دارین از رابطه لذت ببرین باید به همون اندازه هم در این لذت همسرتون سهیم باشه. موفق باشین:D
همانطور که آقای arian1358 گفتن، ایشان خيلي زياد می خواستند ولی همسرشان خيلي کم. و این مشکل قبل از بارداری همسرشان وجود داشته است و بارداری و بچه داری باعث تشدید این مساله شده است. نه اینکه علت، بارداری باشد.
من تعجب می کنم از پاسخ گردآفرید که می گوید:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گرد آفرید
شما همین چند باری را هم که پس از زایمان و در زمانی کم پس از آن درخواست سکسی کامل را داشته اید،اشتباه بوده است و نیز در همین دوران شیردهی. باید و مجبورید تا پس از اتمام این دوره صبر نمایید.باید بیشتر از اینها به فکر همسرتان باشید.
- اگر باید اینطور باشد آقای arian1358 چه تفاوتی با یک مرد مجرد دارد؟ چه کسی باید به فکر او و نیاز او باشد؟
البته نظر passenger گرامی را تحسین و تایید میکنم:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط passenger
اما اون کسی که مشکل و حل می کنه شوهرم هست ، هر قدر هم خسته باشم هر قدر هم خوابم بیاد اون هست که با حرفهاش و حرکاتش من شارژ می کنه .شما گفته بودی همسرتون به بچه شیر می ده و همون جا خوابش می بره . چرا وقتی داره به بچه شیر می ده شما هم همراهیش نمی کنید تا بعد از اینکه بچه خوابش برد یه شب قشنگ داشته باشید. فکر می کنم یه کم، کم کاری از خودتون باشه . اگه قرار بود شوهر من هم مثل شما رفتار می کرد مطمئنا الان هم ما مشکل شما رو داشتیم من اوایل ازدواج اصلا میل جنسی نداشتم و نمی تونستم نیازهای شوهرمو برآورده کنم اما اون کمکم کرد تا کم کم ...
متاسفانه بسیاری از خانمها اینطور هستند. نمونه آن، همین همسر آقای آریان و همین passenger که به گفته ی خودشان خیلی سرد و بی احساس بوده اند در این مساله.
سوال من این است:
1.چرا خانمها به این نیاز آقایان پاسخی عالی و ارضا کننده نمی دهند؟ چرا خانمها همیشه منتظر آقایان هستند و خودشان بروزی ندارند؟
2. در مساله آقای آریان واقعا حق با کیست؟
3. خانمهای عزیز! آیا از شوهرانتان پرسیده اید که عدم ارضای جنسی چه تاثیرات روانی بدی بر روی آنها دارد؟
خانمها از یک طرف به نیاز شوهرشان پاسخی شایسته نمی دهند و از طرف دیگر هر گونه مساله ای، چه حلال مانند ازدواج موقت و چه حرام مانند دیدن فیلمهای سکسی از جانب شوهرشان را تحمل نمی کنند.
4. راه حل شما خانمها برای آقایان چیست؟
در مورد این مسئله دوستان راهنمایی های خوبی کردن، به نظر من رفتن پیش مشاور هم خیلی می تونه کمکشون کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فوادی
خانمها از یک طرف به نیاز شوهرشان پاسخی شایسته نمی دهند و از طرف دیگر هر گونه مساله ای، چه حلال مانند ازدواج موقت و چه حرام مانند دیدن فیلمهای سکسی از جانب شوهرشان را تحمل نمی کنند.
آقای فوادی، میشه ازتون بپرسم، آقایونی که زن دارن چه دلیلی برای ازدواج موقت می تونن داشته باشن؟؟ یعنی پاسخ شایسته ندادن خانمها به نیاز جنسی همسرشون باعث این کار میشه؟
اگه واقعا منظورتون این بوده، برای خانمهایی که با این مشکل مواجه هستن و همسرانشون پاسخ شایسته به نیازشون نمی دن چه راهکاری در نظر دارین؟
ازدواج موقت شاید بتونه نیاز جنسی آقایان رو برطرف کنه اما عشق و علاقه همسرشون رو ازشون می گیره اون وقت باید در پی جبران کمبودهای عاطفیشون هم باشن.
هر چند که صدا و سیما و سینما هم با فیلمهایی که پخش می کنن سخت در تبلیغ و رواج ازدواج موقت هستن، اما این قضیه همیشه وجهه بدی خواهد داشت. شاید شرعا درست باشه اما خوشبختانه عرف نیست.
خانم shad من با فوادی موافقم , چون میل جنسی مرد خیلی بیشتر از خانوم هاست و یکی از دلیل های اصلی مردها برای ازدواج تامین نیاز جنسیشون هست (البته نمیگم که نیاز جنسی از همه چیز مهم تره اما لازمه ) , اما در مقابل دلیل اصلی خانوم ها برای ازدواج داشتن یک پشتیبان و نوازش دهنده هست , اگر قرار باشه مردها به میل جنسی شون جواب درست داده نشه پس برای چی ازدواج کنن ؟ برای اینکه مسئولیت و بار سنگین یک نفر دیگه رو هم روی دوش داشته باشن ؟ اصلا همین تامین نیاز جنسی آرامش بخش هست و اگر نباشه پس این خانواده آرامشی نداره , پس چه دلیلی برای کنار هم بودن دارن ؟ البته من با ازدواج موقت مخالف هستم اما میدونم وقتی که میل جنسی یک مرد میزنه به مغزش دیگه اون مغز نه ازدواج موقت میشناسه نه شرع میشناسه نه عرف , متاسفانه توی کشور ما داشتن میل جنسی یک گناه دونسته میشه البته از نظر آدمهای احمق چون اینو نمیدونن که یک آدم سالم باید میل جنسی داشته باشه و اونهایی که دختر بچه دارن اینقدر بچشونو از این چیزها متنفر بار میارن که این بچه بیچاره بزرگ که میشه و ازدواج میکنه باز از این کار متنفر هست و از این کار دوری میکنه , من خودم دختر خاله ای دارم که همین طور تربیت شده اما یک بار مادره من بهش گفت تو عروس منی , اونم همش منو برای آیندش میدید اما ببینید چجوری منو دوست داشت !!! هر وقت دلش میخواست دستمو میگرفت و میگفت دوستت دارم اما اگر من اینکارو میکردم اینقدر ناراحت میشد که انگار دارم ازش سوئ استفاده میکنم و میرفت به باباش میگفت , به مادرش میگفت , دیگه ازش بدم اومد , اما هنوز بهش نگفتم دوستت ندارم البته دیگه برای شنیدن دوستت دارم های یک طرفش مهلتی بهش نمیدم و ازش فاصله میگرم , ببینید نه اینجور بچه هاتونو تربیت کنید و نه اونارو به حاله خودشون رها کنید , موفق باشید .
آقای هادی راک گرامی من منکر نیاز جنسی کسی نیستم، و تأمین نشدن این نیاز هم برای خانمها و هم برای آقایون سخته و مشکل ساز میشه، اگه هم دقت کرده باشین این موضوع رو نوشتم و گفتم که چه راهکاری برای خانمهایی که این مشکل رو دارن، دارید.
در ضمن به نظر من مرتبه انسان خیلی بالاتر از اینه که تنها دلیلش برای تشکیل خانواده، نیاز جنسیش باشه، به نظرتون کسانی که توانایی برقرار کردن ارتباط جنسی رو ندارن، نباید هیچ وقت ازدواج کنن؟ به نظرتون، ازدواج از نظر آقایون یعنی فقط برطرف کردن نیاز جنسی و پذیرفتن مسئولیت یه نفر دیگه؟
من خیلی معذرت می خوام اما فکر نمی کنم هیچ مردی دوست داشته باشه اینطوری در موردش صحبت بشه که زندگی رو فقط با نیازهای جنسیش بسنجن. یعنی شما مطمئن باشید اگه خانمها فکر می کردن که هدف آقایون از ازدواج همین مسئله ای هست که شما مطرح کردین، هیچ وقت تن به ازدواج نمی دادن. باز هم معذرت می خوام اما بهتره در مورد ازدواج به ابعاد روحی و معنویش هم فکر کنید.
:72:
خانم shad من نوشتم که نیاز جنسی یکی از دلایل هست البته خانم ها هم این نیاز رو دارن اما کمتر , به نظرم شما دیدتون نسبت به میل جنسی منطقی نیست ( البته من به نظر شما احترام میزارم و قصد بدی ندارم و فقط دارم نظر خودم رو میگم ) به نظرم شما هم میل جنسی رو فقط در همون ارتباط کوتاه میدونید و اما میل جنسی رو حتی با در آغوش گرفتن و بوسیدن و نوازش همسر هم میشه تامین کرد و شما گفتید که دوستانی که مشکل دارند پس نباید ازدواج کنن ؟ , به نظر شما کسانی که پا ندارند میتونن در دو و میدانی شرکت کنند ؟ آره میتونن اما روی صندلی چرخ دار , به نظر شما حالا که بعضی از دوستان که مشکل جسمی دارند و نمیتونن در مسابقه دو و میدانی شرکت کنند ما هم باید روی صندلی چرخدار مسابقه دو و میدانی رو برگزار کنیم ؟ بگذریم , همونطور که گفتم داشتن میل جنسی در جامعه ما یک کار پست و حیوانی دونسته میشه , به نظر شما آدم های بزرگ گذشته که ما خیلی بهشون احترام میزاریم میل جنسی نداشتن ؟ اگر نداشتن که ما الان در دنیا نبودیم !!!!, پس دوستان این دید بد رو از دیدگانمون بشوییم اما حرمت و احترام دیگران رو محترم بدونیم و با حیا باشیم , راستی دوست خوبم خانم shad شما گفتید اگر خانم ها میدونستن مرد ها به خاطر میل جنسی ازدواج میکنن هیچ وقت با کسی ازدواج نمیکردند و گفتید که من دارم آقایون رو کوچیک میکنم , به نظر شما دلیل ازدواج آقایون چیه ؟ حتما میخواید مثل همه بگید رسیدن به آرامش و آسایش , باز همونی میشه که گفتم , تا هم آغوشی نباشه و ارتباط جنسی , آرامشی هم نیست .
خانم shafa از من سوال کردید به نظرتون، ازدواج از نظر آقایون یعنی فقط برطرف کردن نیاز جنسی و پذیرفتن مسئولیت یه نفر دیگه؟ به نظر من یکی از خواسته های مهم مردها برای ازدواج تامین نیاز جنسی شون هست اما از طرفه دختریکه که واقعا دوستش دارن و مطمئنا در مقابل تامین نیازهای خودشون سعی میکنند نیازهای کسی رو که برای نیازشون ارزش قائل هست دوستشون داره هیچ کوتاهی نکنند و تمام مسئولیت هاشون رو به خوبی انجام بدن و این یعنی گرفتن آرامش از طرف همسر(خانم) و اینجاست که همسر(آقا) با روحیه ای که میگیره تمام سعیش رو برای فراهم کردن آرامش و آسایش انجام میده تا همیشه همسر ایده آلش رو در کنار خودش داشته باشه و هیچ وقت از دستش نده , بازم به نظرتون میل جنسی یک میل پست هست , که این آرامش بین دو همسر رو به وجود میاره ؟
راستی میدونستید چرا کشور ما پیشرفت نمیکنه ؟ چون روئسای کشور ما فقط بلدن حرف های بزرگ بزنن اما بلد نیستن بهش عمل کنن ( یعنی حرفی رو میزنن که معنیشو درک نمیکنن ) مثل ( ازدواج مناسب یک تکامل روح انسان است و میتواند انسان را به اوج سعادت برساند ) این حرف کاملا درسته اما وقتی درست درکش نکنیم چه فایده ای داره ؟ تا حالا دیدید که یکی از دولت مردان به صورت مردمی و روان صحبت کنه ؟ الان یکی میگه احمدی نژاد , احمدی نژاد فقط موقعی اینجوری صحبت میکنه که میخواد مردم دوستش داشته باشن چون میدونه مردم از حرفهای صمیمی خوششون میاد و از حرفهای قلمبه سلمبه خسته شدن , اما برید همین سوال رو ازش بپرسید ( که چرا بعضی از زوج ها از رابطشون با همسرشون لذت نمیبرن ؟ ببینید چی میگه , ممکنه از کلماتی استفاده کنه که در زمان های قبل از زندگی حضرت سعدی استفاده میشده , آخرشم نه شما جواب درستی میگیرید , نه اون به این فکر میکنه که به شما جواب داده , چون براش مهم اینه که از کلمات بزرگ استفاده کنه نه جواب شمارو بده , مطمئنا افرادی میان و میگن این مسائل به احمدی نژاد چه ربطی داره ؟ منم همینو میگم کسی که این مسائل ربطی بهش نداره چه طوری دستور میده پسرهای با آستین کوتاه رو بگیرن و دخترهایی که موهاشون معلومه رو بندازن توی ماشین پلیس , موفق باشید .
درود بر همه
عرض کنم که با لحنی که تو هادی جان مطلب را بیان کردی،خوب سخن خانم شاد درست است دیگر.اما چرا؟نخست ببینیم که شما چه گفته اید:
*اگر قرار باشه مردها به میل جنسی شون جواب درست داده نشه پس برای چی ازدواج کنن ؟ برای اینکه مسئولیت و بار سنگین یک نفر دیگه رو هم روی دوش داشته باشن ؟ اصلا همین تامین نیاز جنسی آرامش بخش هست و اگر نباشه پس این خانواده آرامشی نداره , پس چه دلیلی برای کنار هم بودن دارن؟*
این البته توهین است،زیرا هر مردی را چون جانداری که تنها به دنبال لذت جنسی است،در نظر گرفته اید.خود من و بسیاری و می توانم بگویم همه مردها اصلاً انگیزه ازدواج آنها فقط سکس نیست.این قضاوتی است که فقط از روی نیاز شخصی برمی خیزد و بس.
اگر موضوع اصلی سکس باشد که چه نیازی به قبول مسئولیت و سختی و . . . و از سویی در هر شرایطی با پرداخت هزینه اش می توان دنبال کثافت کاری رفت و تأمین غیرقانونی نیاز جنسی خود.
انسانی که به ازدواج فکر می کند و در راستای انجام آن گام برمی دارد،برای خیلی از دلایل مهم تر از سکس ازدواج می کند،ولی این را باور دارم که نیروی کشش جنس مذکر جهت ازدواج نیروی جنسی است،اما تنها نیروی کششی و نه علت اصلی ازدواج مردها.به این نکته دقت کنید.
و البته ادامه زندگی نیز تنها بر مبنای عشق است و دلیل روشن آنهم اوضاع مردان سکس جوی دو زنه است یا آنهایی که صیغه می گیرند.شما به این نکته توجه نکرده اید که بسیاری از مردان و زنان دارای مشکل جنسی هستند و ازدواج هم کرده و همسران آنان دارند با عشق کنار آنها زندگی می کنند.این موارد را چه می گویید؟ . . . .
نمی دانم شما ازدواج کرده اید یا نه،اما پس از یکی دو سال و یا با آمدن بچه نخست دیگر موضوع سکس جایی بسزا را در زندگی مردها بازی نمی کند،البته مردهایی که مردند و نه نامردها.(من از پرسیده ام و این امر را می دانم)زندگی زوجهای سالمند و ازدواج در سنین سالمندی نیز بدون انگیزه سکس هستند.
و هستند مردهایی که اصلاً زن نمی گیرند که در اطراف خود آنها را بسیار می بینیم و از نظر جنسی سالمند یا اینکه خیلی دیر زن می گیرند.با این حساب خود من که سی و اندی سال دارم،یا بیمارم یا اینکه از طرق غیرقانونی دارم نیاز جنسیم را برطرف می کنم که البه چنین نیست.آیا من نیروی جنسی ندارم؟آیا نیاز به همسر ندارم؟
سلام به دوستان عزیز. من در پست قبلی 4 سوال مطرح کردم. انتظار داشتم لااقل به یکی از آنها جوابی داده میشد. اما انتظار من تا اینجا بیهوده بوده است.
.چرا خانمها به این نیاز آقایان پاسخی عالی و ارضا کننده نمی دهند؟ چرا خانمها همیشه منتظر آقایان هستند و خودشان بروزی ندارند؟
2. در مساله آقای arian1358 واقعا حق با کیست؟
3. آیا از شوهرانتان پرسیده اید که عدم ارضای جنسی چه تاثیرات روانی بدی بر روی آنها دارد؟
4. راه حل شما خانمها برای آقایان چیست؟