RE: لطفا راهنمایم کنید...
با سلام خدمت شما دوست عزیز
ایشون ادم کم حرفی نیستن تو جمع ارتباط کلامی خوبی دارن یا همه همیشه دوست دارن تو جمع باشن
بله تماس میگیرن برای تبریک مناسبت ها با خانواده من تماس میگیرن تایم صحبتشون در حد احوال پرسی و تبریک مناسبت هاست با خانواده خودشون هم فکر نکنم تایم زیادی صحبت کنن
من ادم کم حرفی نیستم تو جمع صمیمی حرق میزنم شیطنت میکنم ولی جمع غریبه ترجیح میدم شنونده باشم تو جمع بودن و دوست دارم مگر مواقعی که واقعا احساس میکنم که به تنهایی نیاز دارم
معمولا از چیزی راضی نباشم سکوت میکنم مشکلمو بازگو نمیکنم
احساس میکنم نامزدم خجالتیه من مغرورم و خجالتی
RE: لطفا راهنمایم کنید...
سلام عزیزم
اولاز همه توجه داشته باش تا مشکلت جل نشد به هیچ وقت عقدنکنید
ببین خیلی از پسر ها که میرن اونور یهو یک آزادی می بینند که اینجا نداشتند و این رو در نظرداشته باش که امکان داره اونجا با خیلی دختر ها و در هر ملیت رابطه داشته باشه. و معمولا اینطور پسر ها بعد دیدن اون جو و اینکه دختر سالم(که واسه پسرهای ایرانی حیلی مهمه)گیر نمیاد تو کشور خودشون زنمیگیرند .
حالا شما باید این رو بفمی که نامزد شما فقط به خاطر اینکه یک زن ایرونی ،پاک می خواست که کارهای خونه اش رو انجام بده داره باشما ازدواج می کنه یا واقعا شما رو دوست داره .
ببین نگو روم نمیشه ، این زندگی شماست پسر عموی شما 7 ساله اونجاست و هیچ کی از کار هاش خبر نداره پس عجله نکن. اگه عقد کنی بری اونجا تازه ببینی اونی که می خواستی نبده انوقت تو یک کشور غریب چه کاری از دستت بر میاد.
نیاز نیست شما منفعلانه عمل کنید. تو یکی از صحبت هاتون از ایشون درخواست کنید حداقل یک ماه دوماهی بیان ایران قبل از این که عقد کنیدو تمام حرفاتون رو باهاش بزنید. الان هم پشت تلفن قاطعانه ازش بخواهید بیشتر در مورد مسائلتون صحبت کنه . بهش بگید نامزدتونه. بهش بگید که اگه ایشون قرار باشه بعد از رفت شما به اونجا هم انقدر کم حرف باشه شما تو کشور غریب بدون یار و همدم دیوانه خواهید شد.
ضمنا چرا نمی تونید با خانوادتون حرف بزنید. در حالیکه الان که عقد نکردید اون ها می تونند راهنمای خوبی برای شما باشند.