RE: ارتباط مرد متاهل با دختر مجرد
برادر من شما یه پدری شما یه همسری . تورو خدا انقدر بی مسئولیت نباشید . گناه اون طفل معصوم چیه که شما یه زمانی جوونی نکردین به قول خودتون ؟ پدر شما اجازه نداده شما جوونی کنین شما چرا به دخترتون حتی اجازه نمیدین که کودکی بکنه ؟ چرا باید شاهد زجر کشیدن مادرش باشه ؟ من نمیدونم شما چقدر به خدا اعتقاد دارین ولی اهل هیچ دین و مذهبی هم که نباشی فقط خدا رو اگه قبول داری این کار گناهه گناه. خدا هممون رو به راه راست هدایت کنه . من خیلیا رو میشناسم که شاید هیچ خوشی تو زندگیشون نداشتن نه تو بچگی نه تو جوونی به قول شما! ولی همه هم و غمشون اینه که حداقل اهل و عیالشون ، اون بچه هایی که به خواست اونا به این دنیا اومدن زندگی خوبی داشته باشن . افسوس که شما قدر خانومت و بخشش رو نمیدونی . افسوس که قدر پدر بودنت رو نمیدونی . بابا یه بار اشتباه کردی دیگه چرا ادامه میدی ؟ نمیدونم والله بیشتر از اینم نمیخوام قضاوت کنم ولی دلم برای دخترتون و خانومتون خیلی سوخت به خدا ...
دوستان عزيز
شما كه اين بنده خدا را فراري داديد.
ديگه اصلاً جرأت نميكنه جواب پستها را هم بده.
همه درها را به روش نبنديد.
بزاريد بياد از خودش دفاع كنه.
تذكر و تنبيه و توپ و تشر كافيه.
جناب abadanveh محترم، اگر پستها را خونديد، لطفاً بيايد و از خودتون دفاع كنيد.
لطفاً تصميمتون را بگيد، احساستون را بگيد،
مي خواهيد چكار كنيد؟
فقط خواهشآ خودتون را گول نزنيد؟
روراست باشيد.
برادر عزيز همه دوستان با هر ادبياتي سعي كردن شما رو از خواب بي خيري بيدار كنن. شما واقعا زندگيتون و دوست داريد؟همسرتون و دخترتون و دوست داريد؟آبروتون و چطور؟اگه همه اين ها رو دوست داريد به خودتون بيايد و دست از اين دوستي هاي خاله خرسه برداريد كه فقط دودش تو چشم خودتون ميره.مطمئن باشيد اگه شما جدي از زندگي اون خانم بريد بيرون اون به خواستگارش فكر ميكنه و به اون وابسته ميشه و اون و جايگزين شما ميكنه شما الآن فقط وظيفه داريد دلتون براي زندگي خودتون و همسر و فرزندتون بسوزه.
چقدر ناراحت ميشيم از اين همه انسانيت كه زير سوال ميره واقعا از دخترا انتظار نداريم انقد ضعيف باشن و همه چيز زندگيشون و انقدر راحت به باد بدن. تورو خدا دخترا به خودمون بيايم ارزش ما خيلي بيشتر از اين حرفاس.چرا انقدر با خودمون بد ميكنيم بعد توقع داريم مردا باهامون اين جوري رفتار نكنن. تو اين رابطه كه يه مرد چيزي از دست نداده خانمش هم بخشيدتش ولي اون دختر همه چيزشو از دست داده و چه جوري ميخواد به خواستگارش اين قضيه رو بگه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid- zendegi
دوستان عزيز
شما كه اين بنده خدا را فراري داديد.
ديگه اصلاً جرأت نميكنه جواب پستها را هم بده.
همه درها را به روش نبنديد.
بزاريد بياد از خودش دفاع كنه.
تذكر و تنبيه و توپ و تشر كافيه.
جناب abadanveh محترم، اگر پستها را خونديد، لطفاً بيايد و از خودتون دفاع كنيد.
لطفاً تصميمتون را بگيد، احساستون را بگيد،
مي خواهيد چكار كنيد؟
فقط خواهشآ خودتون را گول نزنيد؟
روراست باشيد.
منم دقیقا داشتم می اومدم همین رو بگم http://www.freesmile.ir/smiles/414918_10.gif
بنده خدا دیگه اصلا رفت که رفت
آقای abadanveh لطفا بیاید و بگید که کارتون به کجا رسید؟ تصمیمتون چی شد؟
ما همگی آرزو داریم که انشاءالله بهترین تصمیم رو بگیرید و زندگی ای شیرین و پر از نشاط و آرامش رو تجربه کنید :72:
مطمئن باشید که می تونید و لایقش هستید http://www.freesmile.ir/smiles/581118_03.gif