RE: نوع پوشش و سوالات در جلسه حواستگاری
دیشب اینقدر هول شده بودم و استرس گرفته بودم که کلا نمیدونم چرا بهم ریخته بودم! زیاد از برخوردشون خوشم نیومد آخه روز قبل که مادر و خواهر و خاله و یه واسطه اومدن بعد که پسندیدن دیشب با جمیعت بیشتری اومدن که حتی خونمون جا نمیشدن با اینکه مبل زیاد بود ولی بعضی ها روی زمین نشستن:311: نمیدونم اومدن خواستگاری یا مجلس بلابرون یا عروسی:311::311:
فکر کنم واسه همین زیاده استرس گرفته بودمو رنگم شده بود عین گچ!!
ظاهر آقا پسر خیلی سوسول بود نمیگم خودم خیلی باحجابم ولی اینجوری هم نیستم! مثلا تیپ داداشم با اون خیلی فرق میکرد !کار به صحبت هم نرسید چون هنوز با شغلش کنار نیومدم که وارد صحبت بشم!
به احتمال زیاد جوابم منفی هس
چرا این جوری فکر می کنی ؟
شاید بدجور پسندیدن ، همه اومدن ببین چه گل دختری رو انتخاب کردند .
این یعنی شما مهم هستی و پسره رفته کل خانوااده شو جمع کرده آورده دیگه !
شما بهتره زودتر با شغلش کنار بیای.
ببین یه فوق لیسانس یا یه مهندس کارمند هیچ وقت نمی تونه درامدی این شکلی داشته باشه ، تا همیشه هم گرفتار و بدهکاره .
حالا این هم آنچنان شغل بدی هم نیست .
خیلی هم شغل خوبیه .
داره نون حلال در می آره .والا
بهتره اول خوب فکراتون روبکنیدبعدتصمیم بگیرید
تصمیم عجولانه نگیرید
فوراجواب منفی ندیدکه ممکنه بعدهاپشیمون بشید
همه جوانب رودرنظربگیرید
همه معیارهاتون روتویه ورق کاغذبنویسیدوبعدشروع به بررسی کنید
به عنوان مثال شماسی یاچهل تامعیارنوشتیدیکی یکی بررسیشون کنید
این اقااخلاق خوب داره یه تیک بذارید
تحصیلات دانشگاهی نداره ضربدربزنیدوالی اخر
وقتی همه روبررسی کردیداگه طوری بودکه فقط چندتاازمعیارهاتون رونداشتنددرموردش خوب فکرکنید
این روهم درنظربگیریداحتمال اینکه مافردی روپیداکنیم که تمام شرایط ومعیارهای مدنظرماروداشته باشه
خیلی کمه
موفق باشید
اول بگم زنگ زدن و جواب منفی دادم و کاملا مطمئن هستم .
و دوم اینکه آقا امید قرار بود فقط دختر و پسر همو ببینن که آیا میپسندن یا نه! بلابرون نبود که این همه جمع کرده بودن!
roseflowerجان دقیقا بررسی کردم دیدم با رفتارای دیشبش معیارا و ملاکهای منو نداشت! راستش زیاده میخندید و قهقهه میزد! من اینجوری خوشم نمیاد من میخوام طرفم متین وسنگین باشه تازه اینکه تازه اولین شب دیدار بود چرا اینقدر صمیمی؟؟؟؟!!
نه شغل مناسب-نه تحصیلات و نه متانت و سنگینی که من جذبش بشم که حداقل تحصیلات نداشتنشو نادیده بگیرم و چشم بپوشم!
مهنا جان اميدوارم بهترين تصميم رو گرفته باشي اينايي كه گفتي خيلي مهمه آفرين كه بدون احساسات تصميم گرفتي.خوشبخت باشي