RE: نمی دونم واقعا چی شد!!!!!!!!
سلام،من با دوستام رفته بودم زیارت آقا امام رضا(ع) واسه خودم و همه دعا کرئم ایشاا... قبول باشه و یه گوشه ی چشمی به ما هم بکنه!!!
خودتون رو ناراحت نکنید.
دعا می کنم عاشقت بشه بعد اونوقت تو باز ببخشیش!!
اگه هم نه ،یه شوهر خوب پیدا کنی الهی//
موفق باشی!!
تو هم واسه من دعا کن که این دختره ی دیوونه بر گرده//
سلام ممنونم که به یاد منم بودین زیارتتون قبول باشه خوشا به سعادتتون ولی برای من دیگه همه چی تموم شد اون اقا هم بر نمیگرد در طول این مدت هر وقت مشکلی پیش اومد همیشه من پیش قدم بودم برای رفع مشکل و ناراحتی بعد از اون ماجرا هم اصلا نیومد عذر خواهی کنه من خودم بعد از 3 روز تماس گرفتم به بهانه این که چرا این کارو کرده منو بازی داده ایشون هم گفت برای من ز اول بازی بیشتر نبوده!!!!!! خودتون قضاوت کنید کسی که قصدش خوب نبود مگر ممکنه برگرده ؟!!!!!! من اگر بر میگشت همون موقع به امام رضا قسم که میبخشیدم ولی ..........
برای شما هم دعا میکنم اگر لیاقت عشق شما را داره انشا الله برگرده به همین زودی و متوجه اشتباهش بشه.
واضحه دیگه///////////
من این دخترا رو میشناسم////
سر کارت گذاشته از همون اول!!!!
خیلی ساده ای پسر/////
سلام
اول باید بگم که درکتون می کنم چون منم همین مشکل رو دارم و دارم دیونه میشم من خودم 4ساله که یک پسری رو دوست دارم بهتره به خدا توکل کنید موفق با
بابا وضع شما كه همگي از من بهتره من به هيچ كس توuni پا نميدادم كلن تو اين مودا نبودم يكي از هشناهاي دوست بابام به زور اومدن خواستگاري منه بيچاره تا اومدم عاشق شم نفهميدم چي شده نظره بابام عوض شده ميگه نميدمت به اين جالب اينجاست سر خواستگاري اومدنشون كلي دوام كرد كه ابرويه منو نبر پسر خوبي منه بيچره چيكار كنم؟
بدشم هين پسرو من دوست دارم ولي تو خوانواده خيلي تو فشارم الان هر وقت زنگ ميزنه كلي با من دعوا ميكنن خونه ميشه جهنم منم الكي گفتم كه ديگه دوسش ندارم چون روز به روز بهم وابسته ترم ميشد اين كارو كردم كه لطمه نبينه ولي خودم دارم داغون ميشم.
سلام
منم همین مشکل رو دارم ولی با یک پسری که 4ساله بهش علاقه دارم نمی دونم چیکار باید بکنم تنها شما نیستیدبراتون دعا میکنم موفق باشید
سلام هانیه من تازه فهمیدم که من و این عاشق خانی که این تایپک رو ایجاد کرده خیلی دوستیم///
یه سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟
تو وقتی این پسره رو می بینیش چطوری باهاش رفتار می کنی...//
یعنی منظورم اینه که کاری می کنی که ازت بدش بیاد؟؟؟
خودت رو جلوش ناراحت می کنی یا....؟؟؟
کلا چیکارا می کنی ؟؟؟
اگه بگی ممنونت می شم/
همین سوال رو از سمیرا خانوم می خواستم بپرسم///
شما چیکار میکنین؟؟