RE: واقعا فشار خونه داره داغونم میکنه.من استقلال فکری و عملی و گفتاری میخوام
سپپیده جان شنیدی می گن سیاست داشته باشیم با خونواده ی شوهر و خود شوهر و اینا؟ این سیاست واسه خونواده ی خودمونم یه وقتایی به کار میاد!!
خوب لازم نیست وقتی صریح باهات مخالفت می کنن تو هم بیای نظراتتو صریح و مشخص بگی و هی و هی بشه جر و بحث اونم وقتی که باید درس بخونی و باید ارامش داشته باشی. می تونی بهشون بگی برات خواستگار پیدا کنن (اونم به تعداد زیاد!) اگه که مورد خوبی پیدا شد ازدواج هم می کنی. اونا هم هی برن بگردن واست خواستگار پیدا کنن. تو هم اصلا اوقات فراغتتو بذار جلسات خواستگاری. دقت هم بکن که شاید همون همراه زندگیتو بتونی واقعا پیدا کنی. بعدشم حالا اونا بگن امسال ازدواج کن سال دیگه ازدواج کن ولی در اصل خودتی که تصمیم می گیری که کی ازدواج کنی. ببین اگه می تونی اینطوری مجبورشون کنی که برات خواستگار پیدا کنن و حق انتخاب داشته باشی که خیلی خوبه. درستو بخون و اینو بذار کار اصلی. جلسات خواستگاری رو هم بذار کار فرعی. خیلی هم خودتو اذیت نکن واسه خونه تمیز کردنو اینا. اگه بشه شاید کنار اینکه قبول میشی شوهرت هم پیدا کنی.
اگه هم که نمی خوای خوب بهشون گفتی دیگه بالاخره می فهمن دست از سرت برمی دارن. فقط حرص نخور. چون تنها چیزی که اختیارش تا حدی دست خودمونه همینه که حرصه رو نخوریم!
RE: واقعا فشار خونه داره داغونم میکنه.من استقلال فکری و عملی و گفتاری میخوام
سلام ممنون سپيده سحر جان.تو خواستي كه تغيير كني وزندگي خوبي داشته باشي پس اوليي حركتو انجام دادي.خدا هم بركتشو ميده وحتما حتما حتما به زودي نتيجشو ميبيني.اگه خدا بخواد اگه يك نيم صفحه هم بخوني قبولي.اگه به خدا اطمينان داري پس به اين حرف هم ايمان داشته باش چون من نتيجه همين حرفو ديدم.ديگه نگوكنكور سال ديگه...همين امسال هر چقد وقت داري تلاشتو بكن وقبول شو.نگو نميشه كه من به بركت خدا وخواست اون ايمان دارم.اگه خودش بخواد وصلاحت باشه حتما قبولي مگه اينكه يه چيز بهتر برات خواسته باشه پس خودتو بدون نگراني به آغوش گرم خدا بسپار ونتيجشو به خودش واگذار كن.دوستت دارم.(خواستم برات گل بذارم اما نمياد رو صفحه)هزاران گل تقديم به تو كه بهتريني.