مبارک باشه. بچه دختر پسر نداره. ارتباطی که می گی رو با پسر هم می تونی بگیری. هر بچه ای هم خصوصیات خودشو داره. هر بچه ای منحصر به فرده. اصلا ناراحت نباش که دختر نیست گلم. موفق باشی.
نمایش نسخه قابل چاپ
مبارک باشه. بچه دختر پسر نداره. ارتباطی که می گی رو با پسر هم می تونی بگیری. هر بچه ای هم خصوصیات خودشو داره. هر بچه ای منحصر به فرده. اصلا ناراحت نباش که دختر نیست گلم. موفق باشی.
سلام فکور جان
خوبی؟:43:
اون روزایی که این تایپیک رو زدی من تالار نبودم تازه الان دیدم:undecided:
کلا قصدم از این پست این بود که بگم دوباره مامان شدنت مبارک
سلام دوستم.
خوشحالم که حالت خوبه.
یه نکته ای به ذهنم رسید که شاید بد نباشه برات بنویسم.
اینکه با اون دختر ارتباطی برقرار کردی که با یه پسر نمی تونی، بخاطر اینه که ته ذهنت جنس روح پسر و دختر رو متمایز می دونی.
من نمی تونم با قطعیت بگم که جنس روح مستقل از جنسیت هست. اما با قطعیت می تونم بگم بخش عظیمی از تفاوتی که ما احساس می کنیم، بخاطر تفاوت های روانی هست. و بخش عظیمی از تفاوت های روانی هم بخاطر طرز برخورد خانواده یا جامعه، یا در واقع فرهنگ حاکم بر اونهاست.
اگه به جامعه ما نگاه کنی می بینی که پسرها به فقر های احساسی مبتلا هستن. نمی تونن با خودشون ارتباط احساسی گرمی برقرار کنن. نمی تونن خوب احساساتشون رو درک و ابراز کنن. نمی تونن با خودشون رومانتیک باشن. اینکه گفتم نمی تونن، به این معنی نبود که اصلا نمی تونن، یا همشون نمی تونن!
چی می شه اگه به یه پسر همون احساس لطیفی نثار بشه که به یه دختر نثار می شه؟ چی می شه اگه مادر و پدر کسی، از اول خلقتش اون رو نه *دختر* دیده باشن، نه *پسر*، و هییییییچ چیزی از این بابت بهش تزریق نکنن؟ اون انسان چه شکلی می شه؟ این تفاوت حس یه مادر، نسبت به دختر و پسر، چه اثراتی در روان جنین ها داره؟ و بعد هم نوزادها؟
اینها سوال نبودن، یه کنجکاوی درونی هستن.
شما فکور هستید، و این نشون می ده نیازی نیست که زیاد توضیح بدم. چون یه شخص فکور از هر نوشته ای یه ایده می گیره برای تفکر و پردازش بیشتر، و بعد هم بدست آوردن تفکر و سبک مختص به خودش. و من هم چیزی بیش از این نمی خوام. نمی خوام تفکر خودم رو دقیقا بهت منتقل کنم، می خواستم فقط بهش فکر کنی.
مواظب هردوتون باش.:*
از لطف دوستان سپاسگزارم
مینوش جان درست میگی راستش من با دختر بچه ها ارتباط بهتری دارم . البته اصلا دیگه ناراحت نیستم که پسره.خوب قسمت اینجوری بوده شاید اون بچه بتونه فرد مفیدی برا جامعه باشه و من از افکار گذشته ام شرمنده بشم هر چند همین الان هم شرمنده هستم اصلا نمیدونم اون آدم واقعا خودم بودم یا یه نفر دیگه
شاید چون به هرکسی میگفتم دختره کلی ذوق میکرد و از مزایای دختر داشتن برام صحبت میکرد از نظر روحی دیگه اونوری شده بودم آخه اولین سونو بهم گفته بود دختره
ترانه جان از لطفت ممنونم ان شا الله همیشه سرحال بیای تالار و غذاهایی که رو پدربزرگت امتحان میکنی رو تو آشپزخونه بنویسی
میشل جان راست میگی. ولی کلا دخترا بیشتر دل به دل آدم میدن و آدمو همراهی میکنن و از این نظر میشه گفت به هرحال پسر و دختر متفاوت هستند. راستی من زیاد هم فکور نیستم همینجوری این نام کاربری رو انتخاب کردم بعدم که خواستم عوضش کنم چون بقیه اعضا منو با این نام شناخته بودن عوضش نکردم
خوب اینکه هر کسی بچه اش چه جنسی داشته باشه به دست خداست
شاید اگه اول به میگفت پسر بعدا میگفت دختر هم باز ناراحت میشدم چون احتمالا توی اون مدت به پسر فکر کرده بودم.
امیدوارم همه بچه ها سالم به دنیا بیان و بچه های صالحی هم باشن و کسانی هم که بچه میخوان و به هر دلیل بچه دار نمیشن خدا بهشون یه بچه سالم و صالح بده